calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: genç doğulular rahatsız. genç hayvanlar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 topikte kazlar hiçbirsey demezken sizin bu kadar drama yapmaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: genç doğulular rahatsız. niye böyle bi şey dedin ? çok offensive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Geri dönüştürülebilen her şeyin doğaya zarar vermediğini düşünüyorsunuz. Hatalı. Bi ürün sürdürülebilir ise doğaya zararı yoktur, ya da çokçokçok azdır. Geri dönüştürülebilen her ürün zararsız diye birşey yok. Alüminyum %98 falan geri dönüştürülebilir, ama üretimi için köpek gibi karbon salınımı yapılır. Keçi yününden yapılan bi kazak geri dönüştürülebilirdir, ama keçi dediğin hayvan ağaçların en genç filizlerini yer, yaşadığı yerdeki bitki örtüsünü darma duman eder. Pamuklu kumaş da geri dönüştürülebilir, ama pamuk üretiminde deli gibi kimyasal kullanılıyor şu an. Olay geri dönüşümlü olma değil sürdürülebilir olmak. Petlerin geri dönüşümünden ceket yapıyorsun ama üretim sürecinde ne salıyosun, hangi kimyasalı kullanıyosun? Petler eritilirken çıkan gazı nasıl zararsızlaştırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 calimero said: SeaGle said: genç doğulular rahatsız. genç hayvanlar rahatsız Genç kominikler yetemeyince yine küfre başvurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adam hem ırkçı hem hayvan düşmanı. hayır fokların kafasına sopayla vurmaktan ne keyif alıyorsun onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 seagle anlatmak istediklerini dikkat çekeyim diye hayvanca anlatmaya çalışan biri hoşgörün önceki sayfalarda basitçe anlatılan aynı mesajları öküzleştirip sunamadı tekrar ,tepki çekiyo şimdi de sd dfs f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: calimero said: SeaGle said: genç doğulular rahatsız. genç hayvanlar rahatsız Genç kominikler yetemeyince yine küfre başvurmuş? piramide gitmesin, sana hayvan fln demedim orada. benim rahatsız olduğum noktanın hayvan noktası olduğunu vurgulamak istedim. ayrıca küfretmeme ne gerek var Seagle said: Abi cidden, hayvanlar insanlara hizmet için var. Eziyet falan tabi işin ayrı kısmı, ama et için inek kesiliyor, kürk için tilki öldürülüyor, yemek için üveyik vuruluyor, balık tutuluyor vs vs diye düşünmek çok saçma. Hayvan abi bu, insan yemedikten sonra balığın ineğin tek başına ne artısı var. Kıbrısta milyar tane eşek var, sabahtan akşama anırıyorlar. O eşekler olmasa ne olur orda? Eşeğe yük vurursan bi faydası olur. At aynı şekilde. Neslini tüketin demiyoruz tabi ama "hayvanlar ölir" demenin de alemi yok. İnsan ölüyo lan, hayvan tabi ölücek. şu mesajınla kendine fatality çekmişsin. arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Akito said: SeaGle said: genç doğulular rahatsız. niye böyle bi şey dedin ? çok offensive. offensive olduğunu düşünmen daha offensive bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ofensiv oldugunu düşünmen daha cok ofensiv bence demek daha ofensiv bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Myshkin bir anlamda haklısın. bunun offensive bir öğe olarak kullanılmadığı bir ortamda bulunsaydık benim yaptığım hareket saçma kaçardı ama maalesef öyle. sigıl açıkladı kasti bir şey olmadığını, sorun yok. bir patinin ciddi bir şekilde öyle düşündüğünü görmek istemezdim açıkçası. üzerdi. zeka seviyesi yüksek bir topluluk diye sevdim burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi hadi ben dertliyim,zaman geçirmeye çalışıyorum,bekar olup da burada yazı yazanlar bugün cumartesi olm manyakmısınız kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çipetpet, virgüllerden sonra boşluk bırakıp bir de da'ları düzgün yazarsan birçok insan çok mutlu olacak bu forumda. mesajların göz yörüyor resmen. edit: ben de birçok'u yanlış yazmışım zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi bunu demeyecektin. adam gaza geliyo, 'yanında' nın bile da sını ayrı yazıyo sonra :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne alaka adam istedigi gibi yazmakta ozgur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne alaka özgürlükle ya lafa gel. böyle yazamazsın mı dedim ben. normal insan standardında yazabilirsen şahsen sevinirim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 piratebay belgeselini izledim ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yok tartışmayın dostlar,yazarım da ,gramerim,dilbilgim gerçekten zayıf kusuruma bakmayın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi yanlış yazmışsın. mi'ler ayrı. yazarım da, gramer im, gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 o kadar da değil roket herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 grammar naziler acaba kendine güvensiz insanlardan mı oluşuyor diye hep düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 nazinin N'sini büyük yaz, çarpılacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 monoscope suraya 3-4 msj attin hepsi mi birbirinden anlamsiz olur ya cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 accountum hacklendi beyler 1-2 gündür paticiğe yazan ben değilim eğer ki küfür falan edildiyse özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 pardon kuzenim yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar