Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Kız Arkadaşım Evleniyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cempostaci said:

Ekmek said:

Ayırd etmek için ikisini toplayıp önlerine kız arkadaşımın eski sevgilisi dayımın oğluymuş =( tarzı dalga geçmeye müsayit vıcık vıcık bir kişisel drama topici koyabilirsin. Roket adam bu topicleri kimyasal enerjiye çeviriyor sanırım.

ekmek tanışırsak beni dövecekmiş nutella
korur musun beni ?

Nutellayı severim ama sen açık ara en sevdiğim inasn olduğun için seni karşısına alırsa forumda aptal aptal laf atmaktan hatta ve hatta özel mesajdan küfretmekten çekinmem. Korkma.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

Ekmek said:

Ayırd etmek için ikisini toplayıp önlerine kız arkadaşımın eski sevgilisi dayımın oğluymuş =( tarzı dalga geçmeye müsayit vıcık vıcık bir kişisel drama topici koyabilirsin. Roket adam bu topicleri kimyasal enerjiye çeviriyor sanırım.

ekmek tanışırsak beni dövecekmiş nutella
korur musun beni ?
cempostaci said:

ikisi de aynı kategoride. o yüzden karıştırmak normal.

sevgili cem.
sevgili cem postacı.
amacımız da zaten bunu vurgulamaktı. zira hiçbirimiz ikisinin aynı kişi olduğuna yürekten inanan insanlar değiliz.
en derin saygı ve hürmetlerimle.
chorme.
Mesaj tarihi:
yemek yiyordum, bir yandan da the office izliyordum ne var hatalı yazdıysam. sanki sizin başınıza gelmiyor mu hiç. 7 parmak klavye kullanan adamım ben olacak o kadar. hemen ezik hemen büzzük. bu ne ya. community feelin mi community bullyin mi belli değil
  • Yeni Oluştur...