Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Eheh iki ay oldu ama tamir işinin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum? Weaponsmithe mi veriyoruz? Birde stat değiştirmek için image designera mı ihtiyaç var? Son olarak locked containerları slice etmek lazım heralde. Ama bazaarda bu şekilde birşey satılırken görmedim? [Bu mesaj Redeagle tarafından 21 Kasım 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 merhaba arkadaşlar ben chimaera'daki serverda oynuyorum chimaerada oynayan türk arkadaşlar varsa bana nerde olduklarını ve nicklerini söyliyebilirler mi ? Teşekkürler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 güzel kardeşim sen konu açmamışmıydın aşağıda nese ben Chimerada oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar