Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendıgınız En cok etkılendıgınız sozler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minik hatayı yaptığın an... Ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek. Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün seni zindanında ziyaret edeceğim -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin hem de ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün titreten beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da gördüğün ilk şey benim yüzüm olacak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
What can change the nature of a man?
Herkese göre değişir süper bir söz...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Planescape'den deil mi o :) Sadece o oyundan binlerce bu tip laf cıkabilir benimki farklı olucak ama:

Experience is the worst teacher, it always gives the test first and the instruction afterwards.

Hangi acıdan bakarsanız anlamları degisik tabii iyi mi kotu size kalmıs.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
hayatta inanılmaz sıklıkta kullandığım(kendimi telkin etmek için)
Söz .
-Eğer şu an korkacak olursam haytım boyunca bir korkak olarak yaşıyacağım(inanılmaz etkili)-Raistlin Majere
-Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur-(buda süper)M.K.Atatürk
bide dragonlance te raistlinin söylediği her harfe aşığım :)..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
"Abi bugun hiçbi sorun yok" gün boyu durmaksızın soyleseler bıkmam.

Söz deilde benim hatunun telefonda ağlamaklı ağlamaklı konuşmalarına fitil oluom.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun.
XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 19 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
bide dragonlance te raistlinin söylediği her harfe aşığım :)..

Adamın her sözü karşısındakini döt etmek üzerine kurulu da ondan =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Kasım 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-Kraliçem..
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minik hatayı yaptığın an... Ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek. Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün seni zindanında ziyaret edeceğim -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin hem de ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün titreten beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da gördüğün ilk şey benim yüzüm olacak.

Ne oldu, sarardın büyücü. Nazik bedenin, ellerin titriyor. Gözlerin korkudan fal taşı gibi açıldı. Önümde diz çök! Affımı dilen!
"Kraliçem..."
Hala dizlerinin üzerinde değil misin?
"Kraliçem... Hamle sırası sizin
Edik=Eh hemen ediklemek lasımdı nasolsa ezberimde yok aynen :)
copy paste saolsun :)

[Bu mesaj Suark tarafından 19 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
I will do this. Nothing in my life matters except this. No moment in my life exists except this moment. I am born in this moment, and if I fail, I will die in this moment.
The Soulforge, Book 2

işte bu süfer bişi :([signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Mesaj tarihi:
"Tanrim,bana degistiremeyecegim seyleri kabul etme gucu ,degistirebilecegim seyleri degistirme cesareti ve bu ikisi arasýnda ki farki anlayabilme sagduyusu ver"[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
said:

Adamın her sözü karşısındakini döt etmek üzerine kurulu da ondan =)

ya ama çok karizmatik yaa..
Bide şu lafı ettiğinde gözümden yaş geliodu askalsın
-Gel kardeşim.Yaslan omzuma..
Ulan tuh ya keske alsaydım 5-6 tane yanıma dl kıtabı..Ankaraya gıdıom okuyamamda ufff cıldırttınız benı yaa :))[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
Ben bi kere gaza gelip kitabın bu diyaloğunu olduğu gibi imza yapmıştım dövüyolardı eheh. Sonunu da yazıyım bari.
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minik hatayı yaptığın an... Ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek. Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün seni zindanında ziyaret edeceğim -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin hem de ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün titreten beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da gördüğün ilk şey benim yüzüm olacak.

Ne oldu, sarardın büyücü. Nazik bedenin, ellerin titriyor. Gözlerin korkudan fal taşı gibi açıldı. Önümde diz çök! Affımı dilen!
"Kraliçem..."
Hala dizlerinin üzerinde değil misin?
"Kraliçem... Hamle sırası sizin."[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
hade baii..İyi yolculuklar dileyin bakem..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 19 Kasım 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
said:

Adamın her sözü karşısındakini döt etmek üzerine kurulu da ondan =)

ya ama çok karizmatik yaa..
Bide şu lafı ettiğinde gözümden yaş geliodu askalsın
-Gel kardeşim.Yaslan omzuma..
Ulan tuh ya keske alsaydım 5-6 tane yanıma dl kıtabı..Ankaraya gıdıom okuyamamda ufff cıldırttınız benı yaa :))

Offf, ilk okurken var ya, o Raistlin'in siyah cüppeyle geri dönüp estiği bölümde sevinçten ağlayacaktım :) O yaslan omzumada falan feci oldum yani.

Aslında ben Kurtlar Vadisi'ne falan laf ediyorum da hepimizin içinde bir şekilde var eheh =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
Ya bide palinin kardeşlerin kaybettiği bolum var ya bide orda bittim ben.ya bu pati bagımlılık yapıo otobosu kacırcam lol[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
Yalnız konu raistlin suna nası oturttuya dondu :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • Yeni Oluştur...