serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Nasıldır? Kız arkadaşım almayı düşünüyor 2009 model bir tane. Üstatlar ne der? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 temiz varsa alsin düsünmesin fazla o klasmanda iyi arabalardan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 parçası pahalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ilk aracı olacaksa zaten bence banko fiat ya da clio tarzı birşey alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 mazda kolay kolay bozulmayan , parca degisimi coook nadir olan bir marka parcası ucuz olan arabanın parcasını 3 kez degistirirsin mazdanın 1 kez bile değiştirmeyebilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 e çarpacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 chrome said: e çarpacak? Dur abi ne kıyamet tellalı oldun çıktın başımıza ya benzin 100 lira olursa kaz gibi tüylerini yolarım valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kasko öder çarpınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 olmasın birşey tabi de bunları da düşünmek lazım ama. bu arada 3 topic üzerinden yaptığın gönderme de(tu)olmuş nayss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yakıt filan olayları nasıldır Mazda'nın? Hani yazan değerler var tabi de tecrübe etmiş birisi veya yakınen bilen birisi varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bizde 2.0 mazda 626 var 1.6 gibi yakıyor uzun yolda mazda2 nin de farkli olacagini sanmiyorum yakitlari yüksek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hangi vites bunlar? 5 ileri olan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mazda 2 1.3 Go 5 ileri düz vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 mazda kalite acisindan acik ara onde diger firmalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Tırt diyen niye tırt, iyi araba diyen de niye iyi olduğunu açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 japon > all her ne kadar ülkemizin yeto tüketicisi toyota ve honda (biraz da nissan) hariç değerini bilmemekte :) gerçi bunun suçu da çok büyük oranda yeto distribütörlerimizde. mazda'ya gelince, mitsubishi ile beraber en az servise giden araçlardır. kalitedir, şıktır. fakat yakıt tüketimi hiç bir zaman en başarılı olduğu alan olmamıştır genel japonun aksine. ama mazda 2 az yakar. honda hariç diğer japonlara dediğim gibi satmak için almıyorsan alabilirsin tam kız arabası zaten mazda 2 gel gelelim 2009 model ise otomatik tavsiye etmem, manuel olacaksa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 aman abi degeri bilinmesin biraz daha 2. arabam slk alamassam mazda6 olucak cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Yahu tamam japon > all belki ancak çok çirkin arabalar yapıyolar bana kalırsa. Ben almamıştım mazda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 zevk meselesi tabii, ne aldın yerine merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Corsa almıştım daha tatlı gelmişti denemiştim. Hee bi de aslında bu en sevdiğim mazdaydı. Ancak satışında zorlanırım diye de almadım. Bi de mazda alcaksan 1.5 al dediler o da etkili oldu vazgeçmemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Marka yok , millet yok model var onu bi turlu kavrayamadi forum. fransizlar kotu, japonlar iyi, mercedes iyi, chevrolet kotu diye gidince bi yere varilmaz. her arac kendi agirliginda degerlendirilsin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kharon hazir gelmisken bir de arac hakkinda yorum yaparsan sevinirim :) Para'da gelip fikir verip saygi duyarsa sevinir bende saygı duyarim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 e iyi ama her şirketin halkal ilişkileri, müşteriye bakış açısı farklıdır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 her şiketin logosu da farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar