Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usa guild calismasi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

daha oyun cikmadi ve swg bolumundeki mesaj sayisini gecmek uzereyiz muhtemelen swg den daha fazla turk olacak.

simdi beyler ben estel abus ve patiden olmayan 3veyahut 4 arkadas daha eno nun onerecegi serverda (pvp) horde da oynayacaz.bize katilmak isteyen olursa kapimiz acik guildin adini bile belirlemedik daha gerci ama rp guildi olmayacagimizi soyleyebilirim.maksat birbirimize yardimci olarak hizla gelisip diger turk veya gavur guildleriyle ortaklasa actiona gitmek olacak.aramizda(oyun ici)ne itemin ne paranin lafi olur open betada oynamamis arkadaslarada bilgimiz dahilince yardimci oluruz:)

msn:[email protected][signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

lol

elbette ki geçecek swg deki mesaj sayısını, SOE kendi kuyusunu kazdı. swg bölümü açıldığında bu kadar çok insan yoktu valla. bugün swg nin betası bitmiş olsaydı eminim ki daha fazla mesaj olurdu :) aynı tarihlerde forum açılmış olabilir belki ama mmorpg sinden fazla, hatta hiç bahsedilmiyordu warcraft'ın.

ama evet, swg birçok insana sıkıcı geliyor artık ve wow insanlar için yeni bir hedef. ancak wow'ın çooook ta über olmadığını gördüm kendimce. yine de oynamayı düşünüyorum o ayrı konu.

ben bir süre sonra geleceğim us serverına. şu sıralar maddi harcamam doruk noktasına çıktı, bir de wow beni öldürür :) ama eno rica etti, kendi guildmate lerim önünde bana reskill çek diye, onu kıramayacağım o yüzden kesin oynayacağım :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

onemli olan tek sey horde ve alliance daki turk guildleriin organize olmasi mumkun mertebe seviyeyi korumasi o zaman zevkli olur oyun.
ben seni kestim ben seni astim 5 kisiyi tek basima aldim hanim hey modunda takilanlar olmaz insallah:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Valla beni level 40 olunca kim durdurcak merak ediyom.Shaman oyundaki dengeleri bozcak bi char derim.Diceksiniz ki charlar arasında üstünlük yok.Tamamen katılıyom ama 1 shaman level 40 da mail armor a sahip oluyo yani giyebiliyo savascı ile aynı armor giydiği an olay kopar derim hem büyü desteği hemde savasma yeteneği bir karakterde toplandımı düşünemiyom.Beta cok zaman oyunda kaldım ve baya bi kastım ama her charla tek tek denedim nede olsa beta server.Örneğin rogu larda şu olay cok onları sıkıntıya sokacakdır millet rogu manya en cok secilen char.Bir rogu sizden 3 level düşükse görünmez olsada görebiliyosunuz :)
Bu da en büyük rogu kozunu ortadan kaldırıyo.Shaman da totem olayıda başka bi güc farklı olan 2 elemente ait 2 totem hatda daha fazlası dikilebiliyo.Eart totem ve fire totem gibi
lol.Düşünün totem alanında adam slow u yedi bide fire totemle sürekli dmg yiyo.Sizde boş durmuyonuz bu arada saldırıyosanız hızlı bir agi charını anında ezebiliyosunuz yada yemdi ezemiceksiniz diyelim slow yediği icin ordan kacabiliyosunuz. Bence bu iş imba dır.
Sosyal ağlarda paylaş

Golden Horde su anda amerikada okuyan turkler tarafindan kurulmus olan bir guild.

Site islevsel ve hazir, yapisi ve amaci belli bir horde guildi. Sadece turkler degil, herkese acik. Ilginizi cektiyse her soruya cevap verebiliriz buradaki uyeler olarak.

Golden Horde websitesi[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar

[Bu mesaj Befounder tarafından 20 Kasım 2004 05:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman da totem olayıda başka bi güc farklı olan 2 elemente ait 2 totem hatda daha fazlası dikilebiliyo.Eart totem ve fire totem gibi
lol.Düşünün totem alanında adam slow u yedi bide fire totemle sürekli dmg yiyo.Sizde boş durmuyonuz bu arada saldırıyosanız hızlı bir agi charını anında ezebiliyosunuz yada yemdi ezemiceksiniz diyelim slow yediği icin ordan kacabiliyosunuz. Bence bu iş imba dır.

Warlock gelir, peti uzerine birakir.. insta dot u atar, hemen arkasından fear atar.. shaman 10 sn boyunca bilincsiz kosmaya baslar, bu arada 2. ve 3. dotu yer, 10 sn sonra 2. fear i yer ve gene kosmaya baslar... totemler cok rahatsız ederse 20 hp lik totemler daggerlanır.. Shaman kosmaya, dot + pet le olmeye devam ederken warlock fishing skill i kasar.[signature][hline]Midgard / Galahad
Albion / Kay
Mordred
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 20 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
hehe adam warlock oynamak cok kolay deyınce bende ole birsey yazdım oysakı onları yapmak kolay değil

Warlock oynamaya kolay dememis genel olarak caster oynamak vs. kolay demek istemis sanirim ki bence dogru. Cok sacma birsey bana gore darbe yerken spellin interrupt olmamasi. Daha cok range versinler ama darbe yiyince interrupt olsun bence..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil interrupt olmuyor darbe gelince? Hangi ibis boyle birsey cikarmis?? Mage iken misal olarak bir kick bir stun yiyin nasil interrupt oluyor, yada basit bi warriordan iki tokat yiyin +2sn casting time'a ekleniyor. Casting classlar kontrolu en zor olanlar. Ustumuzde 8k hp bi 8k da armor yok bizim, akilli oynamak zorundayiz.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...