DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kedimiz kısırlaştırıldı 1 yaşı da dolmak üzere aşağıdaki mamadan almayı düşünüyorum normalde veteriner vs proplan ya da royal canin young maie almamı söyledi ama market stratejisi olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar royal canin ile besledim zaten gayette memnunum ama ister istemez değiştirmem gerekicek mamasını araştırmalarım sonunda bu markaya denk geldim. by-product olmaması avantaj ayrıca complete, balanced ibaresi büyük artı. Kullanan var mı içinizde kedisi için? http://www.farmina.com/?q=en/content/product/matisse-salmon-tuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ben kendim kullanıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Biz Royal Canin Neutered Young Male kullanıyoruz çok memnunuz açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kedi erkekse normal mamalar idrar yolu sorunu yapabiliyor. pek market stratejisi falan değil yani, normal mama verince sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Young male bulunmuyor ki meret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 proplan mor renkli kısırlaştırılmış kediler için olanı var, onu veriyorum ben büyük olana. diğer kediye de normal mama. bu tarz mama kullanmayınca çişini yapamıyor falan çok sıkıntılı ve tehlikeli durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kedinin capslarını at da keyfimiz yerine gelsin =0= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Pro plan Aftercare 10kg olanda indirim varmış ama denemek için Farmina Matisse Somonlu olanı aldım 1.8kg. Proplan da kül oranı daha fazla bu da sıkıntı olabiliyor böbrekleri için. Farmina da oran daha düşük bakalım nasıl birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bunlardan fazla alırsanız 2 kutuda bana yollayın açım şerefsizim canım çekti.[video]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=OGW2CJFCNr0&feature=endscreen?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar