Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 saka yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 arkadaş ne ara açıyosunuz topiki de 10 sayfa konuşuyorsunuz? Kişisel'e attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Vingthor; abi bana mı dedin?banaysa alınmadım ya merak etme.. yalnız istanbullu tertip ortaya lafı attı,bizi kapıştırdı.kendi çekildi şimdi eminim bir yerler de martinisini yudumlayıp bize gülüyordur.. haha adam yaş aralığı koymuş,dark knight demiş diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hee öle şaka yaptıydım ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 istersen 5 yaşında kamboçyalıya sulan yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 olm dark knight'a laf etmeyin cok hassasim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aquila said: evet. Şükrü özlemişim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Saeros said: lol rew ne alaka allasen zaten anladığım kadarıyla buradaki yaş farkı da pek fazla değilmiş ama bi kız bana erkek arkadaşım söyle yaptı böyle yaptı mağdurum devlet bize yardım etsin ayağı çekse çok bayardım ben olsam kalk git derim asdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi kız büyük diye yazmamak nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kozo osok mo oldom ocobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam meriç çıktı. abi hediye aldım diye börek vermesi miymiş kızın derdi erkek arkadaşı ile :D gayet espirili ve samimi bir hediye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 simdi gidip 250gr kol boregi vermek manidar olabilir yalniz, bence kiz hakli icerlenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aquila said: 10 yilda bir kizlarla etkilesime gecebildikleri icin anlasabildiklerine hemen kayniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 manve said: simdi gidip 250gr kol boregi vermek manidar olabilir yalniz, bence kiz hakli icerlenmekte. çiftler arasında olur böyle şeyler. adam yol almak istiyor, gerekirse manidarlık lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kizin veresi yokmus demek ki yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 anime seviosa kesin çık. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 anime seviyorsa nerd'tir boşver. sen de anime sevdiğine göre sende nerd'sin gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Beyler kizin sevgilisi var. Adam sevgilisi olan kiza yaziyor onu gozden kaciriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 konulmamış, koyalım madem.. http://galeri.uludagsozluk.com/9/uluda%C4%9F-s%C3%B6zl%C3%BCk-anti-meri%C3%A7-hareketi_34325.jpg http://img516.imageshack.us/img516/2058/l0b63aa50nf6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 chrome said: Beyler kizin sevgilisi var. Adam sevgilisi olan kiza yaziyor onu gozden kaciriyorsunuz. boşver iyi böyle sevgilisi olmayan kız yok ki lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 al bi tekila çak kızla devamını da kardeşin tape e alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.dailymotion.com/video/xatl3p_sevince-ayyk-oldum-galiba-yeni-bayt_music#.USUPgvIn6m4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kardeşinin dersleri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bugün geldim işte kız ile ayrılırken öpmeye yeltendi ben elini sıktım , zaten erkek arkadaşından bahsetmesinden dolayı soğumuştum son gün ancak bakalım gelecek kız kardeşiyle tanışacağım , baldızım olur belki kim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar