Wyand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 buradaki ortamı pek bilmem de bu arkadaş her kimse her başlıkta ve bölümde müthiş saçmalama potansiyeline sahip biriymiş. bir cumartesi günü dişçide randevu saatini beklerken sıkıldım ve bu topici açtım. saygılar.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yeni nesil troll kendisi. abi bir de birazdan seni çok feci oyacaklar bızzzzttt diye biliyorsun değil mi hehehehehe
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 zeka ve kültür seviyesi çok düşük bir çocuk
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Wyand said: buradaki ortamı pek bilmem de bu arkadaş her kimse her başlıkta ve bölümde müthiş saçmalama potansiyeline sahip biriymiş. bir cumartesi günü dişçide randevu saatini beklerken sıkıldım ve bu topici açtım. saygılar. sen kimsin?
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 chrome said: yeni nesil troll kendisi. abi bir de birazdan seni çok feci oyacaklar bızzzzttt diye biliyorsun değil mi hehehehehe Akito said: (tu) "Tatar Ramazan" said: zeka ve kültür seviyesi çok düşük bir çocuk siz durun bi dfsd
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Wyand Kayıt Tarihi: 28/01/2013 19:01 Son Hareketlilik: 16/02/2013 14:07
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hesap fake canım orası gün gibi aşikar.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 escape'e gelene kadar kimler var
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 escape said: Wyand said: buradaki ortamı pek bilmem de bu arkadaş her kimse her başlıkta ve bölümde müthiş saçmalama potansiyeline sahip biriymiş. bir cumartesi günü dişçide randevu saatini beklerken sıkıldım ve bu topici açtım. saygılar. sen kimsin? ABİ CEVABA BAK YA SEN KİMSİN CEVABA BAK AHAHAHAHAHA KAHKAHA ATTIM GÖRÜNCE LAN caps kapiyim. bundan önceki trolleri başarısız ama bu gayet iyiydi.
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ekmek foruma sadece üzerimde ego tatmini yapmak için giriyor. artık eskisi kadar arkadaşı yok forumda. herkes şutladı bunu dfs
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bir kişi üzerine topic açıp herkesin ona burada giydirmesini ben hoş karşılamadım ama ben. fransız değiliz ki biz. fransız olsak tamam. arkadaşım anlattı fransada mesela kocasını aldatan kadını kocası bassa mesela çıkıp bir kafeye gider otururmuş. işiniz bitti mi diye mesaj atarmış. sonra eşinin yanına gider sakin sakin konuşuyormuş niye böyle böyle yapıyorsun diye. sonra da eşi dermiş ki mesela işte ben böyle bir arayışa girdim sen beni tatmin edemedin ben de böyle yaptım. sen de git sekreterinle yap. o da gidermiş sekreteri ile yaparmış mesela. sekreteri de evli düşün. öyle bir toplum. ama biz öyle değiliz, fransa değiliz. böyle jaqluse çok dingil bir adam diye topic açmak onlara has bence. biz böyle şeyler yapmayalım. ne kadar hırto seviye bir troll de olsa çok üstüne varmayalım. kim bilir ne sıkıntısı var da böyle rahatlıyor.
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 fransada sen istemesende veriyolarmış
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 escape'in son mesajlarına baktım, hiç biri saçma değil.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kürk giyenleri dövesi varmış arkadaşın. parası olan insanlara karşı biraz kırgınlığı var heralde
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 escape düzelir de chrome neyin kafasını yaşıyor ya ahahaha edit: kürk giyenleri benim de dövesim var. hayvanın acı çekerek ölmesine göz yumuyorsun sadece senin üstünde güzel gözükecek diye. ihtiyacın yok böyle bir şeye ama sen yine de biraz daha iyi görünecem diye onlarca canlının hayatından olmasına neden oluyorsun. insanlık ayıbı. ete alternatif bir şey gelince et de böyle görülür umarım.
Öne çıkan mesajlar