Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: iki biraya sizi kendinizle barıştırıp, özbenliğinizin ve yeteneklerinizin farkına vardırıp en sonunda sizi çiçek gibi bir insan yaparım sadece iki biraya sadece şu forumda bile epey referans bulabileceğimi düşünüyorum. bira içmeyenlere napıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arkadaişlar yanlış anladınız.. sizin ne içtiğiniz yada içeceğiniz beni zerre alakadar etmiyor.. o biraları bana alacaksınız.. ben içecem size anlatacam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yok vazgeçtim değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: Alkol içmiyorum . Alkol depresan bir madde. öyle içinize bastırmakla huzur olmuyor alkol ile geçiştirerek. alkolu depresif değil de mutluyken almayı denedin mi? alkol insanın modunu enhance ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: arkadaişlar yanlış anladınız.. sizin ne içtiğiniz yada içeceğiniz beni zerre alakadar etmiyor.. o biraları bana alacaksınız.. ben içecem size anlatacam bu kadar bir ara yapalım bunu o zaman. 2 bira nedir ki canın sağolsun edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Alkol melankolik kafası demiyorum. Uyuşturucular sınıflandırmasında alkol depresanlar sınıfında diyorum. Tabi babacum alkol'Ün uyuşturucu bir madde olduğunu bilmiyor heralde editlediği mesajına bakarsak =) drug chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: arkadaişlar yanlış anladınız.. sizin ne içtiğiniz yada içeceğiniz beni zerre alakadar etmiyor.. o biraları bana alacaksınız.. ben içecem size anlatacam bu kadar Artize bak ben de biranin icine sigara kulu bildircin boku felan atiyo sanmistim. 2 biraya kisisel gelisim uzmani oluyosan 4 biraya vermen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Noyzura said: Soris said: Yok bu dediğim dvd yoga ile alakalı değil. Bak bu http://www.youtube.com/watch?v=TWttCv0p6WQ Yardım alınması gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum. Asanalar ile ilgili ama meditasyon tekniği ile ilgili yardım saçma ve para tuzağı. Çünkü zaten meditasyona hazır bir adam kendisi başlayabiliyor. Bende 7-8 aydır yoga pilates karışımı bir şey yapıyorum. İlk başlarda ağırlık çalışırken sakatlanmayım diye girdim. Ondan öncesinde çigong tai chi chuan benzeri bir derse katıldım 1 sene boyunca. Yoga ile ilgili bir sürü şey okumuştum ama çok ilgilenmiyordum. Dansçı bir rus hatun geldi yoga ve pilates derslerine ona karşı bayağı ilgim oluştu ondan sonra iyice sardım yogaya. Kadından baya hoşlandım kendiside farkındaydı. Bir ara açıldım çok yaş farkımız var diye kadın beni bekleme moduna aldı. BENDE YOGA BİLİMİNE LANET OLSUN modundayım şu an kendimi crossfite verdim hahah. Yok yok günde yine 3 kere surya namaskar yapıyorum. Bu itirafı da yapıyorum buradan. bir sürü sözde guru dünyayı peşine takıp bir sürü paralar kazandı ama böyle tipler yüzünden spiritüel hizmet vererek para kazanan herkesi aynı keseye koyamıyorum. Gerçekten bazı insanların aktif olarak bazı şeyleri duymak ya da deneyimlemek isteyen insanların hizmetinde olması gerekiyor. Ama herkes para tuzaklarına düşmeyecek kadar uyanık olsun derken herşey para tuzağı demekten kendimi alı koyuyorum. Yogacı danscı hatun içinde .. seni azcık da olsa hissediyorum. insanız sonuçta tek taraflı kalan şeylerin burukluğunu bilirim. Bu yüzden hep inat ettim. Kafaya birini taktığımda onun ilgisini çekemeyen talihsiz kişi olmaktansa dünyanın en baştan çıkartıcı erkeği olma yolunda ilerledim ama her ne kadar amacıma ulaşsamda tutarsız arzularım ellerimde hep toza dönüştü. Bu yüzden sal gitsin takma kafana. Umarım seni cezbedecek ve yüreğine dokunacak esnek bir yogacı hatun bulursun. video içinde teşekkür ederim sabah temiz kafa ile izlemeye niyet ettim =) Aynen doğru diyorsun kadınla iyi gidiyordu ilk başta her şey sonra kadın kendini geri çeker gibi oldu bende direk kendimi geri çektim şimdi sinirlenmeye başladı zaten baya yoğunluğu var bu aralar. Baktım sinyal çakıyor ileride durumu değerlendiririz ama çok ta önemli değil başka bir kadın ilgimi çekerse direk ona giderim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Theridone said: BabacumMostors said: arkadaişlar yanlış anladınız.. sizin ne içtiğiniz yada içeceğiniz beni zerre alakadar etmiyor.. o biraları bana alacaksınız.. ben içecem size anlatacam bu kadar Artize bak ben de biranin icine sigara kulu bildircin boku felan atiyo sanmistim. 2 biraya kisisel gelisim uzmani oluyosan 4 biraya vermen lazim. 4 biraya olaylar olaylar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şimdi öncelikle atmosfer çok önemli motivasyon için. evde kurstaki o atmosferi sağlamak zor. erkekler otelin yangın merdivenini kullanıyordu katlara çıkmak için. sabahın dördünde 50 tane adam, herkesin kafası önüne eğik dan dun o merdivenden çıktığını düşünün. yemekhanede herkes ağır çekim hareket ediyor felan. tabak çatal sesinden başka ses yok. odalarda da yatmaktan başka yapacak bişey yok zaten. günün 12 saati meditasyona oturuyosun zaten seve seve yapıyosun. işin temelide günlük hayattan bildiğimiz çok basit iki şeye dayanıyor aslında. bir şeyi çok istersen olmaz ve bir şeyden çok kaçarsan gelir seni bulur. zihinde bu konudaki dengeyi sağlamak üzerine kurulu. bunuda meditasyonla zihnini kontrol etmeyi öğreterek yapıyor. meditasyonun farkıda nefes alış verişinin doğal olmasında. yani öyle derin nefes alın rahatlayın olayı değil. o anki normal nefesin neyse o. hatta ne kadar kısık nefese odaklanırsan o kadar iyi, farkındalık ve algıladığın gerçek daha keskin oluyor. ben kendi adıma çok ciddi kafalar yaşadım ama yatkınlıklada alakalı. nefes odaklanmasından sonra vucudun parçalarına odaklanıp ordaki hareketleri hisleri gözlemliyosun. burda da kafandan his uydurmaman önemli. gerçek neyse o. ben 5. gün felan vucudu gözlemlemekten sıkıldım biraz kendi bildiğimi yapıyım dedim. gördüğüm eski rüyaları hatırlamaya ve içine girip yaşamaya başladım. ses dalgalarına odaklandım bi ara. çoğunlukla zaman geçsin diye zihnin derin ve boş halinde durup bekledim. bütün bunları yapmanın esas amacıda aslında daha önceden yaşanmış travmaların etkilerini silmek. derin meditasyona girip travma anındaki hisleri tekrar yaşarken zihni bu duygulara karşı duyarsızlaştırmak. ama yani herşeyiyle bambaşka bir deneyim. 9. gün konuşma yasağı kalktığında sesimi kontrol edemiyordum. dün dışarı çıktım ve sıfır kaygı sıfır endişe aşırı bi kendine güven anı yaşayabilme yeteneği harikaydı. bi tane kıza öpücük attım güldü böyle çok tatlı. tabi devamlı yapmak lazım 2-3 güne geçer bu after effects. ama o dengeyi sağlama olayını her an uygulayabilirsin. birde sigara ilk gün öğle yemeğinden sonra istedi canım sonra bi daha aklıma bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şu yaptıklarının 10 katını 35 euroya yaşıyorum hatta dünyada yaşayan bir sürüde insan var üstüne 1 kere yaşamanda bu bilgeliğe erişmene yetiyor sonrasında geliştiriyorsun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bunun en temel amacı sana yön veren geçmişteki travmatik olayların izini silmek. gerisi işin çerezi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 düşünce gücünün yapabileceklerine inanıyorsan git mantar ye. olacakları aklın alıp yaşananlara iraden dayanabilirse ertesi gün ya meditasyon sınıfına yazılırsın yada oha dünya süper bir yermiş diyip o tüm travmatik diye adlandırdığın şeylerden kurtulursun tabi bide bunun tersi var 2-3 gün kendine gelmeye uşraşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 travmatik olaylar için psikolojik destek diye bir şey var böyle konu hakkında nörologlarla ortak araştırmaların yapıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 herşey kafada bitiyo arkadaşlar. bu kadar üzmeyin kendinizi. içen öldü de içmeyen ölmedimi. amaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Wolas said: şu yaptıklarının 10 katını 35 euroya yaşıyorum hatta dünyada yaşayan bir sürüde insan var üstüne 1 kere yaşamanda bu bilgeliğe erişmene yetiyor sonrasında geliştiriyorsun kendini. var mı doğada mantar yemek gibisi ? =)) umm daha ötesi sanırım bir ayuascha seremonisidir. Ama en güzeli harika bir zamanla ile bunları kombin etmek ... Doğa'nın bize söylemek istediği çok şey var arkadaşlar görmezden gelmeyelim bunları =) Yani herşeyi öyle kafada bitirmekle uğraşmayın doğayı kullanın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ayuascha ile hiçbirşeyi konbin edemezsin ama Noyzura. ayuascha kendisi de izin vermiyor zaten buna :) e:kombin olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 İzin vermiyor diyorsun demek ha ;D edit: tamam drorian cocoya pm atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi şu drug muhabbetini burada yapmasanız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şu muhabbeti yapmasan keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ama şekerim, ben güney amerika dağlarının eteklerinde şamanın elinden çıkmış ve onun kontrolünde içilen ayuascha'dan bahsediyorum. tarifli ayuascha'lardan değil. ayuascha aynı zamanda bir tedavi yöntemi. fiziksel etkileri de (kusma+halisinasyon vs) diğer hiçbir psychedelic maddeler gibi değil. çok ağır. ve dediğim gibi gerçek bir ayuascha deneyiminin kendisi sana diğer saydıklarını yanına ekleme fırsatı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ayuascha drug değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Noyzura said: şu muhabbeti yapmasan keşke yıllarca o süper dediğin şeyleri kullanan tonla kişi gördüm. kimseye de tavsiye etmem. saçma sapan şeyler. ayausha mı ne onu hariç tutarım görmedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar