Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Foam tipleri oldum olasi sevmedim ama iki gundur kulakligin ucunu degistirmeyi unutarak kullanmak zorunda kaldim saatlerce, alistim gibi biraz. Ses yalitimi kesinlikle daha iyi, hala silikon kadar rahat olmasa da. Neyse iste, bunlardan alsam mi dedim, otobuste, trende filan cidden iyi oluyor yalitim. Kullanan var mi bu adamlari aramizda? Epey unluler ama sorayim dedim yine de. http://www.complyfoam.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 tırnak kadar slikon 10 dolar, bsg yazamıyormuyuz sitelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Aldım sonunda, deniyorum şimdi. Ses kalitesi, yalıtım ve izolasyon olarak açık ara üstün. P serisinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Comply iyi bence de, yalitimdan ziyade kulagin seklini alisi ve rahatsiz etmeden kulakta durmasi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar