Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

host problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paticikler bisi sorcam simdi
ben hayatimda hic internet sitesidir, hosting domain vs isleri ile ugrasmadim, yaptigim isler hep kurumsaldi zaten, o yuzden cogu zaman gidip serverin yaninda kendim yukledim

simdi net ortaminda bisi yapcam, bu yuzden de hosting'e ihtiyacim var ama yapacagim is j2ee'de yine, haliyle glassfish veya benzeri bir app. server lazim bana
lakin nette arayinca dedicated server disinda j2ee destegi sunan bir hosting goremedim, bulduklarimda cok ucuk fiyatlar istiyordu
baktiklarimin hepsi ya .net ya da php diyor.

yanlis sekilde mi aradim, siz j2ee projeleriniz icin hangi hosting sirketini kullaniyorsunuz bir de?
Mesaj tarihi:
Abi al sen ucuzundan bi VPS takil onda. Aylik 20 dolar gibi bir masrafin olur. OS kurmak falan da kolay zira zilyon tane template sunuyorlar genelde.
Mesaj tarihi:
amazon aws de öğrenirim dersen micro instance'lar (600 küsür mhz) bedava bir yıllığına, sadece disk parasına ki ayda 2-3 dolardan fazla olmaz amazon ec2'den kiralayabilirsin gibi geldi bana. üstüne ne kurucan ondan anlamıyorum ama, vps deyince atlayıverdim. ha bi de dışarı giden bw'e para veriyosun o da var. neyse.
Mesaj tarihi:
hmm aws'ye bakayım
ya yapıcağım şey jax-ws ile çok kompleks olmayan web-servis üstüne de mail zımbırtısı.
içinde de embedded db olucak.
  • Yeni Oluştur...