Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne kadar böyle sikik iş varsa çinliler yapıyor ya, 6 defa yoluklanan kaz bile harvest için karnından tüp çıkan bağlı ayılar evcil hayvanları yemek olabilecek en kötü hayvanat bahçelerine sahip olmak turist gelsin diye hayvanlara anestezi dayamacalar hayvanat bahçelerinde ziyaretçilerin taş pet şişe atması canlılara vs bunların bir kısmını kendim gördüm, evet abi, adamlarda bir sıkıntı var, inferior görüyorlar hayvanları sıfır empati bir toplum zaten, hayvanlara karşı empati bekleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yok vazgeçtim bunu sölemekten, başka milletler daha kötü bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 00:31 de sanırım fazla abantı itoğlu hayvanın deriyi yırtmıs dikiyor :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 önceden üzülüyordum falan. şimdi kessinler bana ne diyorum. kazlara ölüm! görünce yolalım bizde! gerçi çok rahatsız bişi kaz tüyü yorgan falan. daha iyisi varken, teknoloji gelişmişken ne kazı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Monttan falan fiskiriyo zaten oran buran tuy oluyo sonra , cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dünyada acısız bişi yok. alışın inekler gırtlaklanıyor, karnınızı doyuruyorsun. bir de etin fiyatına da ağlıyorsunuz ha... giysilerinizi fakir ülkelerdeki ezik gençler dikiyor. sizin tenezzül etmeyeceğiniz maaşlara çalışıyorlar. tavuk falan yesin diye takla atıyor bunlar. tavuk desen o da berbat şartlarda gırtlaklanıyor. "ABİ MAAŞIMI BİRİKTİREYİM DE ARABA ALAYIM LAN!" dediğiniz için üstün A ülkesi, petrolü olan B'yi ezikliyor, eziyor da eziyor, ağzına sıçıyor, içsavaştı, diktatörlüktü derken karı kıza tecavüz, çoluk çocuğa bomba denk düşüyor. ki sen arabanı al da, karı kız tavla, çoluk çocuk yap. ha senin de ağzına sıçıyor hayat.orası da ayrı. evde oturunca amerikan filmlerinde gördüğün hayatı arzulayıp ona ulaşmaya çalışıyorsun anca. bi hayalin peşinden gidesin diye milletin itin götüne sokulduğunu düşünmeden yapıyorsun tabii bunu. her neyse lan. örneklere takılmayın. dünya berbat bi yer. boktan. tamamen pislik. gidip alın kaz tüyü montu falan. temiz temiz giyin. unutmayın ki çinde veya macaristanda bi amca 5tane kazı sırf sizin için gırtlakladı! çok değerlisiniz. o kadar değerlisiniz! teletubbie dünyası için cenneti beklemelisiniz. eğer uslu bir çocuk olursanız cennete bile gidebilirsiniz. yaşasın! lanet olası bir dünyada yaşayıp sevgi pıtırcı olanlardan nefret edin lan bunlardan nefret edeceğinize. topunu katledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ekmek said: Bayıltmak uyutmak falan da mümkün olabilir bence. abi sacmalamayın ya dogadan bi hayvanı alıp tüyünü yolup bıraksan neyse de bunları biz üretiyoruz kendi tüketimimiz için masa sandalye gibi düşünün çiftlik ya. ilkokul 3 te elma yiyip eşiğini sınıftaki sobanın içine atmıştım ordan şakirt bi sınıf arkadaşım günah o da canlı demişti o aklıma geliyor hep sizi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sinir sistemi olmadan üreticek tech yok daha, olursa haber veririm ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 eminim posta gazetesinde ufacık bi köşede ''isvicreli bilim adamları acı hissetmeyen kaz ürettiler'' diye yazsalar %90 ınız inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abi dünyada ki en lezzetli et kaz eti,yok böyle bir lezzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ekmek said: Sinir sistemi olmadan üreticek tech yok daha, olursa haber veririm ben sana. rss e nereden abone oluyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Cipetpet said: Abi dünyada ki en lezzetli et kaz eti,yok böyle bir lezzet dogru yapildiginda hakketen cok lezzetli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: dünyada acısız bişi yok. alışın inekler gırtlaklanıyor, karnınızı doyuruyorsun. bir de etin fiyatına da ağlıyorsunuz ha... giysilerinizi fakir ülkelerdeki ezik gençler dikiyor. sizin tenezzül etmeyeceğiniz maaşlara çalışıyorlar. tavuk falan yesin diye takla atıyor bunlar. tavuk desen o da berbat şartlarda gırtlaklanıyor. "ABİ MAAŞIMI BİRİKTİREYİM DE ARABA ALAYIM LAN!" dediğiniz için üstün A ülkesi, petrolü olan B'yi ezikliyor, eziyor da eziyor, ağzına sıçıyor, içsavaştı, diktatörlüktü derken karı kıza tecavüz, çoluk çocuğa bomba denk düşüyor. ki sen arabanı al da, karı kız tavla, çoluk çocuk yap. ha senin de ağzına sıçıyor hayat.orası da ayrı. evde oturunca amerikan filmlerinde gördüğün hayatı arzulayıp ona ulaşmaya çalışıyorsun anca. bi hayalin peşinden gidesin diye milletin itin götüne sokulduğunu düşünmeden yapıyorsun tabii bunu. her neyse lan. örneklere takılmayın. dünya berbat bi yer. boktan. tamamen pislik. gidip alın kaz tüyü montu falan. temiz temiz giyin. unutmayın ki çinde veya macaristanda bi amca 5tane kazı sırf sizin için gırtlakladı! çok değerlisiniz. o kadar değerlisiniz! teletubbie dünyası için cenneti beklemelisiniz. eğer uslu bir çocuk olursanız cennete bile gidebilirsiniz. yaşasın! lanet olası bir dünyada yaşayıp sevgi pıtırcı olanlardan nefret edin lan bunlardan nefret edeceğinize. topunu katledelim abi kim uzdu seni bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dünyadaki herşey insana hizmet etmek için vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 monoscope said: Dünyadaki herşey insana hizmet etmek için vardır hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 derin manalar bulup durmayın, böyle bir varoluş amacı vs ile giderseniz, manasız şeylere mana getirmeye çalışırken saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tüm insanların kullanmasını yasakla o zaman. yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çinde fabrikalara millet intihar edemesin diye file geriyorlar, insan bir kere kafayı taktı mı takılacak şey çok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hizmet için var olduğunu kabul etmemek, kullanılmasını engellemek istediğim anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kullandıkları kimyasallar falan? ayrı bi zarar hepsi. kimsenin umrunda değil hiçbirisi. boşverin ya. zırzop konular bunlar. kazları canlı yolmuşlar! who cares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Chemical said: hizmet için var olduğunu kabul etmemek, kullanılmasını engellemek istediğim anlamına gelmiyor. bla bla bla babalar gibi yolacaklar o kazları hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi niye her şeyde bir universal meaning falan arama kafası, mana yakıştırma ihtiyacı hissediyor insanlar. herşey var çünkü olmak zorundaydılar varız çünkü var olmak zorundaydık şartlar bu şekilde gelişti herşeye x y için, y x için gibi bağlantılar yapmak bu kadar kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: Chemical said: hizmet için var olduğunu kabul etmemek, kullanılmasını engellemek istediğim anlamına gelmiyor. bla bla bla babalar gibi yolacaklar o kazları hacım. NEGATİFLERİMİ SAYMAMIŞSIN BİLE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ne manası lan? orada duruyor ben de onu kullabiliyorum o zaman benim için var. güçlüysen alabiliyorsan senin için var. x y z de benim halamın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar