Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 PI dediğiniz olay nedir ? Complex mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 planetary interaction http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Planetary_interaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yok almayım ben :) şuan exploration a sarmış durumdayım. Low sec ninja explore yapıyorum. Dün bir sinyal buldum, Dirty Site isminde; internetten araştırdım bir inceleme bulamadım, dedim giriyim off ne görüyüm 10 larca bs cruiser falan hepside akıllı olanlarından. hull dan kaçtım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 neyle yapıosun? bende highsecte akşamları 2-3 sistem bakıorm da yazıcam forumda little thingse ya, şu wormholeları complex olarak görmesin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ishtar biniyorum. değişik bi fit yaptım all in one tarzı. baya iş görüyor ama tarama skillerim berbat durumda hiç yok yeni kasmaya başladım sinyal bulmakta zorluk çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 haa namı diğer ishtar ya bende çok merak ediodum onu tengu misali takılıomuş meret. onunla mı scan yapıosun? eğer öyleyse OHA. bonusu falan yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ohooo bonus yok skill yok implant ve modül yok :D 4/10 - 5/10 buluyorum her türlü skilleri geliştikçe daha da güçleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bundan sonraki hedefim proteus zaten null sec te 10/10 yapıcam onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 haber ver yaparken gelelim yardıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Aluriel said: haber ver yaparken gelelim yardıma :) eyw beklerim. ama 1 aylık bi trainim daha var preteus u açmadan önce kasmam gereken tarama skilleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://b1303.hizliresim.com/17/1/kmcc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://eve.battleclinic.com/loadout/65003-Ishtar-Low-Sec-Serpentis-Guristas-Ninja-Explorer.html Üstteki fiti ben hazırladım. Birde sizler göz gezdirin baya iyi bi fit oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 White Bull > Worm Hole larda relic yada data site araması yapabiliyormuyum ? high side larda npc cıkmıyor ya Worm hole ve yahut low sec lerde npc varmı bu alanlarda ? yaklasık 2 aydır guvenlı bolgelerde Exploration yapıyorum data ve relic site larda. Bu alanlarda npc yok. rahat rahat yapıyorum. Bu durum low sec yada null da nasıl ? Ninja yöntemi ile yapacağım büyük ihtimalle çünkü üyesi olduğum corpun nullda yada low sec te bölgesi yok. Bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Corpun zaten low secde bolgesi olmasi soz konusu ddgil. Low sec ve nulldaki data ve relic sitelar high secten farksiz. Npc yok. Sadece diger playerlara dikkat etmen lazim. Whde biraz dah farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar