streamin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 frekansi caktriamdan dusurup yukseltmis olabilirler bendede olmustu adamlar yukseltici takmisti sonra duzelmisti[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O ilk ankarada başına gelen olay Sinyal Problemi denilen sorun Onu kablo ekıplerı gelıp ayarlıyolar Benımde basıma geldı Ama yurtta olan hakkında bı fıkrım yok ılgınc gercektende.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kablo sux, adsl sux gerci su an 256k adslimle 25kyla dl yapiyorum ama bu anormallik 1 hafta surer en fazla, yine bozulur net...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 byteları saymaktan sıkıldım ööeeh be. o 5 saniyeyi yakaladım yakaldım yoksa timeoutları görüp duruyorum. birşeylerle uğraşmaktan cidden sıkıldım. belki de kablonet beni böyle yaptı, bilemiyorum. ama eski ben olsam okulu alt üst eder bu problemi düzeltirdim, şimdi ise anca ah vah ediyorum böyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar