OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam beyler, Ben yeni mezunum, büyük sirkete girmek istemiyorum küçük sirketlerde de harcanırım. kendi şirketimi kurmak istiyorum fakat hiç çevrem yok 30-40milyar arası web işleri almak istiyorum atıyorum gittigidiyor.com benzeri böle e-ticaret olr baska bisey olr ille işi bi tanıdığınmı paslanması lazım yoksa ne dir ne deildir tecrübeli arkadaslar fikirlerini ve düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi sen OLUM_MAKINASI'sın kimse önünde duramaz senin. ben bu ihaleye gircem dedin mi çekilir herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 arama motoru yaparak başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sem OLUM_MAKINASI sın, direk parayı iste versinler -OLUM 5 tl var mı? OLUM, nak bana lan, OLUM lan OLUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence hele bi başla 3 ay sonra maaşını arttırırız hem tecrübe kazanırsın pathi sana daha uygun sdsfs abi o son açıklamayı yapmıcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yedirmezler agaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 büyük şirketleri istemiyorsun ama, bakalım büyük şirketler seni istiyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 keşke seks makinası olsaydın. iş yerine başka şeylere girip çıkardın sürekli o zaman. hem çalışma derdin de olmazdı bakarlardı sana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sem OLUM_MAKINASI sın incitme yazıktır atanı, verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 peki bu ihaleler nası alınıo falan o konuda bilgi sahibi olan varmı büyük şirketler beni almaz muhtemelen ama bende alın demem zaten küçük şirketlerde calıs maasını arttırız konusunda zaten şirkei kurunca otamatikman küçük şirket olucam kimse maaşımı arttırmıcak yaptım işin parasını alıcam ama derdim işi nası bulucam suan için sadece web tarafında büyük projeler yapabilirim.. nası bulucam iş?! .! hayır gerekirse makinayı yaglar calısır hale getirmesinide bilirizzzz11!1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 resmi gazeteye gir. orada ihaleler var onları takip et. arada çıkıyor herhangibirinin girip alabileceği düzeyde şeyler. 700milyonda 1 de olsa ciddi olma ihtimaline karşı verdiğim cevaptır bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ehe ehe 30 40 milyarlık web sitesi. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kardeş o ihale alma işini şöyle yapacaksın; resmi gazetede yada kurumların ilan panolarında çıkan ihale ilanlarını takip et şartnamesini al, şartnameye göre ayarlamalarını yapıp başvur zaten sıfır firma için en olabilecek durum maliyetinden de ucuza iş yaparak ihaleyi almaya çalışmak, küçük işlerden portföy oluşturup güven verir hale geldikten sonra yavaş yavaş daha büyük işlere geçmek bu sırada çevre edinmek isim yapmak zaten işler büyüdükçe kime ne yedirilmesi gerektiğin kime ne yapman gerektiğini öğrenirsin ama bence sen önce ufak bir firmaya girip az paraya tamah edip işlerin nasıl yürüdüğünü mutfağından öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 paspatur said: sem OLUM_MAKINASI sın incitme yazıktır atanı, verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. gerçekten bu espriyi yaptın mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şu yeni mezun olan herkesin 'aaeaabi aslında kendi işini kurucna yeahah' geyiğine bayılıyorum ya ahaahhahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 chrome said: resmi gazeteye gir. orada ihaleler var onları takip et. arada çıkıyor herhangibirinin girip alabileceği düzeyde şeyler. 700milyonda 1 de olsa ciddi olma ihtimaline karşı verdiğim cevaptır bu da. allah razı olsun ciddiyim bu arada. peki resmi gazete haricinde bulamazmıyım mesela freelance tarzı sitelerde proje koyyuyo insanlar ama tabi oralara güvenilmio daha güvenilir bişiyler illaki vardır diyorum ben herkez işleri arkadasınamı yaptırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 son donem ne kadar yazilimci taniyorsam ufak ajans isine girip 10-40k tllik projeler uzerinden gitmeye calisiyor, web sitesi yapariz aga kafasiyla tutunamazsin baltali ilah iyi gunler diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ekapa gir. orada tüm kurum ve idarelerin ihalelerini gerçek kişi olarak kayıt olup bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 "roket adam" said: şu yeni mezun olan herkesin 'aaeaabi aslında kendi işini kurucna yeahah' geyiğine bayılıyorum ya ahaahhahha. yaw arakdas mesela 37milyarlık bi projede calısıo aldıgı para 1.5milyar 3ayda bitirdi tek basına ne kadar dogru tam bilemiyorum ama arada ucurum var sırf işi bağladı müşteriyle laklak etti die bu kadar ucum olmazki bende bulurum müşyeriyle konuscak birini veririm 1.5milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 herkes yeni mezuna yaptiriyo isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 OLUM_MAKINASI said: "roket adam" said: şu yeni mezun olan herkesin 'aaeaabi aslında kendi işini kurucna yeahah' geyiğine bayılıyorum ya ahaahhahha. yaw arakdas mesela 37milyarlık bi projede calısıo aldıgı para 1.5milyar 3ayda bitirdi tek basına ne kadar dogru tam bilemiyorum ama arada ucurum var sırf işi bağladı müşteriyle laklak etti die bu kadar ucum olmazki bende bulurum müşyeriyle konuscak birini veririm 1.5milyar ahashd musteriyi baglamak ve musteri ile programci arasindaki iletisimi saglamak icin 2 ayri meslek var kardes. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence çay ocağı aç. zamanla bağlantıların da kuvvetlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 peki ihale almak için illa şirketmi id minmi olması lazım guest alamıyomuyum ihaleyi atıyorum küçük şirkete girdim ama ç4k41 gibi yandan ihalelere saldırıyorum olmaz dimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ben büyük şirket sahibinin oğlu konumunda degilim. Seni neden isteyelim ? - onuda mı bana soruyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar