Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 arkadaş şu forumda da istifa etme seçenği yok ki çekiç geliyor öyle mal mal bakıyoruz bascan istifayı rahatlıycan hep adminler mi banlayacak kendimi banlayayayım arada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ahahaha enteresan fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 biride cikip isi niye biraktin zorun neydi dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 stres gırtlağıma kadardı. bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aga paran cok sanirim. millet yiyecek ekmek bulamiyor. bu istifa etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 para çok değilde yetecek kadardır, 3-4 ay sonra arabasını satar gerekirse. stres çekilecek şey değil. değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bende edecem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bende edecemde de yemiyor ac kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Seele said: aga paran cok sanirim. millet yiyecek ekmek bulamiyor. bu istifa etmis. Introduction to Garibanism 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hava trafikçi olcaktım vadiyaydı filan yemedi istifa edemedim halbuki görev değişikliği diye bir şey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Suark said: para çok değilde yetecek kadardır, 3-4 ay sonra arabasını satar gerekirse. stres çekilecek şey değil. değmez yani ben stress'ten enterasan şekilde keyif alıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kesin işyerinde ulusal tv izliyor diye kovuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senko said: Suark said: para çok değilde yetecek kadardır, 3-4 ay sonra arabasını satar gerekirse. stres çekilecek şey değil. değmez yani ben stress'ten enterasan şekilde keyif alıyorum ya. stress keyif alıncak bişi deil ki, yani baskı vs falan farklı şeyler. boşaltım sistemini durdurup kalbine falan yükleniosun, kısa sürüosa ii de ( amacına uygun yani ) sürekli olduğunda baya boktan bişe be stress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 benim bahsettiğim şeydi ya mesela server çöküyor bir süre içinde düzeltmek zoruındasın veya bi dslam'da hata çıkıyor yine acil bir şekilde yapmak zorundasın işte ordaki heyecanı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ölümle burun burunasın adeta kardeş, tam bir adrenalin şöleni(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hadi hep beraber istifa edip, yeni is kuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 paticik holdingi kursak apple'in rakibi oluruz valla bukadar knowledge ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Troll Co. Ltd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Seele said: aga paran cok sanirim. millet yiyecek ekmek bulamiyor. bu istifa etmis. valla evde eşim bu kararımı çok sorguladı,hala da bana kızgın. yani öyle kolay bir karar olmadı. fakat suark'ın da dediği gibi stres hele bu çağda ve hele bizim şirketlerde çek çek,nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ne iş yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kötü hareket kötü fikir. istifa lüksün bi süre sonra kayboluyor aile vs geçindirince. ha para varsa birikmiş ve yeni işe girme şansı yüksekse olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 iarwain said: kesin işyerinde ulusal tv izliyor diye kovuldu. yalan borcum mu var olm,istifa ettim diye başlık açtım. kovuldum diye açmadım. 2 sene önce kovulmuştum mesela çok merak ediyorsan ama o zaman da senin yazdığın gbi bir şey değildi. patronum şerefsizin,yalancının,aşağılık herifin tekiydi. şirketle ve tabi patronla <> olmadı,koydu kapının önüne beni. nasıl, beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Esnaf said: ne iş yapıyordun? ihracat bölge müdürüydüm.düzenli olarak iran,mısır,bangladeş'e gidip geliyordum.tekstil kimyasdalları ve boyarmaddeleri satıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 patron erkek miydi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hamsilipilav said: kötü hareket kötü fikir. istifa lüksün bi süre sonra kayboluyor aile vs geçindirince. ha para varsa birikmiş ve yeni işe girme şansı yüksekse olabilir belki çok şükür var bir şeyler. bir de bir ihtimal daha var ama uğur yaptım söylemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar