escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yekeyeke said: ee göz yaşı yok mu, nerde bukalemunlar, bu gece erken mi yattılar? ciddiye almıyoruz dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hakemde ilginçti yalnız , top kendisine çarptı diye hava atışı verdi. Var mı böyle birşey , ilk defa gördüm böyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ayrıca bukalemun da sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 nasıl iyi oynadık yaw biz anlayamıyorum bu takıma noluyor. bekir yakıyodu az daha takımı müthiş geri pasıyla. ama oyunun geri kalanı baya iyiydik ilginç biçimde. şu oyuna bakınca ümitleniyorum ama haftaya yine saç baş yolarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 2 tane şans golü ve ts'nin cılız futbolu yüzünden iyi oynadık gözüküyoruz. beni tek sevindiren gg'nin gol atması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 gençler öpmüşüz galiba trabzonsporu tırapson'da...kaç kaç öpmüşüz,söyleyin gari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tnkt said: 2 tane şans golü ve ts'nin cılız futbolu yüzünden iyi oynadık gözüküyoruz. beni tek sevindiren gg'nin gol atması... abi o olmasa başka türlü olurdu yani ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 olurdu elbette istek vardı, o güzel ama hücumda pozisyon yaratamama hastalığı devam mı bu maça bakarak bir şey söylemek zor, ama net gözüken şu ki bu takımın 442 oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 4-5-1 oynarken ortasahadan topu paslaşarak çıkaramayan takım 4-4-2de nasıl çıkaracak reyiz, ben de çok istiyorum öyle oynamasını da mümkün gözükmüyor. onun için çok kalite geri 4lü lazım, bekir egemenle falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 aynen dediğin gibi düşünüyorum ben de, egemen bekirle olmaz, takmın hücum hattı 442 ye yatkın ama defans malasef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 volkan... yobo...(mecburen)bekir... gökhan gönül...mehmet topal...ziegler... christian...(mecburen)emre... kuyt...webo...sow... bu takım böyle oynarsa bu ligde galatasarayı bağırtır... avrupa liginde de rahat çeyrek final oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 OHOHOAHOAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 KuddusiMavra said: volkan... yobo...(mecburen)bekir... gökhan gönül...mehmet topal...ziegler... christian...(mecburen)emre... kuyt...webo...sow... bu takım böyle oynarsa bu ligde galatasarayı bağırtır... avrupa liginde de rahat çeyrek final oynar... zaten şu an ki 11 sanırım böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hahhahaa , güzel hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 maçın özetine baktım da şimdi sadece onun üzerinden konuşabilecem, abi bu ne? =) 2 golümüz beleş, adamların bi golünü hakem vermemiş, yine adam akıllı pozisyona girememişiz fln. bilemiyorum maçın tamamında üstün etkin oynayan taraf biz miydik ama ne bileyim, özetten gördüğüm kadarıyla yine iş yokmuş takımda. neyse 3 puan 3 puandır, farkı kapatırız umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 KuddusiMavra said: gençler öpmüşüz galiba trabzonsporu tırapson'da...kaç kaç öpmüşüz,söyleyin gari? 3-0 abi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: maçın özetine baktım da şimdi sadece onun üzerinden konuşabilecem, abi bu ne? =) 2 golümüz beleş, adamların bi golünü hakem vermemiş, yine adam akıllı pozisyona girememişiz fln. bilemiyorum maçın tamamında üstün etkin oynayan taraf biz miydik ama ne bileyim, özetten gördüğüm kadarıyla yine iş yokmuş takımda. neyse 3 puan 3 puandır, farkı kapatırız umarım =) Muhittin Boşat @MuhittinBosat Egemen'in kale içinden çıkarttığı topun çizgiyi geçip geçmediğini görebilmek için yardımcı hakemin tam kale çizgisi üstünde olması gerekir Bu tür pozisyonların hatasız tam çözümü için de gol çizgisi teknolojisinin kullanılması gerekir. Markus Merk: Topun tamamen geçmiş olması gerekir. Bence topun %80'i geçmiş ama tamamı çizgiyi geçmemiş. Bu yüzden gol değil. RIDVAN DİLMEN (NTVSPOR) "İzlediğimiz kadarıyla geçmiş de olabilir geçmemiş de olabilir. Yardımcı hakemin yakalama şansı yok. Gördüğümüz kadarıyla hakem yanlış bir karar vermedi." Radyospor'a canlı bağlantı yapan eski MHK başkanı Bülent Yavuz, topun tamamının çizgiyi geçmediğini ve bu şekilde gol olarak değerlendirilemeyeceğini, hakemin doğru bir karar verdiğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Lig Tv'nin kamerası Piero'ya göre, çok konuşulan pozisyonda topun tamamı çizgiyi geçti. bunu da ekleyelim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 rıdvan dilmen gibi yanlı bir yorumcuyu neden ntvspor çatısı altında tutuyorlar hala? default bir fenerbahçe taraftarını koy oraya, yine aynı yorumları yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yalnız bütün yorumcular gol olmadığını iddia ederken rıdvanın süpheli şeklinde yorum yapmasına rağmen bunu söylemen yanlış. genele bakarsan evet biraz hakkın var ama bu konuda yanlış düşünüyorsun yani o lafı söyleyeceğin yer bu yorumla alakalı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Boşa vakit kaybediyoruz, bikaç kere fark yiyelim de kurtulalım şu robotik Aykuttan öfff Ayrıca bizim oyuncu kalenin 1m içinde kafayı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hayır abi, ben de galatasaraylıyım eyvalla beni koysalar oraya ben de rakip takımların maçları ve kendileriyle ilgili en az rıdvan dilmen kadar ılımlı yorumlar yapabilirim. bu adam galatasaray zaman kazansa suratı 5 karış ve en küçük hakem hatalarını dile getirir. ama fb maçlarında var olan bu durum nedense değişiyor, yorumlar bir daha tatlı oluyor... öyle. ayrıca ağlamıyorum ben niye ağlıyım ben bunu her fırsatta söylüyorum zaten. maç için yorum yapmıcam her zamanki fener işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 q.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Liebe said: yalnız bütün yorumcular gol olmadığını iddia ederken rıdvanın süpheli şeklinde yorum yapmasına rağmen bunu söylemen yanlış. genele bakarsan evet biraz hakkın var ama bu konuda yanlış düşünüyorsun yani o lafı söyleyeceğin yer bu yorumla alakalı olmamalı. yanlış kişiyi ciddiye almışsın ama sen de :) bu arada tabii fark edilmesi zor bir pozisyon, aynı şey bizim başımıza geldiği zamanlarda da çok üstünde durmuyorum böyle pozisyonların sonuçta tam köşede olsa bile hakem göremeyebilir fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar