MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gençler şöyle bir kodum var; hata nerede? arada tırnaklı yerleri takmayın deneme yanılma yerleri orası. Sub GIT() ''Columns(6).Insert Shift:=xlToRight ''Columns(6).Insert Shift:=xlToRight Range("F1").Value = "GIT" Range("G1").Value = "ETA" ''Dim gitfile As String ''Dim dohfile As String ''Dim datenow As String dohfile = ActiveWorkbook.Name datenow = Format(Now(), "DDMMYYYY") ''gitfile = "H:Logistics5_Malzeme PlanlamaMATERIAL FOLLOW-UPDAILY CHECKSTOCK IN TRANSIT" & datenow & ".xlsx" gitfile = "23022013.xlsx" ''Workbooks.Open Filename:=gitfile Workbooks(dohfile).Activate Sheets("Real DOH").Cells(2, 6).Value = WorksheetFunction.VLookup(Workbooks(gitfile).Sheets("Sheet2").Cells(2, 2), _ Workbooks(gitfile).Sheets("Sheet2").Range("B2:D200"), 2, False) ''Workbooks(gitfile).Sheets("Sheet2").FormulaR1C1"=VLOOKUP(B2;[ & gitfile & ]$B$2:$D$999;3;0)" ''Workbooks(gitfile).Close End Sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 açıklamasını da şöyle yapayım, iki dosya arasında vlookup bağlantısı yapmam gerek. A dosyasındaki 4. sütunu, 2. sütunla B dosyasındaki 1. sütunu karşılaştırarak 6. sütuna yazdırmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hatayı buldum, nasıl düzelteceğimi bulamıyorum=/ şu kullanımın bi yerlerinde sıkıntı var Worksheets(gitfile).Sheets("Sheet1").Cells(2, 2).Value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 out of range hatasını dosyayı bulamadıgından yapıo olabilir, dosyayı elle açsana çalıştırmadan önce, açmassan açtrmak için başka bişi kullanman gerekio. daha koduna bakmadıma ama du bakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gitfile a ulaşamıo elle açman lazım. yada yukarda ''Workbooks.Open Filename:=gitfile yapmışsın bunu commentten cıkarman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok elle açtım zaten sıkıntı orada gerçi başka şekilde çözdüm. gitfileı açtım tüm sheeti diğer dosyaya kopyaladım, ordan çektiriyorum da, bunu diğer dosyadan kopyalamadan yapması lazım, yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 belki dohfile ı aktif ettiğin için gitfile a erişemiodur. tabi sen orda worksheetfuncion.vlookup ı kullanmışsın yemesi lazım, belki yemiodur. onun içini doğru doldurduğundan emin misin? aslında bak ufak bi sub açıp kendi vlookupını yazsan çok rahat edersin. Worksheetfunctionlardan hep uzak duruorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar