Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Beyler iki aydır oyundayım Novice medic, marksman ve scoutum birinizi göremedim yaw. Nerelerde takılıyorsunuz hafta sonunda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revanlord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben chimeara'dayım gel oraya !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 beni dathomir science outpost ve village arasında mekik döşerken görebilirsin :) bide arada deadem le delivery falan yapıyorum :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: revanlord, 18 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki: ben chimeara'dayım gel oraya !!!! senin jedi master chimaeradaymış demek alan olursa aklında bulunsun :) anaa bi dakka yoksa biri sana account mu yolladı? :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dathomirde 2k veren delivery imp görevleri vardı adamın biri veriodu 500m mesafe için. Bende ilk kez Endora gidecem para topluyorum. (compose zırh falan alacam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oyuna girebilsem yardımcı olurdum ama malum sorunlar oyuna giremiyorum :([signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bilirim benim makinede 2003 server her şeyde bir sorun çıkarıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben zaten anladım sorunun ne oldugunu. SWG virüsü var bilgisayarda galaxies oynamaya çalıştımı bilgisayarı resetliyor. babam anlasa bu işten o yaptı diycem[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ehehe güvenme hiç kimseye baban olsa yapar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revanlord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 vay vay vay bu ne iyi sohbet bana söyleyin sw:g deki nickleriniz ve hangi serverda olduğunuzu söyleyin pls sevgilerle teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Abi 2 ayda anca o duruma geldiysen composite i 1 yıl sonra falan alırsın =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yok yaw leg kısmını aldım :D fazla girememden marksman'nın pistolu sonda 20000 exp kaldı mesala üçünü birden geliştirmeye bakıyorum o yüzden yavaş gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Beyler ben pistoleer'a ve BH'ye ex kasacamda nerde çalışsam bilemiyorum. Öneriniz var mı? (novice pistoleer'ı almak için pistol kasıyorum şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dantooine de quenker kes tabiki =) Ben onlarla kasmıştım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hımm hiç görmedim bakem onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Çek güzel bi ubese set, kneel yap ates et, varsın vursun hayvanatlar. Tane başına 2550-3188 arası xp verir. Görevleri 5k liktir (Improved Job Marketlarda 6k).[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Oşhh 3000 exp mi?? Nası ya nerde bu hayvanatlar gösterin gerekirse zırhları kamyonlarla taşırım sadece hedefi gösterin!!! *Aim'i açar* [Bu mesaj Redeagle tarafından 19 Kasım 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dantooine de her yerde bulunurlar :) Dediğim gibi mission terminallerde 5000 cr. nin biraz üstüne alabilirsin bu görevleri. Dantooine Mining Outpost'a git yardım eden de çıkar zaten. 3800 değil, 3188 ama :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gördüm düzelttim. Ya ben oraya gitmiştim. Bir kaç yakın şehrede uğradım. Ama hiç yaratık felan görmedim. Millet bussinesmanlere falan dalıodu bende ayrılmıştım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Deno - FrF- Eclipse. Zaten imzamdada yazıyo. Ulaşmak için /tell deno[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Oyun içinde farklı galaksilere tell atmak için pek bilinmeyen şöyle bir komutumuz var bu arada //tell eclipse.ealos selam bunu yazdığın zaman eclipse galaksisindeki ealos a selam diye mesaj gider. //tell galaksiadı.oyuncuadı mesaj şeklinde yani. Bu şekilde istediğini sorabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 çift "/" ile değil /tell eclipse.heyd bu şekilde. bide yazar olucan pis bounty :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende ona şaşıyorum ya lol[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Afedersiniz ya, tek slash olacak tabiki. Term paper kafa mı bıraktı =([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1.0 silahla speed cap etmiş swg yazarı :P böle yazalım penth in ünvana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar