RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arakdaşlar,spor salonunda dinlemek üzere bir cd hazırlayacamda sizden güzel hareketli parçalar istiyorum.LÜtfen yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bol bol Eye of the tiger dinle gaza gelip yorulmazsın[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hocam şimdi listemizde var biraz eye of the tiger,rockynin müziklerinden 2-3 tane,usher-yeah,danzel-pump it up[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Houston ft Chingy - I Like that Brandy - Afrodisia Fat joe ft Terror Squad - Lean Back ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 17 Kasım 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 After the flesh, parça kimin hala bilmiyorum ama şöyle yazıyor winamp imde. My Life With the Thrill Kill Kult. Grubun ismi olması muhtemeldir. bilemiyorum cahilim.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sana Di Jey Tiyesto'dan herseyı onerebılırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kesinlikle.. buradada çalıyor sanırım[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 JUST DJ-TİESTO Ayrıca trance Energy serileri :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Johan Gielen ne bulursan topla :) dua edersin bana[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 digital darkness - energy[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 in flames - bullet ride[signature][hline]Jester Script Transfigured Satellites and Astronauts in flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Megadeth-In my darkest hour... değil tabii ki:) şakaaaaaaaa!:) Guns N' Roses-Rght next door to hell Guns N' Roses-Welcome to the jungle Guns N' Roses-I used to love her Megadeth-I ain't supersitious Metallica-Master of puppets[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ama bunları spor salonunda dineleyemzsin gibi sonradan gördüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tamam bende seviyorum inflames'i fan lerinden biriyim ama ne alakası var be insanın içini kıpır kıpır yapmakla. her olaya sevdigin durum mu yazılır. Do you know about atrocity? Do you that everbody's gone? Do you know that you're on your own? It's life-the the dark that binds you[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Illnath - Angelic Voices In Flames - Swim In Flames - Only For The Weak HIM - Wicked Game (valla garip ama kıpraştırıyo beni) REM - Shining Happy People Rob Zombie - Dragula Opeth - Masters Apprentices Carcass - Go To Hell DJ Tiesto - Traffic Çav Bela Ha bi de Britney - Toxic fsd[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: RamsesII, 17 Kasım 2004 16:40 tarihinde demiş ki: sizden güzel hareketli parçalar istiyorum. sum 41 - full albüm dene derim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Blink 182- The Rock Show[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Eternal, 19 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: tamam bende seviyorum inflames'i fan lerinden biriyim ama ne alakası var be insanın içini kıpır kıpır yapmakla. her olaya sevdigin durum mu yazılır. Do you know about atrocity? Do you that everbody's gone? Do you know that you're on your own? It's life-the the dark that binds you gitar solosu ve "its the cowardice that pulls you under" girişiyle yerimde duramıyorum ben. ayrıca herkes kendi fikrini söylesin başkalarınkilerden kimene? [Bu mesaj jesterscript tarafından 19 Kasım 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 metallica - frantic[signature][hline]Jester Script Transfigured Satellites and Astronauts in flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Bol bol Eye of the tiger dinle gaza gelip yorulmazsın lol :) iyiydi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Eternal, 19 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: tamam bende seviyorum inflames'i fan lerinden biriyim ama ne alakası var be insanın içini kıpır kıpır yapmakla. her olaya sevdigin durum mu yazılır. Yoo Gayette gaza getiriyosa beni bir şarkı isterse black metal olsun içimi kıpır kıpır yapıyosa. Gerçi black metalde nası yapcak o da ayrı Sürekli jIn jın jın jın dum dumd umd u mdum Böreahaaaghh :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 turbonegro - get it on bu şarkının garantisini veriyorum..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 lostprophets-burn burn[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 outkast - hey ya BLACK EYED PEAS - LET'S GET IT STARTED! (NBA REMIX)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 gora'daki yo madafaka şeklindeki müzik en çok içimi kıpır kıpır eden şey. "bunlar genç tanımazlar senin anneni" muahahhaha süperdi ya.[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar