Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 şimdi aklıma geldi. tam güney kutbu üzerinde duran birisi için güney neresidir?(veya aynısını kuzey kutbu içinde düşünebiliriz.) aklıma ilk gelen cevap kendi üzerinden geçen vektördür.yani gök yüzüdür oldu. sizce?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tam güney kutbu noktasında duruyorsa güney altındadır, noktasaldır. İki adım sağında duruyorsa, solundadır. Benim kafam bu kadar basar, ötesine gitmez.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bence güney tam güney kutbunda olan kişi içinde güneydir tam açıklayamıyorum ama öyledir işte. Çünküne eğer Güney tam güney kutbu üstü olsaydı her yerde güney olarak başka bir yöne bakılırdı bu da pusula çalışma prensibine aykırı. Veya saçmaladım sizin dediiniz doru ne biliyim ben uo haritasına göre cevapladım..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kuzey ve güney sadece dünyaya yüzeyine göre tanımlanmış kavramlar oldukları için güney vektörü uzaya gidemez, tam o noktada güney yoktur. Güney sensindir. Başka bir deyişle gideceğin her yön kuzeydir.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tam güney kutbu üzerinde duran birisi için her yön kuzeydir :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 peki şöyle bir bakış açısı getireyim: güney , batı , doğu , kuzey bunlar sonsuz mudur[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yuzunu kuzeye dondugunde arkanda kalan kısım hep guneydır iste kutupda olsanda..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Batı ve Doğu sonsuz kavramlar. Sadece koordinat tanımlaması maksatlı alınmış bir çizgi var o kadar. Kuzey ve Güney ise noktasal değerler. Yön tayininde önemli olan kuzeyin ya da güneyin hangisine kıçımızı ya da yüzümüzü verdiğimizdir.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Güney,güney kutbu demek değildir. Güney,güney kutbu yönüne doğru demektir. Yani güney yönüne gittiğinde,güney kutbuna hep tek bir yönden ulaşmalısın. Dünya'nın yuvarlak olduğunu da düşünürsek...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Güney ve kuzey kerteriz noktasına sahip oldukları için sonludur. Doğu ve batı ise kutup noktalarında olmadıkları için sonludur. Ayrıca güney noktasındayken yüzünü nereye dönersen dön orası güneydir. E tabii ki az önce önünde kalan yer sen döndün diye konum değiştirmez, sen değişirsin sadece.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya sen güney kutbunun tam ortasına git ondan sonra güney nerde diye sor. adamla dalga geçerler hae[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yönler göreceli kavramlardır. Baz aldığın referans noktasına göre değişir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 dümdüz sağa git kuzey'e varıcaksın hocam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 dünyanın o anki manyetik dalga atilimina göre değişir ... bi şurasi olur bi burasi olur güney.. dalga geçer dünya .. boş işler bunlar ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kuzey ve Güney kesin kavramlara sahip olsalar da Doğu ve Batı görecelidir. İnsanların olmasını istediği gibi şekil alır bence. Yani Amerika neden Irağa Doğu diyor? Irak aynı anda hem Amerika'nın doğusunda, hem de batısında olabilir.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Olduğu yerdir.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ebemunnk, benzer şekilde düşününce mesela Kıbrıs da Türkiye'nin kuzeyinde olabilir Ayrıca güney insanın kendine yakışanı giymesidir :-p[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 guney die birsey yoktur. sizi kandırıolar...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1- kuzeye baktığımızda arkamız güneydir 2- güney kutup notkasında duruyorusan her yön kuzeydir. sonuç=> güney kutup noktasında nereye dönersen dön güney arkandır. hehe. süfer düz mantık.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Kasım 2004 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Kasım 2004 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 her yol paris :)[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Euclid geometrisinde dusunemeyiz boole bisi icin cunku dunyanin kendisi uymuyo bu sisteme :P ama soole dusunebilirsin uzaydan izlerndiginde guney kutpunda duran biri icin guney, kutup yildiziyla o kisi arasinda cekilmis olacak olan cizginin kisi tarafindaki devamidir, yani uzaya dogru uzayabilir Noneuclidian dusunursek zaten yon kavramlarinin olmasi sacmadir, 3 boyutlu bi cisimdeyiz, senin guney dedigin yol asla guney olmuyo, yurudukce arc ciziyosun dunya ustunde :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 dünya yuvarlakmıki :D[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kuzey kutbu noktasinda durmak istemezdim cunku ben yuzme bilmem :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 allahim ya baska bir sey aklina gelmedi mi ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 abi tartıştığınız şeyin anlamsızlığına bi dikkat edin nolur ya[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar