Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 SeaGle said: Su geçirmeyen malzeme olarak çatılarda su yalıtımı için kullanılan örtülerden alabilirsin ama ıslandıkça toprağa zehir salar mı bilmiyorum. Ya da toprak yüksekliği kadar yükseklikte, kutuya sıfıra sıfır oturacak şekilde bi cam havuz yaptır. Toprağı ona doldur. Böylece hem su izolasyonu olur, hem sağlıklı bişey kulanmış olursun. evet cam mantıklı. cam kestirmem lazım onun için o zaman hmm zor iş ama ya Masticore said: killer senin yetiştirebileceğin şey bu http://1.bp.blogspot.com/_61cUDoGgr-s/S8-HIvnJOQI/AAAAAAAAAAs/IYqG3bp_NQQ/s1600/2A2E81F82A170FA2.jpg sdf ne kokardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ben anlamadım ki konu nasıl hayvana geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 related topice bak hacot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 başarılı bi şekilde büyütürsen tüm projeyi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bitki yetiştirmeyi mi hayvan yetiştiryemi ? bu topicten en yararlı bilgi cam koy oldu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 xaty said: 4-5cm'de anca mantar yetişir o da bitki değil +1 Banada mantar gibi geldi. Mantar için ideal bir ortam gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya 10cm yaparız sizin için nolcak. derinlik 78cm HADİ SANA 20 TAMAM HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yok mu bilgi üp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cimen yetisir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya hayvan dışkısını ve idrarını kullanabilcek bişey olsa yeter. ne yetişceği önemli değil o açıdan ama hani 20 cm toprak atıp dallı bişey de ekebilirim sadece izolasyon olayı düşündürüyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Izolasyon isini de o sekilde cam ya da plexiglass bi kutu oturtursan icine hicbirsey olmaz. Akvaryum silikonu ile de iyice kapatirsin koseleri, topraga zarari da olmaz. Zaten su fazla dokmeyeceksin, hayvan da 2 kova iseyecek degil. Idrar ve diski cimeni bozmaz zaten disarida da hayvanlar yapiyorlar. Toprak azot dengesini kurabildikten sonra bi sorun cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gogo baaahaaaaus yalıtım yapayım toprak atayım çim atayım güneş geliyo zaten çok sulamam çim zararlı değildir heralde hamstera o diğer topiğin konusu gerçi dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ne gerek var al akvaryum koy ıcıne toprak dık otu fasulyeyı at sıcanı ıcıne mıs gıbı dogal ortam hem sıcan acıkırsa onları yer hemde cısı kakası topraga karısır gubre olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hacıt önemli olan elimdekini değerlendirmek. cam akvaryum almayı ben de biliyorum dfgd sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi cama izolasyona paran yoksa en süper çözüm stretch film bi karton kutuyu al stretch filmle kapla üstünü toprakla izole etmiş olursun ama hamster stretch filmi yer mi ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Strechi tam saramazsın ya. O kadar uyuz bi icat ki, illa ki bi yere yapışır sen farkedemezsin, bi tarafı açık kalır fln. Herşey boşa gider. Hemstır kemirmez ama sıtreçi. Sert diil ya hoşuna gitmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi üzerine 10 cm toprak atıcam. toprağın içine girmesi lazım eşmesi için. hadi sizin için 15 cm yapayım dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bize gelişi 20 güzel abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bide cama izolasyona param yok değil. o ölçülerde 2-3cm kalınlığındacam kestirmek ne kadara mal olur ki zaten? onu koyup çıkarması sıkıntı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bi kez koyucan bi daha çıkarmıcan abi onu. Tek dikkat etmen gereken şey, aldığın ölçülere göre cam yaptırırken verdiğin ölçülerin dıştan dışa olacağını camcıya söylemen. yoksa 4'er mm fazla olur, içten içe yapar o beygirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 KIRARIZ GEREKİRSE ASDDSAF stretch de iyi fikir gibi geldi heaa aslında şöyle uzun bi bardak içine kuru toprak atıp su damlattıktan sonra suyun ne kadar derine ulaştığını görsem emilmeden? yani sonuçta ben sulamıycam ve hayvanın idrarı tükürük kadar anca eder heralde. ha tabi 4-5 tane olcaklar o ayrı asdf yine de 10 cm toprak 70 cm alan is it possible ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 10 cm fazla fazla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bugün bahausa gidicem muşamba sericem altına karar verdim toprak falan alıcam hızlı üreyen bitki ne olabilir ekilebilcek? kök salsın alta iyice idrarı otu poku herşeyi çeksin dfgfd. çim yonca dediler şuanlık başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çınar ağacı dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hızlı mı çıkar o? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar