tokins Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 arkadaşlar ev yapmak istiyorum. kafamda bir proje var. kafadan yapacağ zaten tek katlı bir ev olacak ve duvar işçiliğini becerebileceğimi düşünüyorum. daha önceden beton karmışlığım var. benim esas derdim elektrik ve su tesisatını kendi başıma halledip halledemeyeceğim. eskiden evleri herkes kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yapıyormuş ben neden yapamayım düşündüm ve bu işe karar verdim. sizce becerebilir miyim. bana bu konuda yardımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Harikasın, önce bi resmini yapman lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bekle coraplarimi giyeyim ben de geliyorum ben de yapicam bi ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 uygun fiyata statik, mimari, elektrik, mekanik tesisat çizilir. enerji kimlik belgesi düzenlenir. ege bölgesi ise zemin etüdünü de biz yaparız. yapı denetimimiz de var. green house, exergy analizli bina tasarımı da yapıyoruz. gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Yapmayı bilmeyenler yanındaki arkadaşına bakarak yapsın. Evleri sık yapın çok üye var paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 önce 3 odun 3 de taştan bir kazma yapman gerek onla yeterli miktarda taş toplayınca küpleri yerleştirmeye başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tokins said: arkadaşlar ev yapmak istiyorum. kafamda bir proje var. kafadan yapacağ zaten tek katlı bir ev olacak ve duvar işçiliğini becerebileceğimi düşünüyorum. daha önceden beton karmışlığım var. benim esas derdim elektrik ve su tesisatını kendi başıma halledip halledemeyeceğim. eskiden evleri herkes kendisi olacak bi harvard mezunu mühendis lazım, eğer yardım eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yamulmuyorsam harvard da mühendislik fakültesi yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Beton ne yaa, çelik kons. prefabrik evler var, yap onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ful ahsap yapicam ben 7 8 sene sonra beton 3. dunya ulkesi malzemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Seni sevmeyen çok adam var burada, gelip dışarıdan yakıverirler evini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 o yüzden petronas kulelerini ahşaptan yaptılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 cempostaci ne kadar asilse, yildirimokur o kadar lowborn ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ev yapma komşu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 moriarty said: cempostaci ne kadar asilse, yildirimokur o kadar lowborn ya. Asillerden nefret ederim, asillere yağ çekenlerden tiksinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 chrome said: o yüzden petronas kulelerini ahşaptan yaptılar zaten sunlari mi diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 önündeki ahşap kısmı saymazsak evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gel dokun ahsap degil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 mental olarak ahşap dostum. mental.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: moriarty said: cempostaci ne kadar asilse, yildirimokur o kadar lowborn ya. Asillerden nefret ederim, asillere yağ çekenlerden tiksinirim. http://i53.tinypic.com/4scxe8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 chrome said: mental olarak ahşap dostum. mental..herkes kendi mentali kadar yorum yapabilirmis zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 çelik ayna kilit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 cempostacıya asil denmiş. tarlasını satıp şehire göçen adam kıvamında asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar