Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray&Malatyaspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaa'nında dediği gibi bu fEbE'nin şansla aldığı maçlar ne kadar sürecek merak ediyorum,ama uzun olmayacağı kesin..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 20 Kasım 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
güvensizlik sinyalleri alıyorum..

derby'de buyuk konusulmaz,patlarsin.guvensizlik degil mantikli konusuyorum yoksa ortada kadro kaliteleri tartisacak degilim bunu.
Mesaj tarihi:
yanarım fb gs bu durumdayken onlardan beter oldugumuza yanarım. ah sene başında okadar çok puan kaybetmeseydik be güle oynaya geçecek sezondu vallahi. nese sağlık olsun
Mesaj tarihi:
Hagi bie değişiklik yapacam diyor ama ne yapabilir ki ?[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
loooooool diyorum bak kocaman!
biz malatya'yı duman etmiştik. Fark yemeden kurtulduklarına şükretti adamlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bi kere hagi nin teknik direktorlukte tecrübesi yok....o yuzden gitmesi ŞART...ayrıca bu takıma 10 numara gelmesi lazım....colkan la saidou yla olacak işler değil bunlar...hagi nin yerine elbet daha iyi birini bulmaları lazım!!!yoksa iyi sonuçlar doğmaz...
Mesaj tarihi:
o zaman Fatih Terim de ilk geldiğinde kovulsaydı. Matthaeus mü Deschamps mı ne onlar da kovulsaydı. Sahip çıkalım biraz beyler maymun iştahlı adamlar gibi olmayalım. Bakın en güzel örnekler ise Sven Goran Eriksson, Alex Ferguson. Elbet iyi günler gelecektir :)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
tecrubesiz hagi tecrubeli fatih terimden daha iyi bence. en azindan takim gecen seneye gore daha duzgun oynuyor.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
  • Yeni Oluştur...