Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 17.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

maçın özetine baktım da şimdi sadece onun üzerinden konuşabilecem, abi bu ne? =) 2 golümüz beleş, adamların bi golünü hakem vermemiş, yine adam akıllı pozisyona girememişiz fln.

bilemiyorum maçın tamamında üstün etkin oynayan taraf biz miydik ama ne bileyim, özetten gördüğüm kadarıyla yine iş yokmuş takımda.

neyse 3 puan 3 puandır, farkı kapatırız umarım =)
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

maçın özetine baktım da şimdi sadece onun üzerinden konuşabilecem, abi bu ne? =) 2 golümüz beleş, adamların bi golünü hakem vermemiş, yine adam akıllı pozisyona girememişiz fln.

bilemiyorum maçın tamamında üstün etkin oynayan taraf biz miydik ama ne bileyim, özetten gördüğüm kadarıyla yine iş yokmuş takımda.

neyse 3 puan 3 puandır, farkı kapatırız umarım =)

Muhittin Boşat @MuhittinBosat

Egemen'in kale içinden çıkarttığı topun çizgiyi geçip geçmediğini görebilmek için yardımcı hakemin tam kale çizgisi üstünde olması gerekir
Bu tür pozisyonların hatasız tam çözümü için de gol çizgisi teknolojisinin kullanılması gerekir.

Markus Merk: Topun tamamen geçmiş olması gerekir. Bence topun %80'i geçmiş ama tamamı çizgiyi geçmemiş. Bu yüzden gol değil.

RIDVAN DİLMEN (NTVSPOR)

"İzlediğimiz kadarıyla geçmiş de olabilir geçmemiş de olabilir. Yardımcı hakemin yakalama şansı yok. Gördüğümüz kadarıyla hakem yanlış bir karar vermedi."

Radyospor'a canlı bağlantı yapan eski MHK başkanı Bülent Yavuz, topun tamamının çizgiyi geçmediğini ve bu şekilde gol olarak değerlendirilemeyeceğini, hakemin doğru bir karar verdiğini söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi, ben de galatasaraylıyım eyvalla beni koysalar oraya ben de rakip takımların maçları ve kendileriyle ilgili en az rıdvan dilmen kadar ılımlı yorumlar yapabilirim.

bu adam galatasaray zaman kazansa suratı 5 karış ve en küçük hakem hatalarını dile getirir.

ama fb maçlarında var olan bu durum nedense değişiyor, yorumlar bir daha tatlı oluyor... öyle.

ayrıca ağlamıyorum ben niye ağlıyım ben bunu her fırsatta söylüyorum zaten. maç için yorum yapmıcam her zamanki fener işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

yalnız bütün yorumcular gol olmadığını iddia ederken rıdvanın süpheli şeklinde yorum yapmasına rağmen bunu söylemen yanlış. genele bakarsan evet biraz hakkın var ama bu konuda yanlış düşünüyorsun yani o lafı söyleyeceğin yer bu yorumla alakalı olmamalı.

yanlış kişiyi ciddiye almışsın ama sen de :)

bu arada tabii fark edilmesi zor bir pozisyon, aynı şey bizim başımıza geldiği zamanlarda da çok üstünde durmuyorum böyle pozisyonların sonuçta tam köşede olsa bile hakem göremeyebilir fln filan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...