Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık Tavsiyesi Vol 9000

GodBlessStoya

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

creative sound blaster arena diyecem de hiç bir yerde bulamadım. gamecom 777den daha iyidir. gamecomlar anca amatör eğlendirir.

aslında gaming için roccat kave al derdim de 300 civarına yaklaşmış fiyatı. bi ara aralda 217 liraydı. birde sağlam bir ses kartı takarsan, sennheiser pc350-360 dışında rakibi yok.

roccata baktımda şimdi yorumlar falan 1 tane olumsuz yok ama ses kartı şart diyolar..
creative in audigy 5.1 alsam yeterli olurmu acaba.
yada roccat+ses kartı tutarına sennheiser pc350 alınabiliyor.hangisi daha mantıklı olur bilmiyorum tabi eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

donanımhaberde ikinci el xtremegamerlar havada uçuyo 40-50 lira bandında.

ha çok farketmiyo ama yeni nesil onboard chiplerle bence.

o yuzden z lere falan çıkmak lazım bişi değişsin diye.

Şimdi şöyle toplıyayım ben :

1) Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 Gaming Kulaklık --fireballda 280TL
2) ROCCAT Kave 5.1 Surround Sound Gaming Headset -- Amazondan alabilirim 120$ + kargo tutucak sanırım 150$ diyelim
3) SENNHEISER PC 350 -- TR fiyatı 400 olmasi lazım amazondan getirtebilirim ama çok fark etmicek gümrük riskine değmez.

sanırım eleye eleye bunlara ulaştım.
Roccat peformans için ses kartı gerekicek,platinum+roccata para bayılamam şu anda ama audigy 5.1 yeterli olursa öyle yapabilirim.
Diğer yanda Sennheiser 350 var,bunda ses kartı almama gerek kalmıcak sanırım ama fiyat üstteki kombinasyonla aynı olucak.
Bir diğeride sharkoon X-Tatic, bu da ses kartı gerektiricek sanırım.
Şu durumda hangisi daha mantıklı daha iyi olucak bilemiyorum eheh help
Sosyal ağlarda paylaş

abi bakın.

5.1 - 7.1 kulaklık olayında bir anlaşmaya varalım. siz bu kulaklıkların pazarlama hilesi olduğunu kabul edin ve para gömmeyi bırakın.

adam gibi güçlü sürücülü bir stereo nun ötesi hiçbir zaman olmadı. amaç netlik ise çözüm hi-fi headphone.

geçen sabo da sordu, ona da anlatmaya calıştım. 5.1 i kullanma amacı sesin nereden geldiğini anlamak değil mi? Peki stereo kulaklıkla sesin nereden geldiğini anlayamayan var mı? yok. çünkü direct sound veya eax veya GX zaten bu işlevi gerçekleştiriyor, since 1997.

o yuzden çük kadar 5 hoparlörlü kulaklık almak yerine adam gibi bir stereo almak her zaman daha mantıklı.

ha buna rağmen yine alınmaz mı, fiyatı uygun bulursanız alın. ikinci el falan olabiliyo bazen.bu tür malların ikinci el değerleri baya düşük olabiliyor. bi bakının derim. beğenmezseniz de elinizde patlama ihtimali de olmamış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi bakın.

5.1 - 7.1 kulaklık olayında bir anlaşmaya varalım. siz bu kulaklıkların pazarlama hilesi olduğunu kabul edin ve para gömmeyi bırakın.

adam gibi güçlü sürücülü bir stereo nun ötesi hiçbir zaman olmadı. amaç netlik ise çözüm hi-fi headphone.

geçen sabo da sordu, ona da anlatmaya calıştım. 5.1 i kullanma amacı sesin nereden geldiğini anlamak değil mi? Peki stereo kulaklıkla sesin nereden geldiğini anlayamayan var mı? yok. çünkü direct sound veya eax veya GX zaten bu işlevi gerçekleştiriyor, since 1997.

o yuzden çük kadar 5 hoparlörlü kulaklık almak yerine adam gibi bir stereo almak her zaman daha mantıklı.

ha buna rağmen yine alınmaz mı, fiyatı uygun bulursanız alın. ikinci el falan olabiliyo bazen.bu tür malların ikinci el değerleri baya düşük olabiliyor. bi bakının derim. beğenmezseniz de elinizde patlama ihtimali de olmamış olur.

ben de 7.1 kulaklık plantronics rear dedikleri nanenin nerden geldiğini anlıyorsun sadece braz daha 3 boyut katıyor baska numarası gercekten yok.. Bencede almayın zaten rear kulaklıkta olacak ıs degıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...