goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi marka model sormamış kimse. ondan sonra adam MABEL falan diyecek dumur olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 wastyrx said: Kriz ney ya karı mısınız diyesim geldi. Can istemesi bu kriz falan değil maksat bi yerimiz şişmesin. ben onu soğuk çikolatanın mutsuzluğu diye koydum. ısırsan dişini kırar, hadi ısırdın tadını alamazsın... :( bizde çikolata olmaz zaten. aldığım gün yerim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 lol yanlışmesajıalıntılamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 teşekkürler fin. bir saniye bekle büyütecimi alıp geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sayfa başına yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 cempostaci said: teşekkürler fin. bir saniye bekle büyütecimi alıp geliyorum telefondan upload edince küçük çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 iş çıkışı sinsice herkesin gitmesibi bekledim kutuyu açtm ne göreyim koca bir babayıı ibneler hepsini bitirmişler kutusunuda saklı olduğu yerde bırakmışlar insan kutusunu çöpe atar lan çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bi insana yapilabilecek en pis sey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 len markası ne, türü ne onu söyle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Yok laa kardeşim daha beter. Ucundan azıcık, bir yudumluk bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 güllüpğlu diye bir markanın çikolatası ama ben bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmiyordum bugün öğlen iş çıkışı alıcam 1 kg götürücem sabaha kadar leblebi niyetine yiycem sonrada yerken resimlerimi çekip o boş kutunun içine koyucam ve saklı olduğu yere geri bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar