Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

REDHACK grubu canlı yayında ULUSAL KANAL'da. şu an reklamlar var,birazdan başlıyor.

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

"Tatar Ramazan" said:

Çeto bunların gerçekten iyi niyetli olduğunu veya kim olduğunu bile bilmeden ne destekliyorsun ki? Gayette CIA-Mossad kuklası olabilirler, hatta bunu kendileri bile bilmeden.

..................30 sene amerikaya küfredip,amerikan arabasına bineni de var,..................

doğu perinçek'e bok atmadan duramayanlardansın sen de cipet. parti ölüm tehditlerinin had safhaya çıktığı ortamda gücü yeten en ucuz zırhlı arabayı almış. araba amerikan arabasıymış, ne gam? siz amerikan emperyalizmine karşı olmak ile amerikan arabasına karşı olmayı nasıl aynı kategoride değerlendirdiniz-değerlendiriyorsunuz,anlamıyorum? neticede emekten yana olan bir parti işçi partisi. amerikan işçisinin emeğinin ürünü olan bir arabaya neden karşı çıksın? çalmamış,çırpmamış.

tatar...eylemleri şu ana kadar ben de amerikan yanlısı,cia yanlısı olduklarını düşündürecek bir eylemleri olmadı diye düşünüyorum. olursa düşünürüm...şüphen olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izlemeye koyuluyorum.Kaçırdığıma üzülüyordum da bulması pek zor olmadı fakat bu ulusal kanalın şiveli veya konuşmasında parazit olan adamları neden özenle seçtiklerini anlayamıyorum.Adamlar televizyonculuğa çok ters gidiyor ve nedense ileride kariyer yapabilecek bir kişi bile göremedim
Sosyal ağlarda paylaş

Redhack benim gorusumce kendileri; Fransiz gizli servisinin altinda calisiyorlar gibi. Tabi bilemiyorum tam olarak ileride acik vereceklerdir bir sekilde.
Ayrica Turkceleri neden bir garip konusmacilarin?
Hicbirsey tam olarak anlayamadim.
-Klavyenin abuzerleri nedemek?-
Tamamen sol goruslu gibi duruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir servisin altında çalıştıklarını sanmıyorum.
fakat şu programda bile o kadar çok özel bilgilerini paylaştılar ki çok şaşırdım ben. adamakıllı bir dedektif izlemişse bu programı bulur birkaç tanesini o kadar açık vermişler. programdakiler de salak. sürekli adamların özel bilgilerini sorup anlattırmaya çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

programcının sorduğu soru: bir ipucu verebilir misiniz?
"65-70 bin üzeri belge var elimizde. açıklayacağımız belgeler -biz politik bir örgütüz-politik örgütümüzün çizgisine hizmet etmek zorunda. rastgele belge açıklamıyoruz."

şurası ilginçmiş yalnız. gizli belge, bilgi kalmasın amacımız yok, politik amacımıza hizmet ettiği kadarını sizle paylaşırız anlamı da çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

Redhack benim gorusumce kendileri; Fransiz gizli servisinin altinda calisiyorlar gibi. Tabi bilemiyorum tam olarak ileride acik vereceklerdir bir sekilde.
Ayrica Turkceleri neden bir garip konusmacilarin?
Hicbirsey tam olarak anlayamadim.
-Klavyenin abuzerleri nedemek?-
Tamamen sol goruslu gibi duruyorlar.

abi REDhack, Sosyalist hackerler falan...hani..
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

KuddusiMavra said:

programcının sorduğu soru: bir ipucu verebilir misiniz?
"65-70 bin üzeri belge var elimizde. açıklayacağımız belgeler -biz politik bir örgütüz-politik örgütümüzün çizgisine hizmet etmek zorunda. rastgele belge açıklamıyoruz."

şurası ilginçmiş yalnız. gizli belge, bilgi kalmasın amacımız yok, politik amacımıza hizmet ettiği kadarını sizle paylaşırız anlamı da çıkıyor.

Ya bırak abi, kime hizmet ettikleri belli değil, kimbilir kim var arkalarında veya haberleri bile yok kullanıldıklarının
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...