Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ee abi project nigger o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 amerikanın oyunları hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Koskoca Google, girdiler için 100 tane adam tutar, adam sadece mouse'a tıklayarak doğru mu yanlış mı onaylar. Adamların teker teker yazmasından çok daha kolay ve abartı hızlı şekilde çeviri yapmış olur böylece. Aylık akbil parası kazanan şirket değil dikkat ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Abi bu gizli birşey değildi ki? Yıllardır bilinen birşey captchaların bu amaçla kullanıldığı. Adamlar saklamadı asla bunu. Ayrıca kölelikle ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 eldar said: Yuh, bir hayrınız dokunsun yahu insanlığa. Google para kazanıyor değil de, online kütüphaneye katkıda bulunuyorsun işte. İlk başta New York Halk Kütüphanesi'ydi yanılmıyorsam. chrome said: len ne güzel kitaplar online oluyor. ileride çoluğuna çocuğuna faydası olacak düzelt geç GÖÖGLÖ BÖZDÖN PÖRÖ KÖZÖNÖYÖR diye anıracağına saçma sapan google aramaları yapma daha iyi. öyle daha çok para kazanıyor eğer derdin oysa. şu iki mesajı okudum hayatım değişti, eskiden ikinci kelimeye "çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız" filan yazardım artık doğrusu neyse onu yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oha resmen 4 sayfa boyunca konulmamis performans dusuklugu http://3.bp.blogspot.com/-PNJZa2HDFXU/UEfRQ-OATMI/AAAAAAAANMM/1nwztf1oGBQ/s1600/Welcome-to-the-internet.jpg http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/232/0/a/welcome_to_the_internet__please_follow_me_by_sharpwriter-d5buwfu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar