hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bu olay nas1l çalisiyor vede item skill vs. nasil senkronize calistiririz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nebula page sistemi buna benzer bir şey değilmiydi ? 2 shard var bir sistem var. bundan yola çıkılabilir.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 2 shard var 2 sphere var 2side ayni scplerle cailisio ama farkli yerlerde yani burdan yola cikilmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 2 sphere kursan sphereaccu ve sphereworldlarini birleştirsen vs?? yani sphereaccu.scp yi tanıtan saıtırı tek ortak dosyada toplaasan[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yok 2 sphere olsada tek script kullanılıyorsa yapılabilir sonuçta uid'lere bakıyor oyuncuyu o uide gönderemezmiyiz ?[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hm gate den girince diğer serveramı geçecek? farklı sişstem üzerinde aynı acc ilemi oynayacak[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 mantık olarak düşününce kolay gibi gözüküyor ama zor. dur ben bir şuna bakayım :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tek hesap tek char çift shard çok güzel bir şey ya.araştırmaya başladım bende.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yaparım da demek istediği ne? gate ile diğer sharda mı geçecek :D[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet :) adam evinde server açacak editleyecek küt nebulaya atlayacak eauhaeuh.$aka bir yana araştırmak gerek gerçi aradhell yaparmış himen bize :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aynı char aynı acc ve kastıınız itemlerle isterseniz yaparım 1 günümü almaz bile :D[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 adama linkli bankboxu chardef i falan alıp diğer serverın dosyalarına atacak. hmm[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hmmm, nebula gibi durumdaki sunuculara gereken birşey diye düşünüyorum.. aradhell yaparım demişsin, merak ettim birkaç örnek söylesene nasıl bir fikir düşündün? phpdeki fwrite gibi kullanabileceğimiz birşey varmı sphereda? varmı bir yere yazdırıp diğerinden okutabileceğimiz birşey? garip geliyor sphere için.. nasıl olur nasıl düşündün?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oyle olmaz ki sürekli at at at[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 php ve benzeri şeyler kullanılarak evet yapılabilir, geçen gün 55r developerlarının biriyle konuşuyorduk da worldsave'i bir tane perl scriptiyle okutup export edebiliyorsun çok da güzel oluyor demişti. aslında wolfpack daha uygun böyle şeyler için ama ben şeyde kaldım.. sadece sphere scripti ile nasıl alınır karakter transfer edilir?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 scr,ipt sharing deydi heralde unuttum sectiin dier charın bankasını sana transfer ediyordu o olabilir mi :D neyse iyi geceler herkese bye[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sanmıyorum böyle birşey olabileceğini.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 *!aradhell kaçar* *!silencer coder abilerini bekler* ;)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 birkere mantık olarak saçma.iki sphere'i birbibirne bağlamak.iki world'ü bağlasan tamam diyicem.tek shardda iki tane map kullanırsın iki sosaria ve ikisi arasında gate yaparsında böyle iki sphere'i gate ile bağlıyamazsın.teknik olarak imkansız.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Lucas tek shardda 2 mapi kullanmak konusunda bilgin varsa paylaşırmısın. Bunu uzun zamandır öğrenmeye çalışıyorum[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 diemaster yapıyor.bana göstermişti tam olarak bi bilgim yok onunla temasa geçersen o sana yardım eder.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet php ile olabileceğini ben de düşündüm ama olay ingame sonra vazgeçtim tabi. o da zor olur ama onunla yapılabilir bir de osi de vardı böyle birşey.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Beyler benim amac1m zaten tek serverdan 2 map oynatmak vede spheredefs.scp de böyle bir type buldum buda ilgimi çekti yani yapabilen k1saca bir aciklasa cok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cok kasarsan belki runuo'da ama spherede deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 runuoda kasmana gerek yok ama ben sphereden bahsediyorum ayr1ca bahsettigim gibi bir sey varsa sharddan sharda gecis de olabilir demektir haks1z m1y1m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar