Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

escape


Wyand

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Wyand said:

buradaki ortamı pek bilmem de bu arkadaş her kimse her başlıkta ve bölümde müthiş saçmalama potansiyeline sahip biriymiş.

bir cumartesi günü dişçide randevu saatini beklerken sıkıldım ve bu topici açtım. saygılar.


sen kimsin?



ABİ CEVABA BAK YA


SEN KİMSİN

CEVABA BAK AHAHAHAHAHA KAHKAHA ATTIM GÖRÜNCE LAN caps kapiyim. bundan önceki trolleri başarısız ama bu gayet iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kişi üzerine topic açıp herkesin ona burada giydirmesini ben hoş karşılamadım ama ben. fransız değiliz ki biz. fransız olsak tamam. arkadaşım anlattı fransada mesela kocasını aldatan kadını kocası bassa mesela çıkıp bir kafeye gider otururmuş. işiniz bitti mi diye mesaj atarmış. sonra eşinin yanına gider sakin sakin konuşuyormuş niye böyle böyle yapıyorsun diye. sonra da eşi dermiş ki mesela işte ben böyle bir arayışa girdim sen beni tatmin edemedin ben de böyle yaptım. sen de git sekreterinle yap. o da gidermiş sekreteri ile yaparmış mesela. sekreteri de evli düşün. öyle bir toplum. ama biz öyle değiliz, fransa değiliz. böyle jaqluse çok dingil bir adam diye topic açmak onlara has bence.
biz böyle şeyler yapmayalım. ne kadar hırto seviye bir troll de olsa çok üstüne varmayalım. kim bilir ne sıkıntısı var da böyle rahatlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

escape düzelir de chrome neyin kafasını yaşıyor ya ahahaha

edit: kürk giyenleri benim de dövesim var. hayvanın acı çekerek ölmesine göz yumuyorsun sadece senin üstünde güzel gözükecek diye. ihtiyacın yok böyle bir şeye ama sen yine de biraz daha iyi görünecem diye onlarca canlının hayatından olmasına neden oluyorsun. insanlık ayıbı. ete alternatif bir şey gelince et de böyle görülür umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...