Natural Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 demekki herkez normal:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bence bunu yapmaya kasan anormal :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Edepli şaşı bak şaşır yokmu[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki: bunu daha once gormustum yunus gormustun sanirim ilk baktiginda[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 onlar yunus değil istavrit bikere[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 off yani burda bile ben bir dingilim diye bagiranlar cikmis ya saolun yani. Ozur dilerim buna uygun ad bulamadim sasi bak sasirda mantik olarak guzel geldi. off yani burada bile ben artistim moduna girdiniz ya helal her neyse ben gayet eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: tAKA, 21 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 21 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki: bunu daha once gormustum yunus gormustun sanirim ilk baktiginda yok allaha sukur...[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cocuklar karamsar buyukler iyimser iste biz beyazlara bakiyoz onlar siyahlara peh gelmisiniz cocuk/buyuk yapiyonuz :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yunus gorebilen var mı cidden ilk baktıgında merak etiim de :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o çocuklar gerizekalı .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ne yunusu yok yunus munus orda dedim ilk basta sonra gördüm =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bence bizim çıplak insanlar görmemiz yanlış değil , yani bizim kafamıza o yöne çalışmıyor . Yunuslarla çıplak adam çizenin kafası o yöne çalışıyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 7 tane saydım ben diğeri nerdeee ???? :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Güsel bir ayrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben önce şişe gördüm bu normalmidir?[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben ilk yunusu 2 dk sonra görebildim.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hileli bu hileli siyah arkaplan uzerine beyaz hemen goze batiyo :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya aklı falan ermese bile ordakinin kadın olduğunu bilir kimsenin yunus görceğini sanmıyorum ilk bakışta. Çünkü resim genel çevre olarak bakıldığında ne olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ilk önce amcayla teyzeyi gördüm sonra yunusları :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 uzun araştırmalar sonucu 4 tanesini gördüm ama diğer 4 tanesini cinselliğim engelliyo sanırum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben bunu kafanın ne yöne çalışmasından çok beynin çalışması olarak biliyorum.. bazı insnalarda beyin önce siyah bazı insanlarda önce beyaz kısımları algılıyor. mesela bi merdiven resmi vardı çift taraflı onu da bağzı insanlar ilk bakışta ters bir merdiven bağzıalrı normal düz merdiven olarak görüyordu resmi bulursam link koyarım buraya[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Raptor_Skeleg, 21 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki: ben bunu kafanın ne yöne çalışmasından çok beynin çalışması olarak biliyorum.. bazı insnalarda beyin önce siyah bazı insanlarda önce beyaz kısımları algılıyor. mesela bi merdiven resmi vardı çift taraflı onu da bağzı insanlar ilk bakışta ters bir merdiven bağzıalrı normal düz merdiven olarak görüyordu resmi bulursam link koyarım buraya sen ilk yunusları gördün sanırım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yoo tam tersi :D[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yoo tam tersi :D hatta başta hiçbirşey göremedim sonra adamla kadını gördüm sonra da yunusları :P 2 kez gitti msg silmeyi bulamadım parton :/ edit yerine alıntı yapıp yollamışım :/ [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 21 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 anca gördüm yunusların tamamını ilk bakışta kadın-erkeği gördüm sora 2 yunusu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar