Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: ona bakıyorlar sgkdan yalnız :P nası anlamadım gerçi yöneticilerden kaynaklanıo onların bu durumu, adam ülkenin bütün teknik departmanlarının başı, alın bu adamı dio. sonra ik ya gidiorm, maaş beklentimi yüksek buluo. Ulen çalışmadım demedim ki, bana beklentimi sordun bende salladım yukardan, sen ne desen he dicektim yani aşşa yukarı :p. neseki mazide kaldı, şimdiki ik iyi sayılır, en azından insancıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: ona bakıyorlar sgkdan yalnız :P kim bakıyo, öyle lök diye gözükür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Yeri gelmişken maaşıma zam istedim vemediler :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Laorx said: Fin said: ona bakıyorlar sgkdan yalnız :P kim bakıyo, öyle lök diye gözükür mü? Sgk'dan geçmiş dönem hizmet dökümüne ulaşamazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 işe başladıktan sonra ulaşılıyor onlara ya bakıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kim bakıo abi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Suark said: kim bakıo abi anlamadım ben Şirketin ik'cısı senin sigorta siciline bakıyomuş işteee asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yeni iş yerin sigortanı yaparken eski iş dökümünü alıp bakıyor 1 yıl içinde maaş artışına kadar bakıyorlar hani aldığınızdan fazlasını söyleyip işe başlarsanız farkediliyor. yıllık maaş artışlarınıda o kurumlar belirliyor saçma sapan bi performans hesabı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 işte ik sormuyor bildiğin yokluyorlar, bakıyorlar sen daha azına ok diyorsun yada onların aklındaki miktardan az söylüyorsun fln biraz pazarlık işi zaten teklif geldiğinde esas pazarlık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 e elden alıyodum falan dersin n'olcak. zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe. abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor? atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Suark said: e elden alıyodum falan dersin n'olcak. zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe. abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor? atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu? Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bütçenin performans hedefi olarak kullanılması durumunda evet yıl sonunda alınacak zam veya prim/jestiyon miktarı etkilenir bizim şirkette muhtemelen maaş zammını etkiler bu ama hangi kademede olur bilmiyorum genelde bütçe performansından ortanın üstü pozisyonalrdaki yöneticiler etkileniyor e onlar da kendi alt birimlerini ona göre yönlendiriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 elden alıyorsa adam "elden alıyordum" der herhalde, zaten kurumsal firmalar arası geçiş olduğundan o "ledne alırdum" demek olmaz :P zaten elden ödeme yapan firmadan adam kurumsal firmaya geçiyorsa adamı transfer etmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Patice said: Suark said: e elden alıyodum falan dersin n'olcak. zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe. abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor? atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu? Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh? bak mesela buda var. fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 benim eski şirketin iş girişim (iş bankası) ortaklığı vardı. zam döneminde zam + para puan vs olayı oluyordu. sallıyorum 1200TL parapuan yatıyor bankadan kartına. aylık 100TL ye geliyor bölsen. 100 lira zam + bu olunca. sen 200 lira zam almış gibi oluyorsun. ama primine etki etmiyor 100 TL kısmı. ve bir sene sonraki zamma etki etmiyor. bu tarz küçüklü büyüklü her türlü ibnelik dönebiliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bunlar güzel ibneliklermiş aslında di =) edit: ibret-i alem için kalsın şu. sevgiler Tim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yok o di gibi görünen df. hep karıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu adamı ben de hep karıştırıyorum da bu di değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahahahah mal ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 BabacumMostors said: günlük hayatta karşılaştığınız aptal insanlara örnekler-1 aynı sektörde başka bir firmada yine muhasebe departmanında çalışan bir genç bizim şirketteki muhasebe departmanındaki bir pozisyonu için iş görüşmesine gelip 10 dakikada 4 kere "ben muhasebe sevmiyorum" demiş "e arkadaşım sen neden muhasebe departmanına başvurdun o zaman?" diye sorulduğunda "maaşı daha iyiyse buraya geçerim" diye cevap veriyor, sonra bu arkadaş görüşmeyi yapmakta olan sevgili muhasebe müdüremize "sizde IT departmanı var mı?" diye soruyor olduğu cevabını alınca da "iyi ben orada çalışmayı çok isterim" diyor "hayatım boyunca yaptığım en kısa iş görüşmesiydi 4. kez muhasebe sevmiyorum deyince görüşmeyi bitirdik, hepi topu 10 dakika sürdü" diye anlatıyor müdüre abi bunlar nasıl insanlar, bunlar da para kazanıyor ben de Lan bu adam nefes falan alıyo bi de di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bizde de yıllık maaşı 16 ya bölüp veriyorlar, "3 AYDA BİR ÇİFT MAAAŞ!!!" diyorlar ilk başta kulağa güzel geliyorsa yıllık gleire baktın mı aynı üstelik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Theridone said: bunlar güzel ibneliklermiş aslında di =) edit: ibret-i alem için kalsın şu. sevgiler Tim ^^ ahaha ne kadar sevimli bir post lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 BabacumMostors said: günlük hayatta karşılaştığınız aptal insanlara örnekler-1 aynı sektörde başka bir firmada yine muhasebe departmanında çalışan bir genç bizim şirketteki muhasebe departmanındaki bir pozisyonu için iş görüşmesine gelip 10 dakikada 4 kere "ben muhasebe sevmiyorum" demiş "e arkadaşım sen neden muhasebe departmanına başvurdun o zaman?" diye sorulduğunda "maaşı daha iyiyse buraya geçerim" diye cevap veriyor, sonra bu arkadaş görüşmeyi yapmakta olan sevgili muhasebe müdüremize "sizde IT departmanı var mı?" diye soruyor olduğu cevabını alınca da "iyi ben orada çalışmayı çok isterim" diyor "hayatım boyunca yaptığım en kısa iş görüşmesiydi 4. kez muhasebe sevmiyorum deyince görüşmeyi bitirdik, hepi topu 10 dakika sürdü" diye anlatıyor müdüre abi bunlar nasıl insanlar, bunlar da para kazanıyor ben de işin tuhafı bu adamlar bir şekilde iş miş de buluyor. bunu kim işe alıyor sorusu daha mühim bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: selam üslü sayılardan itibaren matematik bilgisi olmayan bölüme DGS'yle gelip tübitakta 5 basamak maaşla çalışan 3 kişi tanıyorum saygılar. tanıdık fln vasıtasıyla heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ohoo bu kadarlarına aptal insan diyorsan daha neler neler var kardesim sen nasil yasiyorsun bilmiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar