Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yonja

duende

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elitiz biz elit :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Patinin kolları her yere uzanır :P

Biri bi gun cıkıp ben zotoryum kapasitorlerinin quasi-atomik boyutta gelistirilmesi uzerine black mesa denilen bi yerde calısıyorum diyecek o noktada ben kopacam ama ondan asagisi normal geliyo artık :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
derin pati :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bir gün herkez patili olacak :)[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 21 Kasım 2004 02:53 tarihinde demiş ki:
bir gün herkez patili olacak :)

herkes patili olmasın o ayrıcalık bize kalsın..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter..
Mesaj tarihi:
said:
Mantar136, 21 Kasım 2004 02:51 tarihinde demiş ki:
patiden soğuttunuz adamı..

niyeymiş? burdakiler yonjaya girince sen patiden mi souyosun?? e girmessin o zmn böle souttunuz diyip girmek olmaz.. ben aynı fikirleri paylaşmadığım insnlarla aynı yerdeyim heerkes öle. kimse soğuttunuz demedi. çıkıntılık yapmas[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
mantar doğru diorsun resmen patiden soguttular :( böhüüe :([signature][hline]Ben demişimki:
anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az
  • Yeni Oluştur...