bck Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Drogba said: Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var.Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. (Eski sevgilisi olan erkekle 4 yıl çıkmışlar.Bunların hepsini evlenmeden bana anlatmıştı) Çok kararsız durumdayım!!! olm siz harbi nasıl adamlarsınız lan aratamazmı bu kadar mı kendıne guvenın yok .. lan facebookun amacı o zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 en az 1 kere sevismislerdir sen gs macı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ben olsam ben de kızarım. Ha boşanmam ama kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ağzının üstüne bir tane yapıştırıp, yollarım babasının evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Asteroth said: Çocuk kaç yaşında? this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Asteroth said: Çocuk kaç yaşında? AHAHAHA HARCADIĞIM EN İYİ 25 LİRASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 o mesajı okuyup eğer ayrılmak isterse çocuk etkilenir mi falan diye sordu sandım lan. ben mi çok naifim siz mi çok piçsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 >=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 çocuk ne renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Asteroth said: Çocuk kaç yaşında? OF AHAHAHAHAHAHSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Asteroth said: Çocuk kaç yaşında? AHAHAHA HELAL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 SAJDJDHSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01318/didier-Drogba_1318176c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mojito said: Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Hareketler Dökümünü Kullan - Sol Tarafta Daha Fazla İkonuna Tıkla - Ara ikonu beliricek ona tıkla Evet efenim ne zaman kim aratılmış burdan bakınız der ve kaçarım abi hasilktir baktım bu ne ya abov boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 geçmişi beyaz bir sayfa olmayan arkadaşlara gelsin https://www.facebook.com/help/delete_account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 moriarty said: Mojito said: Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Hareketler Dökümünü Kullan - Sol Tarafta Daha Fazla İkonuna Tıkla - Ara ikonu beliricek ona tıkla Evet efenim ne zaman kim aratılmış burdan bakınız der ve kaçarım abi hasilktir baktım bu ne ya abov boku yedik abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 clear searches var hacı yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gerçi siliniyo istediklerin ama üf bide bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mojito said: Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Hareketler Dökümünü Kullan - Sol Tarafta Daha Fazla İkonuna Tıkla - Ara ikonu beliricek ona tıkla Evet efenim ne zaman kim aratılmış burdan bakınız der ve kaçarım BU NE LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 senko said: Asteroth said: Çocuk kaç yaşında? AHAHAHA HELAL!!! Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde, Moussa Sow'un eşi Aissa Sow bu sabah saatlerinde Fransa'da Paris Port Royal Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirdiği, 3 kilo 200 gram ağırlındaki bebeğe "Sarah" adı verildiği açıklandı. link http://cdn.sporx.com/img/3/2012/moussasow783398.jpg + http://galeri2.uludagsozluk.com/357/aissa-sow_398877.jpg = http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/2/23/fft104mm2156851.jpg how ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Geçmişi silin beyler başınıza bela açılmasın =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tamam da düz stalker olunca olmuyo ki, silsen nolacak; hergün silinmez ki bu meret yeniden doluyo history. bi inprivate browsing de buna çıkarsınlar lan :(. NERDEN ÇIKTI LA BU ŞİMDİ AAAAAAAAAAA KİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mojito said: Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Hareketler Dökümünü Kullan - Sol Tarafta Daha Fazla İkonuna Tıkla - Ara ikonu beliricek ona tıkla Evet efenim ne zaman kim aratılmış burdan bakınız der ve kaçarım off yanlıslıkla ogrenilseymiş bu sıçmışım sildim rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 her gün silecen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Theridone said: geçmişi beyaz bir sayfa olmayan arkadaşlara gelsin https://www.facebook.com/help/delete_account uvvv beybi hesabı tümden silme gelmiş ya la ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar