Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya burda bu mesajlari atanlarin daha evel bu clone shardlari açmaya yeltenmiş yada oralarda staff olmaya çalişmiş olmasi ne kadar ilginç dimi. Hepiniz zamaninizda buraya konu açtiniz nebula ocakta şu nasil yapilir diye. Bana o lamer shardlari açanlari savunmak düşmez ama sizede yargilamak düşmez. Hanginiz bu camia için olumlu bir şey yaptinizda olumsuz şeyler yapanlari yargilamak size düşüyor... Önce kendiniz üretmeyi öğrenin ondan sonra üreten yada üretileni sunanlara laf atarsınız. Plus sen kimdin cnm? Hiç kimsede görmediğimiz scriptleri bizimle paylaştin türkiyeye sundunda benmi fark etmedim? Eşi benzeri görülmemiş türkiyeyi dünyada temsil edebilcek bir shardmi açtinda ben duymadım? Cheatingimi bitirdin? ne yaptin ben anlamadım. Hiç bir halt yapmadıysan millet yararına, sana laf düşermi sanıyorsun. Lütfen herkez haddini bilsin.. Shard açmak öyle zip dosyasi açmaya benzemior bu eleştirdiğiniz insanlarin çoğu cebinden para ödüyor ve shardlari kapali kaldiğindada uyku uyuyamiyorar. Çok az insan shard açicak kadar fedakar ve cesaretli olabilir. Çok shardin açilmiş yada açik olmasi bunun lamer bir iş olduğu anlamina gelmez. Öyle yada böyle server açan adamada adamin serverinada saygi göstermeyi öğrenin burda bir çok ahkam kesen adamin yapamadiği iştir. Buranin moderatörlerini ele alalim silencer shardi var cebinden kaç kuruş ödemiş şimdiye kadar soralim? Shard kapaliyken eyvah ne olcak benim playerlarima demişmi? Baggio yu zaten biliyorsunuz sizin oynamaniz için server açicak kadar fedakar değil. TheCoder TMSF el koydu hemen sponsor ariyoruz die çikti versene cebinden görelim? Kolaydi dimi bu işler ver cebinden bakalim kaç ay açik tutabilceksin.. O yüzden bazı şeyleri ayaklar altına almaya çalışmayın bunlar o kadar kolay işler değiller. Serveri bok gibide olsa o insan saygıyı ve bir teşekkürü hak ediyor. Çünki türkiyeye sunulmuş bir free shard teşekkürü hak eder, hakareti değil.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Server açmak demek, bayram harçlıklarını toplamış bi çocuğun biriktirdikleriyle makina kiralaması değildir,Plus'ın değindiği konuda budur. Sırf 2 aylık heves üzerine çoluk çoğcuğun,bu iş içindeki sponsorları nasıl kaçırdıkları açık ve ortada.1 sene öncesine kadar sposnor bulmak çok zor bişey değildi ama şu anda sposnor bulmanın ne kadar zor olduğu açık. Bu iş öyle nebula zip'e tıklayıp,scripts bölümüne atıp mavi icona tıklamak değildir! Coder,Silencer bunlar serverleri için aylarını belkide yıllarını veren insanlardır. Plus'ın bu yazıyı yazması,ultima online'nin nereye gittiğini söylemesi için,mükemmel scriptler yazmasına,inanılmaz serverler açmasına gerek yok,oturup 15 dakika beynini çalıştıran her insan böyle bi konu açabilir,ve biraz olsun yardımcı olmaya çalışabilir. Sen neden savunuyosun bunları ? çünkü senin serverinde nebula scriptlerinden yapılmışdır,çünkü sen 1 satır script yazıcak kabiliyete sahip olmayan bi insansın.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Faust iyi hoş demişin de ben senin dediklerinden hiç birine uymuyorum. Laf atarken genellemesen iyi olacak.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Doruktan başlayım ben Faust değilim. Brook dan devam edeyim benim serverimda nebuladan 3 script bulunur. Skill gain alişindan tutda, playerlarin sahip olduğu eventlere, para kazanma yollarından, default menülerine kadar nebula ile alakasi yoktur. magery ve heal scriptleri nebulaya aitdir onlarida değiştirmek istememe nedenim oyuncularımın isteğidir o şekilde öğrendik o şekilde aliştik lütfen böyle kalsın dediler. Yinede ona rağmen ondada farklilik vardir statlari etkileyen büyüler kullanilmamaktadir bir kaç büyüde son seviye magery istemektedir. Nebula klasörünü şimdiye kadar sadece 1 kere download etdim ondada viperin script klasörü ile bronxunu karşilaştirmak içindi..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende araya gireyim burda önce sana ra burda kimse senin serverını merak etmiyor ayrıca plus bence çok güzel yazmış bunun için server açmasına falan gerek de yok ayrıca silencer demişsin sanane hem sponsor bulmadan önce ne yapıyordu? ayrıca para harcamasa bile ne kadar emek harcadığını bilmiyor musun? Hem umrunda olmasa şimdiye kadar bu serverı çoktan kapatırdı.... sen plusa sanane diyosun ama asıl sanane! Patıcık script shard amacından uzaklaşıyor... Burası scripting paylaşım bölümü server reklam bölümü değil... Bu kadar meraklıysanız iletin adminlere reklam bölümü açsınlar ben daha önce server açtım burdaki çoğu kişide denemiştir en azından ama dikkat edersen herkes yazmamış buraya reklamını niye? Çünkü yeri burası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ra_tyillustrious, 20 Kasım 2004 12:26 tarihinde demiş ki: Doruktan başlayım ben Faust değilim. Brook dan devam edeyim benim serverimda nebuladan 3 script bulunur. Skill gain alişindan tutda, playerlarin sahip olduğu eventlere, para kazanma yollarından, default menülerine kadar nebula ile alakasi yoktur. magery ve heal scriptleri nebulaya aitdir onlarida değiştirmek istememe nedenim oyuncularımın isteğidir o şekilde öğrendik o şekilde aliştik lütfen böyle kalsın dediler. Yinede ona rağmen ondada farklilik vardir statlari etkileyen büyüler kullanilmamaktadir bir kaç büyüde son seviye magery istemektedir. Nebula klasörünü şimdiye kadar sadece 1 kere download etdim ondada viperin script klasörü ile bronxunu karşilaştirmak içindi.. Faust değilsen pardon ben bir ara imzanda öyle birşeyler görmüşüm diye aklımda kaldı. O zaman senin buradaki anlamın nedir? Ayrıca bize ne senin shardından. Diyelim arkadaşa dedin neden inansın sana? Niye gelip ileri geri konuşuyorsun? Anladım pardon sen zaten Faust olamazsın o adam gibi olabilir misin ki[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ruhsal problemlerinizmi var? Hem bana gelipte sende nebula ocakla açtin ondan savunuyorsun diyceksiniz ben hayir öyle değil böyle diyincede bizene senin serverindan diyceksiniz. Hem bana sen faust sun diyceksin hayir değilim diyince pardon onun gibi olabilirmisin diyceksin. Ben deliden korkarım bye?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kork valla önce kendinden kork. çocukların ağız dalaşına döndürmeye amma meraklısınız! sen kimsin!?[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 20 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sen gocuncaksın diye ben düşündüklerimi söylemekten çekinmem. ben düşüncelerimi yazdım server açanlara biraz daha saygılı olmanız gerekiyor kavga çiksin die yazmiş olduğumu düşünüp benle en iyi ihtimal polemiğe en kötü ihtimal kavgaya girişmek sizin isteğiniz. Hadi bye ya cidden bye gene girdiğime gireceğime pişman oldum[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben diyorum halen kaldirin sharing den Nbl. scp lerini ortalık süt liman olcak. Gercekten ogrenmek isteyen gelip sorcak 2 cift tıklayıp ortama atmayacak birseyler yapmaya calıscak o zaman saygıyı herkes duyucak herkes hakettigi saygıyı gorucek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ra bundan 1-2 ay önce forumlarda sevilmiyorum diyen sen değilmiydin eski dostum ? Üstelik Scriptlerimden 1 ini dahi görmedin göremezsinde çünki ben shard açma hevesinde değilim.Kendi scriptlerimi hazırlarım sistemleri oturturum daha sonra istek olursa hediye veririm.Ama senin gibi gelip insanlara çamur atmak yerine bu yazıyı yazdım neden düşündünmü ? Bu yolla çok dolandırılan oluyor paraları boşa gidiyor 1 ay açık kalıp kapanan onlarca server varki.Ayrıca madem karşılıyamıyacağınızı biliyorsunuz ne diye sunucu açıyorsunuz oynuyan playerin hiçmi önemi yok The Coder burdaki çoğu insan sunucu sahibi kim üstüne alınıyorsa alınsın ama millete size demiş demek insanları kışkırtmaktır gelen destekleri görürsen bunu anlarsın... Not : Gerek görmediğim zamanlarda cevap yazmıyorum görmemde geç sürebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sana ne dememi istersin? Bundan sonra kimseyi kırmayalım, kimseyi üzmeyelim siz önünüze gelene lamer muamelesi yapın .. göya milletin hakkını düşünüyorsunuz yok o kadar emek veriyorlarmiş sonra shard kapaniyormuş millet mağdur oluyormuş.. Yok yaa çok düşünüyordun türk insanini açsaydin düzgün serverda oynasalardı. Bırakın artık bu edebiyatlari benim karşima doğru işler yaparak gelin tek laf edersem en adi şerefsizim ama şu camiaya şu uo severlere tek bir hayrınız dokunmamış gelip burda ahkam kesmeyin. Ne yaptınız millet içinde size milletin derdini savunmak düşüyor. Arqas da kapandı kapanamazmı millet mağdurmu oldu arqas kapanınca? Ilk değişik haritayı arqas da gördüm ben herkez de mutlu mesutdu farklı bir serverdı hiçde kapanınca kimse mağdur olmadı herkez verdiği emeğin karşiliğini aldı aylarca eğlendi orda. Al elanrealms de kapandı şimdi tekrar açıldı shardlar kapanıp açılabilir zaten sizin söylediğiniz kadar kolay birşey olsa zip dosyasini açar gibi bizlerin serverları hiç kapanmazdı. Clone serverları eleştirin bişey demem bende eleştiriyorum jonq ada katiliyorum o klasör kaldirilsin hatda bozuk hali konulsunki insanlar üretmeye mecbur kalsın. Ama senin yaptiğin o klasörü yada clone serverları eleştirmek değil senin yaptiğin server açanlari eleştirmek oluyor ve ben iyi yada kötü server açmiş birine burada laf söyletmem arkadaşim. Isterse bir allahin kulu sevmesin, isterse burda gelip herkez hakaret etsin ben doğru bildiğimden şaşmam.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tamam biz en iyi şekilde çalışarak senin kalite kontrol testine geleceğiz. umarız beğenirsin büyük patron. -kendisi çok iyi işler yapar da bir de onun karşısına çıkacakmışız peh[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ra hangi alemde yaşıyorsun arqas kapanmadı ki www.tr-game.com gir bak sadece emülatör değiştirdi.Ayrıca sen kendi shardının üstüne ne diye alındın onu anlamadım madem bu kadar iyi iş yaptığını belirtiyorsun alınma üstüne... [Bu mesaj plus tarafından 20 Kasım 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sevgili Ra, Sadece bir şey sormak istiyorum, Nebula ve Exile'in sponsorlari var senin neden yok ? Sen işini hakkıyla yap seninde sponsorun olsun sponsor bulmak cokmu kolay saniyorsun ? Bazi şeyleri düşünerek yazalım. Saygılarımla, Illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Açan açar aklı olan oynamaz :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 işin aslı ben bu topici fazla beğenmedim , doğru yanları olduğu kadar yanluş yanlarıda çok...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Anlatım bozukluğu bu işlerden yakındığını diilde daha dorusu küfreder biçimindeki anlatıma çekmiş ondan.[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya bence kim ne server1 ac1caksa acs1n gelsin burdan yardim istesin her zaman yardim edecek birini bulur ama gelipte ben su su serveri actim gelin vs.vs. demesin acsin hevesini alsin sonra kapatsin ama kimseyide magdur etmesin en azindan acmayi denemesi kendisine buyuk bir tecrube olur... illa benim actigimi millet gorsun diosaniz imzanizin sonuna koyun serverinizi kardesim burasi scriptsharing bolumu burdan yardim isteyin sadece reklam amacli kullanmayin kullanmayalim Coder bu arada sana bir yerde katiliyorum am atam degil demissin ki burda plusa +1 verenlerin hepsi burda reklam wermistir diosun ama vermeyenlerde var bunuda unutma Ra sende son zamanlarda cok fazla ortaya cikmaya basladin sen ne yaptinda birilerini elestiriyosun? Ne yaptinda baskasina sorabiliyosun sen ne yaptin diye once buna cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: schaker777, 19 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki: erutan hani biz server aciyorduk senle :D www.doyouwanttobealamer.com :D 1 ay accaktık pl kascaktı millet sonra kapatcağamız serverdı demi bak unuttum dur sponsor buliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Auahaha ya sponsor bulmak bu kadar kolaymı? Ben bile sponsor bulmak için sirket şirket kapı kapı dolaştığımı hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sen kimsin peah :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hala böyle topic lerin açıldığını bilmiyorum .. bunu gördüğüm iyi oldu .. çünkü Artık Türkiyede Uo bitti.. Ve bunun da böyle gereksiz topicler açarakta kurtulacagını düşünmeyin.. Bence böyle işlerle uğraşmayın .. Çünkü boşuna olur .. Gidin nebulada oynayın .. Gm beyy falan diye .. oynayın . .. bitsin işte .. burası türkiye burada güzel fikirlerle tutulmuyor .. Güzel oyunların da değeri bilinmiyor .. bilinsede sanırım 15 yaş altı çoluk çocuğun bütcesini aşıyor ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ra ya söylediklerinde katılıyorum kimse server açtığı için lamer vs gibi laflarla eleştirilmeyi haketmiyor bir server açmışsa muhakkak emek vermiştir başkalarını muhakkak düşünmüştür çünkü server açanlar başkaları mutlu olsun diye açıyor girip eğlensin diye açıyor herhangi bir maddi kazanç düşünmüyor aksine cebinden çıkacak para ona maddi zarar olarak geri dönüyor fakat serverına giren insanlar eğleniyorsa serverında mutlu oluyorsa seviniyor bir server açmak sadece scp bilgisiyle bitmez tamam kabuldur scp bilgisi yoktur ordan burdan aldığı scplerle açmıştır serverını ama sorumluluklarını yerine getirebiliyorsa bu sorumlulukların farkındaysa ve aksatmamaya çalışıyorsa gerçekten büyük emek vermiş demektir ve emek verecektirde bu gerçektir.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yoo, benim gördüğüm çoğu, "Hahaha server aççem millet gircek banlicem jeillicem herkes gm hasan owner hasan dicek yalakalık etçek" "Altıma adamlar alcam millet çıldırcek staffıma girmek için arklarıma hava atçem hehehe benim zervırım var işte ehehe dicem UOTR UO Shard Owner yazcem imzalarıma hehehe amma garizma iş he bi ay dursun da kapatırız dolandırıldık felan deriz höö efsane olurus" şeklinde düşüncelere sahip[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar