KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 chrome said: patron erkek miydi abi? yanlış anlama olmasın,istifa ettiğim bu son işimdeki patronum kadındı...ben kovan 1 önceki patronum erkekti. daha doğrusu erkek görünümünde bir yaratıktı. :) neyse,eski hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 siyasete gircekkk ULUSAL TV ulusal tv çetintaşı işe alırsa izlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KuddusiMavra said: Esnaf said: ne iş yapıyordun? ihracat bölge müdürüydüm.düzenli olarak iran,mısır,bangladeş'e gidip geliyordum.tekstil kimyasdalları ve boyarmaddeleri satıyordum. Adam ne güzel geziyor dediğiniz bu muydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Başlığı Dün istifa ettim diye değiştirebilir miyiz ? Halkı yanlış bilgilendirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şu deneyime sahip adam aç kalacak değil. beğenebileceği iş seçme lüksü var her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o ülkelerdeki firmalarla nasıl temas kuruyordunuz ki fuar filan mı adamlar mı sizi buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Akito said: siyasete gircekkk ULUSAL TV ulusal tv çetintaşı işe alırsa izlerim ben. onun daha bir 5-6 sene zamanı var. sonra eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bir önceki işindeki patronu soruyorum ben abi ten uyumu olmadı diyince sen ilk aklıma o geldi. o da erkekse tenden ziyade zaten ortada bir cins uyumsuzluğu mevcut. onu aşıpta ten kısmına geçmiş olmanız gerekiyor ama bir ulusalcıdan beklenecek birşey değil bu. sanırım anlatım hatası yapmışsın çetintaş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o zamana hapse atarlar seni çetin reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bangladeş'e gidersen benide çağır.karıları güzel diyorlar üeh google baktım hepsi kötüymüş çağırma istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 AutolycuS said: KuddusiMavra said: Esnaf said: ne iş yapıyordun? ihracat bölge müdürüydüm.düzenli olarak iran,mısır,bangladeş'e gidip geliyordum.tekstil kimyasdalları ve boyarmaddeleri satıyordum. Adam ne güzel geziyor dediğiniz bu muydu :D helal :) ahmedinejad said: şu deneyime sahip adam aç kalacak değil. beğenebileceği iş seçme lüksü var her türlü. eyvallah. zaten bir mevzu var ama uğur yaptım,kısmetse paylaşırım yakın zamanda ;) Rerore said: o ülkelerdeki firmalarla nasıl temas kuruyordunuz ki fuar filan mı adamlar mı sizi buluyor İlgilenenler için biraz detaylı anlatacağım yaptığım işi. öncelikle konsolosluklardan,ticari ateşeliklerden yararlanıyorsunuz.sonra yerli ve gideceğiniz ülkedeki sanayi ve ticaret odalarından yardım istiyorsunuz.internette firmaları araştırıp bulduğunuz web sitelerinden ürünlerinizin hitap ettiğini düşündüklerinize şirket profilini gönderiyorsunuz.ilgilenenler zaten size dönüyorlar.ondan sonra karşılıklı 1-2yazışıp ne yapıyorlar,ne istiyorlar öğreniyorsunuz. sonra numune gönderiyorsunuz dhl,ups,vs. kargo şirketlerinden birisi ile. numune okeylendikten sonra genelde ziyaret planı yapılıyor. 4-5 tane firma ile randevulaşıp programı yapıp atlayıp gidiyorum. Adamlarla tanııyorum,ciddiyetlerini anlamaya çalışıyorum,bazılarını kafadan eliyorum(o kadar insan sarrafı oldum bu kadar senede),kafama yatanlara fiyat veriyorum. Anlaşırsak siparişlerini alıyorum. Memlekete dönünce de siparişlerini gönderiyorum. Genelde son kullanıcıya satmıyoruz. Acenta aracılığı ile satıyoruz. Zaten bu yukarıda söylediğim genelde acenta bulmak için izlediğim yol.Acentalar bulunup onlar çalışmaya başladıktan sonra bu sefer acentaların talepleri üzerine müşteri ziyaretleri yapıyorum.Bu ziyaretlerde genelde teknik sorunlar üzerine konuşuluyor.Sıkıntılarını anlatıyorlar,ben de çözüm önerilerinde bulunuyorum.Çözemediğim sorunlar için numune alıp dönünce laboratuardan destek alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 chrome said: bir önceki işindeki patronu soruyorum ben abi ten uyumu olmadı diyince sen ilk aklıma o geldi. o da erkekse tenden ziyade zaten ortada bir cins uyumsuzluğu mevcut. onu aşıpta ten kısmına geçmiş olmanız gerekiyor ama bir ulusalcıdan beklenecek birşey değil bu. sanırım anlatım hatası yapmışsın çetintaş abi. yav tırnak içinde ten uyumu dedim. maksat espiri olsun ama anlatamamışım demek ki :))) haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben de edicem yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KapIKulu said: KuddusiMavra said: babanın malımı bu forum? Yok abi ne demek senin bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 çok komik yahu,sağol valla, rengarenk B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aquila said: yarin da forumu birak. Şükrü adres ver, şu saaatte OHA TESPİTE GEL dedirttin, dürümünü yollamazsam şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 lan herkes liseden arkadasim sanki anasnisatiim, sukru assa sukru yukari. ps: adam gibi durum olsa gidip ben kendim alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sukru 2 cay kap gel ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ince belli mi, kupa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 akila Oldu mu? sdfsdf Dürüm dedim bu çıktı. Bence makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 rüyamda dürüm görürüm heralde o derece açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 allahtan turk pizzaci buldum mahallede, canim sikildikca gidip lahmacun durum falan yaptiriyorum adama asdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hayir simdi eve giderken, yari yolda durup dandik de olsa durum yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yok harbiden koyduğum resimdeki harikaymış. Benim de canım çekmedi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bunlan idare ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar