vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tom ford da oldukca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ginaly said: kithnos_1 said: ginaly said: pascalnouman said: dior homme intense kışın çok iş yapıyoruz keratayla ;) Bayadır Paco 'nun 1 M yi kullanıyordum , bir değişeyim diyorum. Kaç krş bu parfüm ? Bir de perşembe yurtdışına gidicem ,(SAW'dan ) duty free olayı ucuz mu hala , sanki bu internetten satanlar onlardan ucuz olur hale geldi gibi bir algım oluştu , doğru mudur ? 240-270 lira arası değişiyor. mizu'dan almayın bi de. bana çok orjinal gibi gelmedi oradaki. Mizu'da orjinal satılmıyor olabilir mi cidden ? 1 Million'u oradan almıştım sanki , iyiydi ama hatırlıyamadım , maillere baktım nereden aldığımı bulamadım şimdi. Böyle bir satıcı var , orjinal olmama ihtimali yüksek midir n11 'de http://bit.ly/17A48YY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 orcinellikte kimse benle yarisamaz aksjdkjadka saka bir yana mizu ya pek guvenmeyin derim ben markafonide saat&ayakkabi kalitesi neyse mizuda da parfum o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 eski said: ya edt mi edp mi kısaca : ) anlamadım emenike edp erkek parfumu pek yok sayilidir yani geneli edt dir onu da istersen boyun-kulak arkasi-bilek lokasyonlarindan birine istersen sık dokulu kumaşı olan tisort ve ya atletine sıkarsın tabi en super etkiyi istiyorsan once bi dus alcan o parfumun duş jeli ile ovalican vicudunu sonra deodoranti gezdiricen vucuduna en son olarak da disari cikmadan 5 10dk once de parfumu salican ustune basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kithnos_1 said: ginaly said: kithnos_1 said: ginaly said: pascalnouman said: dior homme intense kışın çok iş yapıyoruz keratayla ;) Bayadır Paco 'nun 1 M yi kullanıyordum , bir değişeyim diyorum. Kaç krş bu parfüm ? Bir de perşembe yurtdışına gidicem ,(SAW'dan ) duty free olayı ucuz mu hala , sanki bu internetten satanlar onlardan ucuz olur hale geldi gibi bir algım oluştu , doğru mudur ? 240-270 lira arası değişiyor. mizu'dan almayın bi de. bana çok orjinal gibi gelmedi oradaki. Mizu'da orjinal satılmıyor olabilir mi cidden ? 1 Million'u oradan almıştım sanki , iyiydi ama hatırlıyamadım , maillere baktım nereden aldığımı bulamadım şimdi. Böyle bir satıcı var , orjinal olmama ihtimali yüksek midir n11 'de http://bit.ly/17A48YY abi git dükkandan al, en temizi. değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar