yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 siz baya gerisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ben de onu diyorum lan. millet terörist destekliyor, insan kanını seviyor falan. bunlar varken gidip "kaz için ağıt" çok geriler lan. az daha çağ atlamaları lazım. gelin lan gelin.. kan sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: dünyada acısız bişi yok. alışın inekler gırtlaklanıyor, karnınızı doyuruyorsun. bir de etin fiyatına da ağlıyorsunuz ha... giysilerinizi fakir ülkelerdeki ezik gençler dikiyor. sizin tenezzül etmeyeceğiniz maaşlara çalışıyorlar. tavuk falan yesin diye takla atıyor bunlar. tavuk desen o da berbat şartlarda gırtlaklanıyor. "ABİ MAAŞIMI BİRİKTİREYİM DE ARABA ALAYIM LAN!" dediğiniz için üstün A ülkesi, petrolü olan B'yi ezikliyor, eziyor da eziyor, ağzına sıçıyor, içsavaştı, diktatörlüktü derken karı kıza tecavüz, çoluk çocuğa bomba denk düşüyor. ki sen arabanı al da, karı kız tavla, çoluk çocuk yap. topunu katledelim adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hizmet icin var bile degil abi, sirf bunlari yapmak diye kendimiz uretiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa söyle söyliyim,en azından o hayvanlar dünya ya zarar vermiyor. Yani düşününce bazı insanları , o hayvanların bazı insanlardan değeri daha çok gözümde o yüzden üzülmemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://fashionablygeek.com/wp-content/uploads/2009/03/captain-moron.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ulen deri ceket almayı düşünüyordum bir garip oldum şimdi senin söylediklerinden sonra kazların ki can da ineklerin ki patlıcan mı. Ama bizim yapabileceğimiz birşey yok ki abi. insanız biz ben mesela markete gittim mi free range chicken alıyorum olsa yemin ediyorum free range inek derisinden ceket alıcam... Bir hayvanı öldürüyorsan veya yoluyorsan bir adabı vardır elbet böyle olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bi yarar da sağlamıyorlar. bi boka yaradıkları da yok, biz bir görev atamazsak "İNSANLAR DÜNYAYA ZARAR VERİYOOOO" dedi taşı öğütüp, binbir işlemden geçirdikten ve arada saymadığım bi sürü olaydan sonra beton yapıp da doğadan aldığı topraktan demiri çıkartıp, doğada olmayan bir şekilde işleip hızlıca paslanmaz hale getirip de o binayı diken adamın oğlu. lan hayvan işte. "ÜNSONLOR ÇOOK RÖRÖR" ya bi gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 monoscope said: Dünyadaki herşey insana hizmet etmek için vardır insan kim lan koskoca dünya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Masticore said: dasaaa söyle söyliyim,en azından o hayvanlar dünya ya zarar vermiyor. Yani düşününce bazı insanları , o hayvanların bazı insanlardan değeri daha çok gözümde o yüzden üzülmemek elde değilineklerin sıctıgı bok yüzünden iklim degisecek neredeyse bi de hayvanlar zarar vermiyor dogaya diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bağcılara git fistan.. bağcılara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çakma deri al abi. ne olacak yani. bi insanın sırf şekil olsun diye bir hayvanın ölüsünün bi parçasını üzerine giymesi inanılmaz saçma geliyor bana. o yüzden ne alırsam çakma alıyorum, plastik alıyorum. böyle de gidecek bu. ayrıca ucuz olmasına da değinmiyorum yani. en azından içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 said: çakma deri al abi. ne olacak yani. ÇÜNKÜ BUNUN DOĞAYA HİÇ ZARARI YOK!!!!! olm teletubbiesiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Fistan said: Masticore said: dasaaa söyle söyliyim,en azından o hayvanlar dünya ya zarar vermiyor. Yani düşününce bazı insanları , o hayvanların bazı insanlardan değeri daha çok gözümde o yüzden üzülmemek elde değilineklerin sıctıgı bok yüzünden iklim degisecek neredeyse bi de hayvanlar zarar vermiyor dogaya diyosun onu yapan kim abi ? bir düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çünkü çakma deri ağaçtan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 onu yapan da insan bunu yapan da insan biliyoruz da biz üretiyoruz o hayvanları kullanalim diye masa sandalye gozuyle bakmaya calisin artik bence bunlara kötü ama gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 doğaya zararı yok dediğimi hatırlamıyorum ilgili mesajda. çoğunlukla poliüretan, yani işlenmiş petrol ürünü bir madde ile canlı hayvanın derisinin kopartılan maddeler arasında çok ciddi bir fark olduğu kesin. -bence- vegan kafasında falan değilim, umrumda da olmaz. ama bazı konularda halen ilk çağlardan kalma bi kafada olduğumuz gerçek. saçma sapan taşlara sırf doğal olduğu iddia ediliyor diye çok abartı bir değer verip parmağımıza takıyoruz mesela. ya da bu hayvan derisi mevzusu. ya da kürk mevzusu. modern dünyada yeri olmaması gereken şeyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Keşke beyini olmasada ya da acı cekmediğini,düşünmediğini bilsemde baksam bitkiye baktıgım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne farklar var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Masticore said: Keşke beyini olmasada ya da acı cekmediğini,düşünmediğini bilsemde baksam bitkiye baktıgım gibi. ben yav için bazen öyle düşünüyorum. daha rahat hissetmemi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 insanla ne fark varsa o fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Fistan said: ne farklar var mesela abi ne bilim teknolojimiz var mis gibi, o canlıdan koparılacak parça yerine onun çok benzerini yapay olarak üretebiliyoruz, hem de daha ucuza geliyor. e neden kullanmayayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sahtesini uretmek daha zararli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ACI bitmeyen acı o kazları gördükten sonra içim sızladı. Bir kereye mahsus olsa bari eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar