Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bugün Migrosta gördüm "Müftüoğlu Daphne" diye zeytinyağlı defne sabunu. Firma 100 yıllıkmış, el yapımı ürettimmiş, fabrikasyon değilmiş. Kutusunun içinde kağıda sarılmış olarak çıkıyor. Bi kalıbı 5 TL yaklaşık. Ağırlık 170 gr. İçindekiler: Zeytinyağı, defne yaprağı yağı, Sabun Bazı NaOH, Tuz, Distile Su diyor. http://dosyalar.akilx.com/dosyalar/2009022454101070/d97c11463e1d9a41888be20a98866da2.jpg Faydalarına gelince, egzama vs gibi cilt hastalıklarına iyi geliyormuş, saçları ve cildi normal sabun gibi kurutmuyormuş, besliyormuş ve saç dökülmesini de önlediği idda ediliyor. Sizce iyi bi markamıdır alıp kullanmaya değermi? http://www.gurmix.com/search.php?search_query=sabun&x=0&y=0 Burada da mesela kiloyla aldığında yaklaşık aynı paraya geliyor. Bizede yaklaşık 15 sene önce hataydan gelmişti ama son kullanma tarihi geçmiştir diye pek gözüm yemedi onları kullanmaya bunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 para tuzagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hacışakir4life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 antakya'da gar sabunu diye defne sabunu satılıyor. onlardan al. bu arada para tuzağı değil, baya popüler antakya ve çevresinde http://i.imgur.com/03fNi3O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Hacışakir vs ne kadar doğal tartışılır, duş jeliyle yıkanmaktansa da doğal bir sabunla yıkanmayı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sabunun içine zeytin yağı katınca doğal mı oluyor, doğal olmayan sabun nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 O sabun pis kokuyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 İçine katkı maddesi girdiği zaman doğallığı gidiyor işte, sentetik kokular vs. Genelde defne yağı oranından kaçarak ucuzluğa gidiyorlarmış ama bu firma 100 yıllık filan ve marketlere satış yapıyor, pek sanmıyorum o oranla oynayacaklarını. Bu arada optimum bir defne sabununda olması gereken defne yağı oranı %40 mış. Fazlası cilde zarar veriyormuş ve sabunun da yapısını bozuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Yosun sabunu saçlara, kükürtlü sabun da cilde iyi geliyor. Yazın kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ben zeytinyağlı sabun ve ısırganotlu sabun kullanıyorum , egzamaya inanılmaz iyi geliyor , tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kullandım ben bu sabundan. Cildimi kuruttu hep. İbrahim Saraçoğlu'nun keçi sütü sabunu var, onu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar