senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 aahahahahhaha REDHACK ne ya AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 oh anlayanlar geldi kaliteli adamlar geldi ARDETH GELDI SENKO GELDI ADAMLAR GELDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sandalye karacahilliğin tanımına bağlı tabii ki,herşeyi bildiğimi iddia edecek kadar aptal değilim o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: "Tatar Ramazan" said: Çeto bunların gerçekten iyi niyetli olduğunu veya kim olduğunu bile bilmeden ne destekliyorsun ki? Gayette CIA-Mossad kuklası olabilirler, hatta bunu kendileri bile bilmeden. ..................30 sene amerikaya küfredip,amerikan arabasına bineni de var,.................. doğu perinçek'e bok atmadan duramayanlardansın sen de cipet. parti ölüm tehditlerinin had safhaya çıktığı ortamda gücü yeten en ucuz zırhlı arabayı almış. araba amerikan arabasıymış, ne gam? siz amerikan emperyalizmine karşı olmak ile amerikan arabasına karşı olmayı nasıl aynı kategoride değerlendirdiniz-değerlendiriyorsunuz,anlamıyorum? neticede emekten yana olan bir parti işçi partisi. amerikan işçisinin emeğinin ürünü olan bir arabaya neden karşı çıksın? çalmamış,çırpmamış. tatar...eylemleri şu ana kadar ben de amerikan yanlısı,cia yanlısı olduklarını düşündürecek bir eylemleri olmadı diye düşünüyorum. olursa düşünürüm...şüphen olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 amerikaya niye küfrediyosunuz ki nimet gibi cihazları onlar sayesinde kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 :) şeker çocuk, acemi troleybüsçü. amerikaya küfretmiyoruz, amerikan emperyalizmine karşıyız. kapish?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sırf ulusal kanala çıktı diye redhacke bok atan insan vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Şimdi izlemeye koyuluyorum.Kaçırdığıma üzülüyordum da bulması pek zor olmadı fakat bu ulusal kanalın şiveli veya konuşmasında parazit olan adamları neden özenle seçtiklerini anlayamıyorum.Adamlar televizyonculuğa çok ters gidiyor ve nedense ileride kariyer yapabilecek bir kişi bile göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 link var mı link? biz de izleyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Al bakalım http://www.youtube.com/watch?v=Cpl0oCOBxmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ne iğrenç bi intro o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Harbi intro üzdü ya asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Redhack benim gorusumce kendileri; Fransiz gizli servisinin altinda calisiyorlar gibi. Tabi bilemiyorum tam olarak ileride acik vereceklerdir bir sekilde. Ayrica Turkceleri neden bir garip konusmacilarin? Hicbirsey tam olarak anlayamadim. -Klavyenin abuzerleri nedemek?- Tamamen sol goruslu gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hiç bir servisin altında çalıştıklarını sanmıyorum. fakat şu programda bile o kadar çok özel bilgilerini paylaştılar ki çok şaşırdım ben. adamakıllı bir dedektif izlemişse bu programı bulur birkaç tanesini o kadar açık vermişler. programdakiler de salak. sürekli adamların özel bilgilerini sorup anlattırmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 mesajim bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: programcının sorduğu soru: bir ipucu verebilir misiniz? "65-70 bin üzeri belge var elimizde. açıklayacağımız belgeler -biz politik bir örgütüz-politik örgütümüzün çizgisine hizmet etmek zorunda. rastgele belge açıklamıyoruz." şurası ilginçmiş yalnız. gizli belge, bilgi kalmasın amacımız yok, politik amacımıza hizmet ettiği kadarını sizle paylaşırız anlamı da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 evet aynen o çıkıyor, yakalım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ninja said: Redhack benim gorusumce kendileri; Fransiz gizli servisinin altinda calisiyorlar gibi. Tabi bilemiyorum tam olarak ileride acik vereceklerdir bir sekilde. Ayrica Turkceleri neden bir garip konusmacilarin? Hicbirsey tam olarak anlayamadim. -Klavyenin abuzerleri nedemek?- Tamamen sol goruslu gibi duruyorlar. abi REDhack, Sosyalist hackerler falan...hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kusura bakmayiniz ben fazla anlamiyorum politik sureclerden. Dusundugumu dile getirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ninjasın sen kafa yorma bu işlere, şurikeni fırlat geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 huun said: KuddusiMavra said: programcının sorduğu soru: bir ipucu verebilir misiniz? "65-70 bin üzeri belge var elimizde. açıklayacağımız belgeler -biz politik bir örgütüz-politik örgütümüzün çizgisine hizmet etmek zorunda. rastgele belge açıklamıyoruz." şurası ilginçmiş yalnız. gizli belge, bilgi kalmasın amacımız yok, politik amacımıza hizmet ettiği kadarını sizle paylaşırız anlamı da çıkıyor. Ya bırak abi, kime hizmet ettikleri belli değil, kimbilir kim var arkalarında veya haberleri bile yok kullanıldıklarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi tahammül edemedim sunucuya ya var mı böyle bir şey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eğer su kadar militanımız var biz söyle bir örgütüz dıyorlarsa devlet bunlara örgüt deyince niye yıktılar ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 örgüt ve terör örgütü farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AFRQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yaşasın emperyalizm mi desem ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar