Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t_dream_gate (sharddan sharda gecis olayi)

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

hmmm, nebula gibi durumdaki sunuculara gereken birşey diye düşünüyorum..

aradhell yaparım demişsin, merak ettim birkaç örnek söylesene nasıl bir fikir düşündün?

phpdeki fwrite gibi kullanabileceğimiz birşey varmı sphereda? varmı bir yere yazdırıp diğerinden okutabileceğimiz birşey? garip geliyor sphere için.. nasıl olur nasıl düşündün?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

php ve benzeri şeyler kullanılarak evet yapılabilir, geçen gün 55r developerlarının biriyle konuşuyorduk da worldsave'i bir tane perl scriptiyle okutup export edebiliyorsun çok da güzel oluyor demişti. aslında wolfpack daha uygun böyle şeyler için ama ben şeyde kaldım..

sadece sphere scripti ile nasıl alınır karakter transfer edilir?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum böyle birşey olabileceğini.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

birkere mantık olarak saçma.iki sphere'i birbibirne bağlamak.iki world'ü bağlasan tamam diyicem.tek shardda iki tane map kullanırsın iki sosaria ve ikisi arasında gate yaparsında böyle iki sphere'i gate ile bağlıyamazsın.teknik olarak imkansız.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Lucas tek shardda 2 mapi kullanmak konusunda bilgin varsa paylaşırmısın. Bunu uzun zamandır öğrenmeye çalışıyorum[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

diemaster yapıyor.bana göstermişti tam olarak bi bilgim yok onunla temasa geçersen o sana yardım eder.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...