Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Adamın kendi appreciation topici var hepimiz çok seviyoruz cempostacıyı. Ama sen sadece 2. sınıf bir soytarısın. Lütfen daha fazla anne şakası yap. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 anne şakası http://cdn.hugelol.org/i700/62513.jpg Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ghandi gibi dayanıklı çıktı adam. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Adamın kendi appreciation topici var hepimiz çok seviyoruz cempostacıyı. Ama sen sadece 2. sınıf bir soytarısın. Lütfen daha fazla anne şakası yap. alışıksın tabi amk. zevk almaya bakıyosun dimi ekmekçiğim Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o değil de 1-2 kişiye susturma yetkisi versinler. kickleyebilen yetkili kişiler gelene kadar idare eder en azından. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Köy havası burun tıkanıklığına iyi geliyor ya. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Akito said: o değil de 1-2 kişiye susturma yetkisi versinler. kickleyebilen yetkili kişiler gelene kadar idare eder en azından. koyunlar susuyo işte. ne gerek var susturma yetkisine. ama çok yetkili olmak istiyosan senin adına konuşayım da yetki versinler. ucuzundan ekmeğin anasına kapatırım olayı Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 VEEEE tekrar anne şakası. Adam yetersizlerin efendisi. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Postlarını anne*ekmek(...) şeklinde atsana daha kolay olur. Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hiç konuşma yetkiyi vermelerine gerek kalmaz. birilerinin annesine durduk yere küfretmen annenin gözündeki değerini gösteriyor. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 başka yerden vurmak istemiyorum seni ne yapayım. o utanç yeter sana diyecem de sen alışmışsın orospu çocuğu olmaya. ama benim hoşuma gidiyor orospu çocuğuna, orospu çocuğu demek. napacan işte.. Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 küfür etmeden post atsan olmaz mı senin annnene küfretseler iyi olur muydu Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Akito said: hiç konuşma yetkiyi vermelerine gerek kalmaz. birilerinin annesine durduk yere küfretmen annenin gözündeki değerini gösteriyor. işimin cilvesi evlat. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Şimdi sana butthurtu yuzunden çaresizce soytarılık yapıp ciddiye alınan insanların listesini yapıyorum: Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 forumdan banlandi diye mi bu rage? Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: küfür etmeden post atsan olmaz mı senin annnene küfretseler iyi olur muydu banleninceye kadar milletin sesi oluyoruz şurda. küfretmeyince zevki mi çıkar. orospuya orospu demek küfür sayılmaz hem. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Marty said: forumdan banlandi diye mi bu rage? hayır forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rage hayatsız ve aptal olduğu için, banlenmesi tetikledi sadece. Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben de çok banlandım ama terbiyemi bozmadım çok özel msj tükettim forum için lan sonra hakkımı aramamın zevki, bu işi forum için yapmanın zahmetine denk gelmemeye başladı 1 ay sonra açtırmaya karar verdim güncel başlıklara tıklayacak account yeterli Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: Marty said: forumdan banlandi diye mi bu rage? hayır forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım şu ekmek denen orospu çocuğu nickim uzun diye şikayet etmiş bi "arkadaşına". Onlar da "nickim uzun diye banlemişler" beni. Sanki kural dışı nick aldık anasını satayım. Ne bi trollük yaptım forumda ne bişey. Akıllı uslu forumu okuyup yorumlarken hopp yollandık orospu çocukları ve yalaka tayfası sayesinde. Be orospu çocuğu, madem 20 karakter uzun geliyo, 15 karaktere düşür izin verilen sınırı da kimse alamasın Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 e kural dışı nick almışsın işte? o fazladan karakter sınırı salakölçer, turnusol yani. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.