Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ::o hikayesi şaka gibi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 direk battlefield 1 de uçarken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Asteroth said: Abi böyle gerizekalıca bir şey olabilir mi ya, dehşet içinde izledim şu son videoyu. Çok aşina olduğum bir sektör değil havacılık, normal bir uçuş sırasında kaç kişi girip çıkıyor kabine bilmiyorum da, bir garip geldi dinlerken "Lan amma adam var içeride" diye. Açıp bakayım dedim video bittikten sonra, ne olmuş diye, pilotun 12 yaşındaki kızıyla 16 yaşındaki oğlu da kokpitteymiş, "Hadi sen de kullan" diye sırayla bunları oturtmuşlar pilot koltuğuna, oğlan nasıl asıldıysa kontrole, otopilotu iptal etmiş, sonuç 75 ölü. abi sektörden değil de özellikle rusya ve eski sovyet ülkelerinde öyle akıllara zarar kazalar olmuş ki. adamlar ingilizceyi doğru konuşamadığı için uçakları havada birbirine falan çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Pilot arkadaş var, anlatıyor bunlara eğitim sırasında bu düşme raporlarını izletitiryorlarmış kara kutu falan işte neyse. Seçmeceleri ilk gösteriyorlarmış bunlara en olmıycak şeyleri, anlatıyor olayları yuhh diyosun bunlar bir şey bile değil neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 e anlatsana abi neler varmış dafadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bir dönem cok sarmıstım bu seriye ucakta ters giden birşey olsa açılın ben pilotum diyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 mokoko said: e anlatsana abi neler varmış dafadf wikipedia da lsitesi var ya bütün kazaların. nereye gittiini unutup yakıtını bitirenden tut, yanlışlıkla sovyet hava sahasına girip vurulup düşene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar