Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aksırana tıksırana kadar ayuascha için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 forum drug dealing sitesine doğru gidiyor adamlar yüzünden biz yanacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 coco said: ama şekerim, ben güney amerika dağlarının eteklerinde şamanın elinden çıkmış ve onun kontrolünde içilen ayuascha'dan bahsediyorum. tarifli ayuascha'lardan değil. ayuascha aynı zamanda bir tedavi yöntemi. fiziksel etkileri de (kusma+halisinasyon vs) diğer hiçbir psychedelic maddeler gibi değil. çok ağır. ve dediğim gibi gerçek bir ayuascha deneyiminin kendisi sana diğer saydıklarını yanına ekleme fırsatı vermiyor. Şekerim peru bağlantılarımız çok güzel. Herbalism de kasıyoruz ki zaten her şamanın kendi tarifi var yani ayuascha biraz açık kod birşey ama karıştılan bitkilerin etken maddesi belli. Gelenekselden farklı değil buradaki seremonilerde yapılan. ilk seferinde herkes kusarken "benim kusacak birşeyim yok , kendi karanlığımı da kabul ediyorum " demiştim. Sonra feleğin çemberinden geçip kendimi bir kova başında bulduğumda sonsuz bir kuyu gibiydi kova ve ağzımın içinden önce ellerim çıkıp sonra kendi başım böyle çıplak bir şekilde ağzımın içinden kendimi kusup kovanın içinde baya bir gitmişyim (evet reincarnation justsu olayı gibi kendi kusma olayım) bütün psychedelic maddelerden daha ağır , çok daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 coco said: ayuascha drug değil yalnız. The legal status in the United States of DMT-containing plants is somewhat questionable. Ayahuasca plants and preparations are legal, as they contain no scheduled chemicals. However, brews made using DMT containing plants are illegal since DMT is a Schedule I drug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dworgian said: coco said: ayuascha drug değil yalnız. The legal status in the United States of DMT-containing plants is somewhat questionable. Ayahuasca plants and preparations are legal, as they contain no scheduled chemicals. However, brews made using DMT containing plants are illegal since DMT is a Schedule I drug Adamlar belgesel geçip çıkıp geniş geniş konuşuyorlar ve tüm dünyaya yayınlıyorlar. Sen burda iki kelime yazdırmıyorsun, muhabbeti baltalıyorsun ayıp ediyorsun ya bu kadar kasmasan olmaz mı ? http://www.youtube.com/watch?v=-g2EeZK_d4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 edik; senin editi görmemiştim ki ben abi ne blim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 nbome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adam yasadisi maddeyi posta dosya olaral ekleyip yollamadi. az sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Yahu ben bu duruma böyle tepki gösteriyorum. Hoşuma gitmedi bunu böyle uluorta sanki takdirlik birşeymiş gibi paylaşması. Ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tamam tepki gösterdin sen bende mesajımı zaten editledim sen söyler söylemez de şimdi sen tepki gösterdiğin şeyleri kendin yazıyorsun benim kafam karışıyor bu adam bu kadar tepki gösteriyorsa ulu orta yazılmasına ve bende sildikten sonra sen niye tekrar onları yazıyor diye. Noyzura said: İzin vermiyor diyorsun demek ha ;D edit: tamam drorian cocoya pm atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 senko said: forum drug dealing sitesine doğru gidiyor adamlar yüzünden biz yanacaz... sen ne yanacan yüzüne bakan 14 yaşında sabi sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 olan moriarty gibi alphalara olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hatırladığım 2 ilginç komik şey var. oda arkadaşımla balkonda oturuyoruz. purussst etti bişeye güldü kendini zor tuttu. baktım bi köpek yolun ortasına geçmiş, etrafta ne bi insan ne bi kuş var, ağaç bile kıpırdamıyo, aheste ve yavaş hareketlerle bi sağa havlıyo bi sola. gayet sakin, bi yukarı havlıyo bi önüne. 10 dakika havladı böyle. salak hayvan içgüdüsel olarak günlük veya haftalık havlama kotası var heralde onu dolduruyo. birde kaplymbağa asfalta çıkmış 2 tanede kedi peşine takılmış. biri kaplumbağanın önüne atlıyo. kaplumbağa korkup kabuğuna saklanıyo. kedilerde saklanmasından korkup çekiliyolar. sonra kaplumba devam ediyo yoluna gene aynısı. böyle böyle baya gittiler. terasta 20 kişi felan oturduk bunu izledik. birde 4. gün felan farkettim cildim gerilmiş böyle pürzsüz olmuş. yüzüm gözüm şekle girmişti hiç hareket etmeme rağmen öğlen 12 den sonra yemek yenmediği ve yağsız bitkisel yemekler olduğu için beldeki yağlar baya eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dworgian edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 editlediğini görmemiştim. ki niye dönüp bakayım sen söylemeden. deli miyim o sayfayı açık tutup f5 licem? editledim dedin ben de editledim bitti. hala ne geyiği acaba bu hala? double hala kullanmışım arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 audhasud çook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 afrikada yetişen bi bitki var mbayeniang diye onu deneyin. havuç gibi bir bitki ama yemek yerine emiyorsunuz. sonunda bitki özünü size salıp ruhunuzu hapisten çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sus şimdi Mal'ı dinle topii şey etmiyelim adam yaşadıklarını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Cons said: ruhunuzu hapisten çıkarıyor. dsfsdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu kadar abi başkada bişey gelmiyor aklıma. birde hiç derin uykuya dalamadım sordum herkese öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Benim ruhum tutuksuz yargilaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöksün şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ağzı temizse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dizleri sakat benim ruhumun, diz cokemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mal said: bu kadar abi başkada bişey gelmiyor aklıma. birde hiç derin uykuya dalamadım sordum herkese öyle olmuş. Gerçekliğin en derin yalanlarından uyanıp kendindenle bütünleştin. İşte farkındalık böyle birşey artık uyumak yok huzurlu bir uyanıklık var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar