roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://i.imgur.com/OMKakk2.jpg Resimdeki Bosch marka bulaşık makinesi şık bir görünüme sahip olduğu gibi sorunsuz da çalışmaktadır. Taşınıyoruz, ankastre bulaşık makinası aldık yeni eve, o yüzden bunu elden çıkartayım dedim. İstediğim fiyat 400 liradır. Cihazın garantisi bitti, fakat herhangi bir problemi yok dediğim gibi. Gelip alın, Eyüp/Istanbul İletişim: ÖM veya [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 modelini de yazarsan. balta gibi olmasın da sıfır arçelikleri 500 civarında görüyorum arada. modeli yüksek bişise ona göre bakalım fiyata. power 55 yazıyormuş fotoda. yenisi 800 civarında. fiyat güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Pazarlığa açık tabii ki tüm satışlar gibi. Güzel bir teklifle gelirseniz pazarlık yapabiliriz. Tam model numarasını bulamadım, ama bulaşık makinası işte yani :) Birkaç sene önce 1200 liraya almışız dediler, eh 400 idare eder bi rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 harlem shake yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kullanıma göre bi 5-6 sene sonra yapmaya başlayabilir. Şu anda gayet sessiz ve sakin kendisi. Arada homurdanıyor ama normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 satılmazsa, düşünebilirim 1-2 hafta içerisinde kesinleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Süper olur, çünkü mart başından önce teslim edemem ben de. Pati özel indirimi de çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar