Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım ihaleleri

OLUM_MAKINASI

Öne çıkan mesajlar

Selam beyler,
Ben yeni mezunum, büyük sirkete girmek istemiyorum küçük sirketlerde de harcanırım.
kendi şirketimi kurmak istiyorum fakat hiç çevrem yok 30-40milyar arası web işleri almak istiyorum atıyorum gittigidiyor.com benzeri böle e-ticaret olr baska bisey olr
ille işi bi tanıdığınmı paslanması lazım yoksa ne dir ne deildir tecrübeli arkadaslar fikirlerini ve düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu ihaleler nası alınıo falan o konuda bilgi sahibi olan varmı
büyük şirketler beni almaz muhtemelen ama bende alın demem zaten
küçük şirketlerde calıs maasını arttırız konusunda zaten şirkei kurunca otamatikman küçük şirket olucam kimse maaşımı arttırmıcak yaptım işin parasını alıcam ama derdim işi nası bulucam
suan için sadece web tarafında büyük projeler yapabilirim..
nası bulucam iş?! .!
hayır gerekirse makinayı yaglar calısır hale getirmesinide bilirizzzz11!1.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş o ihale alma işini şöyle yapacaksın;

resmi gazetede yada kurumların ilan panolarında çıkan ihale ilanlarını takip et

şartnamesini al, şartnameye göre ayarlamalarını yapıp başvur

zaten sıfır firma için en olabilecek durum maliyetinden de ucuza iş yaparak ihaleyi almaya çalışmak, küçük işlerden portföy oluşturup güven verir hale geldikten sonra yavaş yavaş daha büyük işlere geçmek bu sırada çevre edinmek isim yapmak

zaten işler büyüdükçe kime ne yedirilmesi gerektiğin kime ne yapman gerektiğini öğrenirsin

ama bence sen önce ufak bir firmaya girip az paraya tamah edip işlerin nasıl yürüdüğünü mutfağından öğren
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

resmi gazeteye gir. orada ihaleler var onları takip et. arada çıkıyor herhangibirinin girip alabileceği düzeyde şeyler. 700milyonda 1 de olsa ciddi olma ihtimaline karşı verdiğim cevaptır bu da.

allah razı olsun ciddiyim bu arada.
peki resmi gazete haricinde bulamazmıyım mesela freelance tarzı sitelerde proje koyyuyo insanlar ama tabi oralara güvenilmio daha güvenilir bişiyler illaki vardır diyorum ben
herkez işleri arkadasınamı yaptırıo
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

şu yeni mezun olan herkesin 'aaeaabi aslında kendi işini kurucna yeahah' geyiğine bayılıyorum ya ahaahhahha.

yaw arakdas mesela 37milyarlık bi projede calısıo aldıgı para 1.5milyar
3ayda bitirdi tek basına
ne kadar dogru tam bilemiyorum ama arada ucurum var sırf işi bağladı müşteriyle laklak etti die bu kadar ucum olmazki
bende bulurum müşyeriyle konuscak birini veririm 1.5milyar
Sosyal ağlarda paylaş

OLUM_MAKINASI said:

"roket adam" said:

şu yeni mezun olan herkesin 'aaeaabi aslında kendi işini kurucna yeahah' geyiğine bayılıyorum ya ahaahhahha.

yaw arakdas mesela 37milyarlık bi projede calısıo aldıgı para 1.5milyar
3ayda bitirdi tek basına
ne kadar dogru tam bilemiyorum ama arada ucurum var sırf işi bağladı müşteriyle laklak etti die bu kadar ucum olmazki
bende bulurum müşyeriyle konuscak birini veririm 1.5milyar

ahashd musteriyi baglamak ve musteri ile programci arasindaki iletisimi saglamak icin 2 ayri meslek var kardes. haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...