yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 staff uyelerinin adlarının gözükebileceği bir script nerde bulabilrim ya da nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sıfırdan anlatırsak, spheretables dosyasının içinde skillclass 0 altında yani player classında on=@login'in altına bir function belirle. girisyap olsun mesela, örnek şöyle: said: [skillclass 0] hede hede ... . ON=@Login girisyapfunctioni daha sonra functioni belirt. said: [function girisyapfunctioni] if ( > 1) levelbelirle events +levelgoster endif daha sonra eventi belirle. said: [events levelgoster] on=@click message @0455 [] return 0 leveli belirleyecek function: said: [function levelbelirle] //buradaki degerli kafaniza gore degistirebilirsiniz if (=2) tag.level=Counselor elseif (=3) tag.level=Seer elseif (=4) tag.level=Game Master elseif (=5) tag.level=Developer elseif (=6) tag.level=Administrator elseif (=7) tag.level=Owner endif eh bu kadar sanirim :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cok saol eğer bana yardımcı olmak istersen msnimi verem daha cabuk ulasabilirsin bana ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siz buraya yazın yardım isteklerinizi.. ben olmasam bile yardımcı olabilecek başkalarını bulabilirsiniz en azından.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 madem bu kadar konuyu actık bir kaç soru daha sorayım ben owner olduum halde her yerden gecemiyorum. flag lerimide ayarladım flying yaptım ama fenc lerden kapılardan gecemiorum ancak .tele yazıp da geciorum bi de anti magic yer nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 onun body'niz ile alakası var.. biraz önce kullandığımız function altına, said: [function girisyapfunctioni] if ( > 1) levelbelirle events +levelgoster body c_man_gm obody c_man_gm update endif ekleyebilirsiniz :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yada direk oyun içinden .body c_man_gm , .update yap benim gibi üşengeçsen[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar