mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ala ala dün oynadım 15dk kapadım şimdi gene 7gb cekiyo war thunder sen hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0-J5Vg0SxLc oynamayan adamı gaza getirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 cibilyet cibilyet diye şarkı olmasa arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Daesu said: ala ala dün oynadım 15dk kapadım şimdi gene 7gb cekiyo war thunder sen hayırdır abi saçmalık. 7gb oyuna 7gb patch yapmaya çalışıyo. kapadım açtım şimdi 2gb çekmeye çalışıyo hız 100kb. reddite baktım dev launcher hedesi ile 400mb falan çekiyormuş. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kapa aç yaptım bende aynı ya hala. netcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bende direk yaptı patchi 1.43 gelmiş http://warthunder.com/en/news/886/current/ Among the most important changes are: New air vehicles including the fabulous Ho 229 V-3, several other jet fighters and bombers, piston-engined fighters like the F7F Tigercat and the J7W1 New ground vehicles: the T-35 multi-turreted tank, multiple AA vehicles and more New locations and maps: Mozdok, Norway, Poland and Tropical Island Arcade ground battles rework New hangar design New environment and weapon sounds Vehicle presets Racing mode New achievements and rewards Possibility to view detailed armouring model and inner modules locations for the ground forces in hangar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi help. tikandim kaldim. rusda mig-3.15 - full upgrade bb-1 - yak7B gibi ucaklarla bizik yapamiyorum. bnz falan hakgetire kimseyi indiremiyorum alcaliyorum mecburen busefer oneshot yiyip geberiyorum. cok sancili gidiyor yani. birde lvl 2 butun ucaklarim masallah millet yak9 dan asaagi oynayan gelmiyor nasi is anlamadim. ne yapayim ne kasayim nasi rahatlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hava kara playerlarla savası nası yapıorz ya bı turlu denk gelmıo ( tankken gelıoda uçakken gelmıo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 [RAGE] launcher dl yaparken bilgisayarın internetini kesiyo komple sdfs. 30kb dl mi olur bi de 7 gb indirmeye çalışıyo. allah belasını versin yere batsın oyunları. terayı da bu yüzden bırakmak zorunda kalmıştım. [/RAGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 isyan edeyim diyecektimde bana gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dw02QWAz-eQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 air setup için best of varmı aç aç bitmez bunlar b17yi kestirdim bi gözüme amerikadan. rusyadan shturmovik var cabukta acılıyor carpet-jet-fighter diye 3-4 class ucak seçsekte onları donatsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Daesu said: cibilyet cibilyet diye şarkı olmasa arkada parça hoşuma gitti ya hatta hoşuma giden tek rus parçası hayatımdaki.. rusça bilenler biraz tercüme edin la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Frostbite said: Daesu said: cibilyet cibilyet diye şarkı olmasa arkada parça hoşuma gitti ya hatta hoşuma giden tek rus parçası hayatımdaki.. rusça bilenler biraz tercüme edin la.. da dan sonrasını anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 custom liste oluyormu oyundan önce rus fighter amerikan bomber fln gibi tek oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hayır tek ülke olarak girebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 this is madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 inanılmaz iyi oldu bu yama. şu hangar ve preset olaylarını söyleyip duruyorduk. uzun yama notlarını okumadım hemen ilk oynayıştan gözüme çarpan şeyler var. solo girenleri ikişer squadlıyor böylece solo daha fazla lion geliyor. beni ilk maçtan squadmate ramledi gerçi ahaha :( :D bir de bazı ses efektleri yenilenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 alaman gidiyim dedim herşeyini kötü yapmışlar adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 su battle rating olayini biraz aciklarmisiniz. benim mesela 3.7 su anda battle rating lvl 2 butun ucaklarim. beni cogunlukla lvl 3 ucaklari olan adamlarin oyununda oynatiyor. bende lvl 2 oyuna lvl 3 ucak sokmak icin ne yapmam gerekiyor? heralde en iyi uc ucagi hesapladigindan diger ucaklari dusuk BR secip girmem gerekiyor fakat kac BR olunca beni lvl 3 oyuna aticak falan belirli bir sistem varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bende simdi yukledim, Almanya ile basladim arcade modda uctum 7 kill'im var, yardim ve yatakliklarinizi beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Odeon said: su battle rating olayini biraz aciklarmisiniz. benim mesela 3.7 su anda battle rating lvl 2 butun ucaklarim. beni cogunlukla lvl 3 ucaklari olan adamlarin oyununda oynatiyor. bende lvl 2 oyuna lvl 3 ucak sokmak icin ne yapmam gerekiyor? heralde en iyi uc ucagi hesapladigindan diger ucaklari dusuk BR secip girmem gerekiyor fakat kac BR olunca beni lvl 3 oyuna aticak falan belirli bir sistem varmi? yanlış bilmiyorsam, hangarında X br'li 1 tane bile uçak varsa, girdiğin oyun x+1 ve x-1 uçaklardan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 BR değil de tier üzerinden işliyor. formül xenocide'ın yazdığı gibi. ama çoğu zaman en yüksek tier uçağın neyse onun maçına atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 LVL 3 ucak actim mesela geri kalan butun ucaklar lvl2 beni butun ucaklari lvl3 olan adamin oyuna atabiliyormu ? ozaman ne ise yariyo bu br Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar