THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bencede 3. hatta 4. taraf ciksa cok hos olur irk sayilari illa ayni olacak degilya bloodelves nagas ve forsaken bir tarafta olabilirm mesela horde dada gnome un karsiligi gibi goblin konabilir onun haricinde birsuru irk var centeur lar..ogre ler birde unuttugum bir hede var sorayim warcraft 3 de olen alti at bir elf abimiz vardi o nun irki tam olarak nedir? orc qustlerini yaparken yolu kapatan alti at ustu insan ibi yaratiklar vari onlarin irki neydi? bi tanesi centeurda hangisi cikaramadim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cenarius the demigod'ı soyluyosun sanırım.dryadların ırkından o.yani dryadlar onun kardesleri diye geciodu.bide centaurlar var dedigin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 al sana iki irk daha o zaman:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ehehe ama centaurların fln olcagını sanmıyorum dryad olabilirdi ama yoksa herseyden ırk olur otlar bocekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oyuna blood elflerin kesin konması gerek ama alliance blood elflerle ilişkidemi yoksa tanımıyorlarmı nedir?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tanıyorlar birbirlerini.hatta gecmiste birbirlerine yardım ediyolar misal elfler trollerle savasırken humanar yardım ediyo sonra onlara yardım ettigi icinde humanlar orclarla savasırken yardım ediyolar elfler.böyle seyler vardıda yanlıs soylemiste olabilirim unuttum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya Cenarious Centaur degil sanırım, centaurlar var ama Cenarious Centaur degil, o demi-god ole ırkı falan yok yanı onun Guardian of the land mi ne olebide lakabı var elemanın. Centaur dediklerimiz custum gamelerde kullnadıgımı keeper of the grove lar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok ya dryadlar sisters of cenarius diye geciodu demekki dryad gibi bise cenarius ama centaurla ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siz bendende cahil çıktınız wc tarihinde lol :-P keeper of the grove ,cenarius ,ve dryadlar centourlardan farklı şeylerdir.cenarius yarı tanrıdır.elflerin alliance da olduğunu biliyorum benim sorduğum blood elf ler .[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadaşlar peki nigt elfler neden allianceye giriyorlar,kendileri dışında hiç bir ırka sıcak bakmıyrlardı hatta warcraft 3te nigt elfler ik başlarda kendi topraklarına girdikleri için insan ve orklarlada savaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya sallayip durmayin :) Dryad ayri centaur ayri.Tamam ikiside kalimdorda yasiyo ama çok farklilar.Centaur yari at yari insan.Dryad yari keçi yari night elf.Cenarius night elflerin demigod u bu arada.Keeper of the groove lar Cenarius un ogullari ve dryadlarda kiz kardesleriydi yanilmiosam.Warcraftda geçiyodu boyle bisi Night Elf camping de anlatiyodu.Siz her mob un irkini yapmissiniz :) yok murloc irki yok centaur irki yok dryad irki heheh çok guldum :) Mountain giant irki da olsun bare.HÖDUUU diye bogure bogure gezerler.Eklenicek irk varsa birisi bloodelf olur digeride goblin olur baska irk eklenirse saçma olur çunku baska eklenicek irk yok.Naga fln onlar mob zaten onlardan oynanicak irk çikmaz.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuya bak Arthas vs Lichking diye açmis arkadas geldi konu cenarius ve night elflere[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Granis sen benim bi soruma cevap versene , aklıma takıldı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 orclarla savasmaları doğal zaten düşmanlar ama human larla savaşlarını hatırlamıyorum ROC bitireli epey oldu[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Sparkcaster, 21 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki: siz bendende cahil çıktınız wc tarihinde lol :-P keeper of the grove ,cenarius ,ve dryadlar centourlardan farklı şeylerdir.cenarius yarı tanrıdır.elflerin alliance da olduğunu biliyorum benim sorduğum blood elf ler . Centourlar WC de maureder olarak orda oraya kosturan elemanlar bılıyoruz onu =) kı zaten bakarsan orda demısımkı "centourlar var ama cenarıous centour degil. Ve keeper of the grove lar druid centourlar olarak gecer textlerde =) her centouru elı baltalımı sandın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 granis zaten bende senin söylediklerini söyledim cenarius dryadlar kotgler ayrı centaurlar ayrı bide öyle boktan püsürden ırk olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Cenarious'un ogulları olarak gecer Kotg lar ama bu onun cocugu oldugu anlamına gelmez, ktoglar cenarious centourlar arasından sectıgı guardianladır, sekillerı bu yuzden fdarklıdır, Dryadlar ayrı bı meczudur, zaten once iki bacaklı tasarlanmıslardır WC ıcın =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Sparkcaster, 21 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki: siz bendende cahil çıktınız wc tarihinde lol :-P keeper of the grove ,cenarius ,ve dryadlar centourlardan farklı şeylerdir.cenarius yarı tanrıdır.elflerin alliance da olduğunu biliyorum benim sorduğum blood elf ler . ben orda elfler diyerek night elfleri degil blood elfler yani high elfleri kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kusura bakmayın konu dışına bayaaa çıktım ama bu seferlik affedin daha aranıza yeni katıldım insanlarla thrall jaina ile müttefik olduktan sonra nigt elf topraklarına Burning legionu yenmeye gittiklerinde nigt elfler son bölüme kadar insanlarla düşmandı.Sonra jaina ile dost oldular ama wowdada insanları o yönetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Night Elfler alliance e niye girdi.Çunku girmek zorundaydi.Taraflar ikiye ayrildi.Orclar trollerler,undeadler ve taurenler birlestiler.Ve orclar ile troller kalimdor a yerlerstiler.Nightelflerde kici saglama almak için Alliance a girdiler.Bide zaten night elfler kotu bi irk degil ve burning legiondan nefret ederler.Orclar zamaninda burning legion un hizmetcileriydi ve undeadler ise hala burning legion a hizmet ediyo.Ama Alliance oyle degil ne undead gibi evil bi irk var ne de burning legion un hizmetkarlarilar..Night elflerde yasamak için bi taraf seçmelilerdi alliance i tercih ettiler.Hem Nightelflerin dusmanlari high elflerde ortadan kalkmisti.Bloodelfler yani.Simdi sorucaksiniz Night elfler Highelflere dusmanmi? oha diceksiniz.Hemen onuda yaziyim. En basindan yazmiorum çunku warcraft tarihi baya bi uzun :) Night elfler çok eskiden buyu kullaniyolardi ve bu büyü gücü Azeroth a Burning Legion u çekti.Burning Legion Azeroth a gelince ortada ne humanlar vardi ne diger irklar.Sadece Night Elfler ve Ejderhalar vardi.Night Elflerde Burning Legion u yoketmek için Ejderhalarla ally oldular.Ve burning legion a karsi gogus goguse savastilar.Savaslarda Night Elfler ve Ejderhalar çok buyuk kayiplar verdiler.Hatta Ejderhalarin nesilleri tukenicek kadar çok azaldi.Ama Burning Legionu yenmeye basardilar.Night Elfler bundan sonra bidaha buyu kullanmamaya yemin ettiler.Bundan bir sure sonra bi grup night elf iradelerini kaybedip buyu yapmaya baslarlar ve bu diger night elfler bunlari azeroth dan surerler.Bu surecte diger irklar meydana gelir(troller,insanlar,dwarflar...)Kendilerine High Elf demeye baslarlar bu buyu kullanan night elfler.Sonrasini biliosunuz heralde anlatmama gerek yok dimi? :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tamam sağolasın,sonrasını her fanatik warcraftçı kadar biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Swg yi de geçtik sonunda =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Warcraft kitaplarini okumani tavsiye ederim.Yeni kitaplarida geldi zaten warcraft in.Well of Eternity ve onun 2.kitabi fln var.Ama ben sadece ilk 3 kitabi okudum. Ejderhanin günü Büyük Sef(thrall in hikayesi) Son Bekçi(Medivh) Digerlerinide biyerlerden bulup okurum artik.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 filmini de yapsinlar bari su warcraft in da tam olsun :) .. Warcraft Trilogy :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Karsilayamazlar o filmi.Oyle bi film yapilsa lotr dan daha fazla bütce ister.Ya aslinda yaparlar yapmasina ama dandik bisi olur yakismaz o da.Yapicaklarsa super bisi yapsinlar yada hiç yapmasinlar.Hem zaten 1 filme sigmaz :) Warcraft in en basindan çekmeye baslasalar 3-4 film rahat çikar.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar