Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disk'in response time'inin binlerce milisaniyeyi bulmasi ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Task Manager'dan takip ettigimde, disk islermleri abardiginda disk'in response time'inin binlerce milisaniyeye firladigini goruyorum.

Normal bisey mi o ? Binlerce milisaniye gorunmesi gercekci bile gelmiyor acikcasi.

Gondereyim mi aleti bozuk lan bu diyerekten ?

edit : Disk'i test ederken de 30K gordum az once. Rahat bi 5-6 saniye kitlendi tabi alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Ibne Asus custom shaped ssd kullandi diye biliyorum ama bir ihtimal mSata'dir diye sokup bi bakicam aksam cihazi.

mSata ise yerine ne alayim ?

Bu arada benim mevcut disk ile Crucial m4 karsilastirmis adam, m4 bariz skibbe birakmis.

Daha iyi bir alternatif varsa bildiginiz vericem parasini ondan alicam, degmez cidden bu iskenceye.

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=6509&p=2
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Hiç ses çıkarmıyor mu ? Takır tukur etmeden o halde olması ilginç geldi. Acaba veri kablosu mu sorunlu ?

SSD abi, takir tukur etmesi mumkun degil zaten. Kablo olayini da bilmiyorum, garanti kapsaminda kalsin diye sokmedim hic ama aksam acicam iste bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dogru bilmisim, bildigin mSata genisliginde ama cok daha uzun bi nane takmis ibneler. Haliyle kisa olani vidalayamiyosun, takinca Allah'a emanet kaliyo oyle.

Sikayet kaydi olusturdum dun bunun icin, neden cektirdiniz bu eziyeti diye sordum direk, okuma yazma hizlarini gorunce servisi arayin diye yanit donduler. Anlatamadim gerzeklere taktiklari disk'in gercekten bu kadar kotu oldugunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hic bi yerde bu nane mSata arayuzunu kullanir yazmiyor. Simdi 150 pound verip mSata disk alip patlamak istemiyorum.

Screenshot buldum bi tane, orda arayuz mSata gibi gorunuyor ama sacma sekilde upuzun zimbirti var disk yerinde.

Dedim 8-16gb'lik bir mSata alayim, deneyeyim, onlarin da en ucuzu 30-40 pound imis. Hani 150 pound verip sonra o disk'i geri satmak istesem 30 pound zarar etmem sanki.

Bilemedim naapsam.

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1903/battery-out.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...