Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sasi bak sasir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onlar yunus değil istavrit bikere[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
off yani burda bile ben bir dingilim diye bagiranlar cikmis ya saolun yani.

Ozur dilerim buna uygun ad bulamadim sasi bak sasirda mantik olarak guzel geldi.

off yani burada bile ben artistim moduna girdiniz ya helal

her neyse ben gayet eglenceli
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 21 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 21 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
bunu daha once gormustum

yunus gormustun sanirim ilk baktiginda

yok allaha sukur...[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything...
Mesaj tarihi:
Yunus gorebilen var mı cidden ilk baktıgında merak etiim de :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Ne yunusu yok yunus munus orda dedim ilk basta sonra gördüm =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
bence bizim çıplak insanlar görmemiz yanlış değil , yani bizim kafamıza o yöne çalışmıyor . Yunuslarla çıplak adam çizenin kafası o yöne çalışıyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben ilk yunusu 2 dk sonra görebildim.[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Hileli bu hileli siyah arkaplan uzerine beyaz hemen goze batiyo :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ya aklı falan ermese bile ordakinin kadın olduğunu bilir kimsenin yunus görceğini sanmıyorum ilk bakışta. Çünkü resim genel çevre olarak bakıldığında ne olduğunu gösteriyor.
Mesaj tarihi:
ben bunu kafanın ne yöne çalışmasından çok beynin çalışması olarak biliyorum.. bazı insnalarda beyin önce siyah bazı insanlarda önce beyaz kısımları algılıyor. mesela bi merdiven resmi vardı çift taraflı onu da bağzı insanlar ilk bakışta ters bir merdiven bağzıalrı normal düz merdiven olarak görüyordu resmi bulursam link koyarım buraya[signature][hline]iletişim hedeleri
msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Raptor_Skeleg, 21 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
ben bunu kafanın ne yöne çalışmasından çok beynin çalışması olarak biliyorum.. bazı insnalarda beyin önce siyah bazı insanlarda önce beyaz kısımları algılıyor. mesela bi merdiven resmi vardı çift taraflı onu da bağzı insanlar ilk bakışta ters bir merdiven bağzıalrı normal düz merdiven olarak görüyordu resmi bulursam link koyarım buraya

sen ilk yunusları gördün sanırım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
yoo tam tersi :D hatta başta hiçbirşey göremedim sonra adamla kadını gördüm sonra da yunusları :P
2 kez gitti msg silmeyi bulamadım parton :/ edit yerine alıntı yapıp yollamışım :/

[Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 21 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anca gördüm yunusların tamamını ilk bakışta kadın-erkeği gördüm sora 2 yunusu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...