sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bu akşam bir konser var (emma kirkby-Ingrid Seifert) bilet bulamıyorum, hani satmak isteyen şuradan al diyen biri çıkar bir deneyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 buraya nasıl gidiliyo ben bornovadan gitmek istesem nasıl gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bornova'dan direkt gidiş yok hacı, önce konak sonra 169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 güzelyalıya git her turlu sora sora bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 şu daliyi görmeye bi gidemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben de gidemedim ya, 2 mart sonmuş. Bu cumaya kadar gidecem kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 gittim gördüm ben bi mok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Theridone said: ben de gidemedim ya, 2 mart sonmuş. Bu cumaya kadar gidecem kesin 2 martta gitsem görebilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rasmon said: gittim gördüm ben bi mok yok. ya sanatsal kişiliğim var ayağı yapçam işte sağda solda yoksa dali'yi google layınca da çıkıyor o resimler. bi de işte instagram 4square'larım. sosyalleşmiş oluruz. @Llama, 2 martta olmayabilir ya, ben cumadan gidem diyorum. kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kız kaldırmaya gidecem demiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Theridone said: Bornova'dan direkt gidiş yok hacı, önce konak sonra 169 şimdi gidicem de nerden incem peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 başkan konak akm önünden 169 a bin. göztepe iskeleden hemen sonra otobüste dur butonuna bas, sola giriyor otobüs. ilk yerde ineceksin işte. tam karşında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 169 askeriyenin ordan dönmüyo muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 askeriye de hep en güzel yerleri kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar