Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralık ev masraf vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de gecen sene alsancakta oturuyordum 900 kira veriyordum aidat dahil. Kaloriferliydi. 1+1 70 m2 falandi ev. Senin 750ye buldugun dandik bir yer sanirim. Bence hic girme o ise. Direk residance a cik birini bulup 1400 e sahane 2+1 kapatirsiniz. Otopark problemi de olmaz hem.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Ben de gecen sene alsancakta oturuyordum 900 kira veriyordum aidat dahil. Kaloriferliydi. 1+1 70 m2 falandi ev. Senin 750ye buldugun dandik bir yer sanirim. Bence hic girme o ise. Direk residance a cik birini bulup 1400 e sahane 2+1 kapatirsiniz. Otopark problemi de olmaz hem.

Biraz detay verir misin evle ilgili? O ilk sorduğum ev tutulmuş zaten.

Çok iyi bir ev bakmıyorum ya, sabah 6 da çıkıp akşam 9 da gelip yatıcam yani, çok önemli değil.
Mesaj tarihi:
Bence de karatas falan daha mantikli. Alsancakta oturunca evine giren cikan belli olmuyor biraz da arkadasin falan varsa. Sarhos olani geliyor cani sikilani geliyor isi olani geliyor. Sirf evin orada diye sevgilin yoksa eger musallat bile olur hatunlar. Karatasta hem 650 700 e 3+1 e bile cikarsin sahane daireler var. Hem de kafan rahat olur
Mesaj tarihi:
yesinler iyi gelirini 750 liraya dairenin pazarlığını yapıyorsun :D
öm attım ara beni ben sana ayrıntıları ile anlatayım herşeyi böyle buradan çok uzun olacak yoksa.
Mesaj tarihi:
Kız arkadaşım var lan hatun matun giremez eve. İyi gelirim olması kiraya 1500 lira vereceğim anlamına gelmiyorum ama, akşam yatmaya gireceğim bir ev için sokağa para atmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
şu 1+1 lerin bu kadar pahalı olması haksızlık ya. belki ben yalnız yaşamak istiyorum. 2+1den bile 3+1 parası istiyorlar. neyin kafası anlamadım.

2 kişi olunca 1200 veriyorsan 1 kişi olunca da 600 alsınlar işte.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Alsancak'ta oturmak zorundayım, başka opsiyon yok.

Ev arkadaşıd düşündüm şöyle 1000-1200 liralık bir eve çıksak diye sonra napıcam tanımadığım adamla diye vazgeçtim.

O yüzden böyle 50m2 eve 750 lira vericem işte.

ya çocuğum karataşta 150m2 evdeyim ben tek başıma. 5 dakka lan alsancağa taksiyle falan. 1000'de kira veriyorum

niye illa alsancak içi olmak zorundaki? literally 5 dakka burdan alsancak
  • Yeni Oluştur...