senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 paticikler bisi sorcam simdi ben hayatimda hic internet sitesidir, hosting domain vs isleri ile ugrasmadim, yaptigim isler hep kurumsaldi zaten, o yuzden cogu zaman gidip serverin yaninda kendim yukledim simdi net ortaminda bisi yapcam, bu yuzden de hosting'e ihtiyacim var ama yapacagim is j2ee'de yine, haliyle glassfish veya benzeri bir app. server lazim bana lakin nette arayinca dedicated server disinda j2ee destegi sunan bir hosting goremedim, bulduklarimda cok ucuk fiyatlar istiyordu baktiklarimin hepsi ya .net ya da php diyor. yanlis sekilde mi aradim, siz j2ee projeleriniz icin hangi hosting sirketini kullaniyorsunuz bir de?
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kendimi eglendirmek icin yapiyorum, profesyonel bisi degil php'ye fln yillik 50 diyollar genelde.
antiban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yıllık 50 dolara çok bi eğlence çıkmaz ya da tivibu'ya üye olabilirsin o paraya.
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ne kadar yillik fiyati peki java hostinglerin
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi al sen ucuzundan bi VPS takil onda. Aylik 20 dolar gibi bir masrafin olur. OS kurmak falan da kolay zira zilyon tane template sunuyorlar genelde.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 amazon aws de öğrenirim dersen micro instance'lar (600 küsür mhz) bedava bir yıllığına, sadece disk parasına ki ayda 2-3 dolardan fazla olmaz amazon ec2'den kiralayabilirsin gibi geldi bana. üstüne ne kurucan ondan anlamıyorum ama, vps deyince atlayıverdim. ha bi de dışarı giden bw'e para veriyosun o da var. neyse.
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 AHAHAHAHAH Bizim projenin test ortaminin neden AWS'e kuruldugu ve neden "COK YAVAS CALISIYOR BU!!!!111" diye agladiklari belli oldu.
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hmm aws'ye bakayım ya yapıcağım şey jax-ws ile çok kompleks olmayan web-servis üstüne de mail zımbırtısı. içinde de embedded db olucak.
cantug Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 java desteği veriyim ben sana niye illa serverside manage e ihtiyacınvar ? Manage e ihtiyacın yoksa halledelim ücretsiz.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 @senko hasta mısın, cloud dan verelim işte.
cabot Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 jelastic ve heroku var benim bildiğim. jelastic ücretsiz kullanılabiliodu sanırım. belki işine yarar.
Öne çıkan mesajlar