Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 26cısında yazmışım evet eheh.. :) ayın 26'sında sitede açıklama yaparlar pre-order'lar hakkında acele etmeyin bence. gameloaded ile ilgili bir şey değil bu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 .. [Bu mesaj nistnesus tarafından 21 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gameloaded'da shopping listimde wow preorder duruyor. 1. Bu EU için mi yani gameloaded sadece EU box mı satıyor. 2. Total £30.59 diyor. Bu 31 paunt ne kadar ytl ye denk gelior? 3. Bi de only 28 paunt (save 11 pauntlar) diyor. normalde zaten 50 dolar değil miydi? 28+11=39 paunt 50 dolardan daha fazlaya gelio ne iş anlayamadım.[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 30 pound 75-80 mılyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 simdi en son test open beta mi olacak yoksa final stress test tarzi bisimi OB olacaksa pre-order vermenin anlami yok yani ve bu test kac hafta sürecek ? bileniniz varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Once bı close betanın son haftaları olucak galıba us dekı gıbı Stress test. Sonrada ob baslıcak ob ocakta baslar dıyolar ama bellı olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eu daki betanın durumu ile ilgili bir açıklamayı bu hafta içinde yapıcaz demişlerdi.büyük ihtimal hafta sonuna doğru olur şu us'de oyun çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet sımdı eu'da close beta daha erken bıter dıyorum ben Us'de pek oynıyamadık Eu'da bayadırda suruyo Close beta bakalım gorucez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Peki EU çıkış tarihi netmi ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tam net degıl ama Şubat sonlarına dogru buyuk ihtimal berki biraz daha erken olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ocak ayında artık hersey şekillenmeye başlar eu için bu tarih şubatta olur martta yanı blizzard serverları mart ayında acıcaz dese kımse gıgını cıkarmaz :P blizzard bu ne yapsa yeri[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hele bide subatta "soon" derse allah oynayamayız oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Karıstırmayın sımdı mart falan nerde cıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şuan için benim tek sorunum ve kaygım herkes ile aynı anda başlama yani ben server açıldıktan 1 hafta sonra oyuna başlarsam geri kalıcam :([signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bir haftadan birşey olmaz. O kadar sıkma canını.. Daha kaç hafta gelecek ondan sonra [Bu mesaj Ozan tarafından 21 Kasım 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gerı kalma ne demek ya :) Nereye yetısıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Millette hirs olustu artik bi kere :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bi de bakarsınız yılbaşı hediyesi niyetine çıkartırlar oyunu. nası hayaller..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Oldu Ventura Co. Larda Noel babanın yardımcıları olur artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla yılbaşında eve gitmememe neden olurdu, evde modem var. Otobüs bileti bulamazdım herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gerçi blizzard her yilbasi bisiler çikartiyodu :) belki olabilir bu surpriz yaparlar.Ben sahsen beklerim blizzarddan boyle bisi.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hadi hayırlısı yaptık pre orderımızı 31.99 pound tuttu[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu pre orderları ne zamana kadar yapabiliyoz. Oyun çıkmadan 1 gün önce yapsak olurmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya evet subatta cikarsa eu dakiler yilbasi supriz lerini kaciracak ohooo olmazki boyle bisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Dethatt, 22 Kasım 2004 01:28 tarihinde demiş ki: ya evet subatta cikarsa eu dakiler yilbasi supriz lerini kaciracak ohooo olmazki boyle bisi :/ paskalya'ya yetisiriz ama.. :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar