Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

exploration soruları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok almayım ben :) şuan exploration a sarmış durumdayım. Low sec ninja explore yapıyorum.

Dün bir sinyal buldum, Dirty Site isminde; internetten araştırdım bir inceleme bulamadım, dedim giriyim off ne görüyüm 10 larca bs cruiser falan hepside akıllı olanlarından.

hull dan kaçtım valla :)
Mesaj tarihi:
ishtar biniyorum. değişik bi fit yaptım all in one tarzı.

baya iş görüyor ama tarama skillerim berbat durumda hiç yok yeni kasmaya başladım sinyal bulmakta zorluk çekiyorum.
Mesaj tarihi:
haa namı diğer ishtar
ya bende çok merak ediodum onu tengu misali takılıomuş meret.

onunla mı scan yapıosun? eğer öyleyse OHA.
bonusu falan yok çünkü
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

haber ver yaparken gelelim yardıma

:) eyw beklerim. ama 1 aylık bi trainim daha var preteus u açmadan önce kasmam gereken tarama skilleri var.
Mesaj tarihi:
http://eve.battleclinic.com/loadout/65003-Ishtar-Low-Sec-Serpentis-Guristas-Ninja-Explorer.html

Üstteki fiti ben hazırladım. Birde sizler göz gezdirin baya iyi bi fit oldu.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
White Bull > Worm Hole larda relic yada data site araması yapabiliyormuyum ? high side larda npc cıkmıyor ya Worm hole ve yahut low sec lerde npc varmı bu alanlarda ?

yaklasık 2 aydır guvenlı bolgelerde Exploration yapıyorum data ve relic site larda. Bu alanlarda npc yok. rahat rahat yapıyorum. Bu durum low sec yada null da nasıl ? Ninja yöntemi ile yapacağım büyük ihtimalle çünkü üyesi olduğum corpun nullda yada low sec te bölgesi yok.

Bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Corpun zaten low secde bolgesi olmasi soz konusu ddgil. Low sec ve nulldaki data ve relic sitelar high secten farksiz. Npc yok. Sadece diger playerlara dikkat etmen lazim. Whde biraz dah farkli.
  • Yeni Oluştur...